Вчера бях на хижа с едни приятели. Там беше и най-добрата ми приятелка. Беше някво яко нали, танци, алкохол, ние двамата почти не пихме бяхме може би най-трезви от всички. И по някое време решаваме да си легнем. Неизвестно кой обаче беше полял леглото ми с бира и затова се наложи да спя в нейното. Лягаме и аз съм си я гушнал най-приятелски, без никакви подсъзнателни помисли, щото /въпреки че изпитвам някакво физическо привличане/ тя ми е най-добрата приятелка и просто не ми е и минавало през ума да правим секс или нещо такова. Както си лежим обаче тя нещо почна да се върти, щото наистина не беше много удобно на такова тясно легло да спят 2-ма човека и се обръща с лице към мен /а то е зверската тъмнина нищо не се вижда/ и нещо случайно си докосваме главите. И тогава, не знам какво ме накара да го направя /предполагам че алкохола/, я целунах. Първо по челото, после по носа, и накрая по устата. Тя обаче не ми отвърна. Тогава почнах да я целувам по врата, съблякох и блузата и остана по сутиен, продължих с целувките си по цялото и тяло, накрая и свалих панталона и бикините и с пръсти и език я доведох до оргазъм. Тогава сякаш и двамата осъзнахме какво сме направили и си легнахме този път с гръб един към друг и заспахме. След 1-2 часа се събудихме и почнахме да обсъждаме какво е станало. И двамата не можехме да повярваме че се е случило и тогава разбрахме че приятелството ни е застрашено и то изключително сериозно. Аз и казах че каквото и да стане аз ще продължа да бъда най-добрия и приятел, тя обаче каза че ще и трябва време да помисли какво е най-добре да правим и всичко това звучеше така сякаш нещата от тук нататък просто няма да бъдат същите. И сега просто не знам какво мога да направя за да я убедя, или да й помогна тя самата да се убеди, че приятелството ни не трябва да бъде разрушавано, въпреки тази наистина голяма грешка.
Моля ви се ако сте имали нерви да прочетете тази на пръв поглед обикновена сапунена драма /всъщност тя може би наистина е такава/ и ако имате някакво поне частично решение на проблема - посъветвайте ме, защото наистина се чувствам ужасно при мисълта че мога да изгубя човека, който най-много обичам. Благодаря предварително.