.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Тема: проблем

anapolon
    Guest
    [quote="Анонимко"]Момче хал хабер си нямаш от АС що лъжеш хората .. ако поне малко разбираше нямаше да пишеш че си ползвал параболан И анавар защото и двете имат сходни действия и не задържат вода следователно не могат да бъдат изпозлвани за качване на мускулна маса, тоест мускулната маса придобита от тях е по малко но по качествена , стромбата е бързодействащ стероид а омнадрена е с 4 тестостеронови естера и е бавнодействащ, има много соли които задържат вода, а стромбата изхвърля вода от мускула и не е желателно да се използват заедно.. кленбутерола е стероид но не анабиолен, от групата на бета агонаистите е и се взима за топене на мазнини или за антикатаболен ефект след края на цикъл, а това за цените няма да го коментирам само ще ти кажа че 1000 лв ти е хормон на растежа за 2 месеца!!! така че следващия път като лъжеш добре да се подготвиш, стромбата 30 хапа са 30 лв, параболана на GP е 20, Anavara e 30 хапа 80 лв, омандрена ти е 4.30-4.90 1 ампула, клена е 3 лв, и това са цени без отстъпки, ама ти си знаеш пич вкарвай се в филми твоя работа[/q

браво поне един разбирач а кой е казал че цикъла е за маса ??? май не сам споменал че е за сила а относно сходните им своиства да се получи по-голям ефект не целя маса а сила а относно кленблутерола той овеличава въздуха който влиза -колкото повече въздух толкова повече енергия-толкова повече сила а стромбата я зимах като спра сички други стероиди (орални и инджекциионни ) с цел да запазя повече от постигнатото преди да мина на прегнил и така нататука които биха били краино недостатучни да задържат постигнатата сила тай че сичко си е избарано и напртаено както тряа ама си прав за поичето работи

Guest
    Не искам да те съдя ама да дадеш 1000 лева за първи цикал и си на 15 години е доста зле.. и ако ти е първи сигорно така като ми го описваш 12 или 16 седмици първи цикал.. не знам какво си целял.. аз първия цикъл го направих с по 1 омнадрен 8 седмици след цикъла през 5 дена по 1 пренгил от 1500 ед и клен и от 2рата седмица по 20 мг тамоксифен на ден и качих 12 кг от които запазих 10 след цикъла , тоест станах 102 кг на 16 години като бях и цикъла ми излезе доста по малко от 100 лв

anapolon
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не искам да те съдя ама да дадеш 1000 лева за първи цикал и си на 15 години е доста зле.. и ако ти е първи сигорно така като ми го описваш 12 или 16 седмици първи цикал.. не знам какво си целял.. аз първия цикъл го направих с по 1 омнадрен 8 седмици след цикъла през 5 дена по 1 пренгил от 1500 ед и клен и от 2рата седмица по 20 мг тамоксифен на ден и качих 12 кг от които запазих 10 след цикъла , тоест станах 102 кг на 16 години като бях и цикъла ми излезе доста по малко от 100 лв
    браво !!! като се позмисля малко попрекалих с дозичките многчко си бяха и гояма агресия дава и настървеност и злоба апък ся като се позмисля не сам отбелязал че аз не зимах 16 седмици стероид а само 8-9 карах на анавар,параболан и омнадрен и после минах на стромба за 4 седмици и сетне на прегнил и така нататъка с трибестан и глупости а относно парите май сам написал "само за стрероид" ама като сложиш и добавките и другото ама не включвам храната

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    Xaxa..mutiralo pokolenie...... ....brat...napravo se nadprevarvaite koi purvi 6te dostigne sledva6toto evoliutionno stupalo na 4oveka-svinqta xaxa !
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си