- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- проблем
на 15 съм !!! праих стероиден цикъл с параболан,омнадрен,анавар, ленблутерол и стромба няма да спопменавам дози само ше кажа че сичко беше (само стероида) 932лв. общо сичко беше 16 седмици !! сичко си свърши както му е реда сичко си е на ред само че НЕ МИ СТАВА ВЕЧЕ !!! ко да прая????
Awe ti normalen li si da izpie6 tolkoz steroidi ve4e....6tom kaza sumata ot nad 900 lv. moje 4ovek da si predstavi za kakvi dozi stava duma.......na 15 da pie6 koli4estva steroidi koito i kulturistite ne piqt
...OMG ! ?
I never eat a pig cuz a pig is a cop
относно моментите за дъха тоя кленблутерол бая ми помогна да дишамПървоначално написано от RhytmiX
Ана ... , нещо общо с АНА-лния секс ли има общо ?![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
не си в час човечеПървоначално написано от bungle
става въпрос за стероиди
не за ебане
Ти направо си взел диплома по химия...Първоначално написано от анаполон
Чувал ли си за д-р Джекилс и г-н Хът....
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Ти си като Рони Колман ве прати снимка хахаха .![]()
Е, к'во не става за ебане.
Нали вече не ти ставал.
Етоооо, вече не те възбуждат жени просто.
Опитай с някое мъжко дупе, може пък да има ефект.
Зле сте, зле...
[quote="bungle"]Е, к'во не става за ебане.
Нали вече не ти ставал.
Етоооо, вече не те възбуждат жени просто.
Опитай с някое мъжко дупе, може пък да има ефект.
Зле сте, зле... [/q
не ми допада тая идея за мъжкото дупе
други имаш ли??
Нямам.
Аз съм красива, бедна и обичам мъже на които им стават. На теб не ти. Значи теб не те. Пък и си малък, много малък..
Деца..
Първоначално написано от bungle
деца??
ввярвам че сам 2 пъти по тежък от тебе а относно за тва дет не ми става то ще се оправи
Това, че си по-тежък от мен не означава, че не си ДЕТЕ!
Ти си САМО на 15. А аз съм къде 20. Пък и като гледам на акъл те бия, така че не говори без да знаеш.
И искренно ти съчувствам. Надявам се да ти се оправи чурката. Жалко е да си толкова млад и да си импотентен..
аве импотентен??? в меше имаше поиче тестостерон отколкото в едно 150 килограмово теле така че кои е импотентен???
почвай с трибестана![]()
Ето прочети тфа дето ти синтезирах от собствените ти думи - сам си направи извода колко си тъпПървоначално написано от анаполон
![]()
правя го за спорта за спортната слава на БЪЛГАРИЯ!!!!
Муахахаха.
Ама ти си бил и националист, а ?
помпай смело,Първоначално написано от anapolon
помпай здраво
здрав дух в здраво тяло !
браво, синко !
![]()
да и не съм будала като тебе и пари ли дават за това вече??? накъде отива света?
Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
![]()
![]()
Ами щом цялата работа е за спорта и славата на България, тогава не мисля, че дребни проблеми като този да не ти става трябва да те вълнуват.![]()
И аз това се питам. Накъде отива светът ? Айде, печели медали. Имай кинти. Не се оплаквай, че си импотентен..Първоначално написано от anapolon
[quote="bungle"]И аз това се питам. Накъде отива светът ? Айде, печели медали. Имай кинти. Не се оплаквай, че си импотентен.. [/quoteПървоначално написано от anapolon
кви кинти ве ??? тука в българия винаги е било за чест и слава и нищо повече
Айде бе ти да не си се побъркал нещо бе.... за славата ми било... никога няма да си дам потентността за тая слава![]()
Момче хал хабер си нямаш от АС що лъжеш хората .. ако поне малко разбираше нямаше да пишеш че си ползвал параболан И анавар защото и двете имат сходни действия и не задържат вода следователно не могат да бъдат изпозлвани за качване на мускулна маса, тоест мускулната маса придобита от тях е по малко но по качествена , стромбата е бързодействащ стероид а омнадрена е с 4 тестостеронови естера и е бавнодействащ, има много соли които задържат вода, а стромбата изхвърля вода от мускула и не е желателно да се използват заедно.. кленбутерола е стероид но не анабиолен, от групата на бета агонаистите е и се взима за топене на мазнини или за антикатаболен ефект след края на цикъл, а това за цените няма да го коментирам само ще ти кажа че 1000 лв ти е хормон на растежа за 2 месеца!!! така че следващия път като лъжеш добре да се подготвиш, стромбата 30 хапа са 30 лв, параболана на GP е 20, Anavara e 30 хапа 80 лв, омандрена ти е 4.30-4.90 1 ампула, клена е 3 лв, и това са цени без отстъпки, ама ти си знаеш пич вкарвай се в филми твоя работа
pi4 glei sq i az hodq v zalata i pompq ama to moito e za tonus i gore dolo da prili4am na 4ovek, a ne da stavam bidon. puk i te horata si go kazaha - shtom si tolko moshten kvo ti trqq 4e ne ti stava patlaka
Got up early, found something's missing
my only name.
No one else sees but I got stuck,
and soon forever came.
Stopped pushing on for just a second,
then nothing's changed.
Who am I this time, where's my name
I guess it crept away.