- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- сега сериозно...
кой еб.... не, не така е просташко
как се уреждат със секс грозните момчета и момичета ?
сериозно питам, ей
скъпите ни модератори ги гони параноя и приемат всичко за бъзик
Слагат си книжни пликове на главите и се сексат![]()
HEP is not style! HEP is my life!
Ами като се съберат грозно момче и грозно момиче, и ето, спретнаха си секс![]()
И аз това винаги съм се чудела.
Имахме 2 много грозни сестри в квартала. Ама страааашно грозни, ти казавам. Е, и двете забременяха и си имат чавета. Честно казано, ... бяха много грозни. Бога ми..
Високи, точно като скелети, а в лицата като от филм на ужасите. С огромни носове - гръцки тип ( с гоооляяямаааа гърбица..)
Та, винаги съм се възхищавала на това. Как ТЕ се чукаха.. И по дяволите кой е този луд да легне с тях..
Така и не разбрах..![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Ами някой, като тяхПървоначално написано от bungle
Нали знаеш, че за всеки влак си има пътници...
![]()
Да, предполагам, че с някой грозен алкохолик. ... Но най-мистериозното е, че никога не видях кой са бащите на тези дечица, които родиха. Много грозно и тъжно. Ама какво да ги правя - те са си го решили..
Е, да... А за бащите... сигурно дечицата са станали по погрешка и оттам идва цялата работа![]()
Мхм, дааа.
А какво може да накара една красавица да легне с тотален грозник ?
( и това много ме мъчи.. )
Пачката предполагам...Просто няма за какво друго да се хване... И в повечето случаи наистина гледам някви мацки, хванали се с пълни смотаняци... смотаняци, ама с пари в джоба... Ето защо красавиците ходят с тях
![]()
кво се репчите веаз съм толко красив че кат ходя по улицата и зад мене чувам само Туп Туп Туп... сичко живо си пада по мен пък да не ми е лесно и на мен
![]()
просто за всеки човек са ралични критериите за грозен и красив. Mн по-лесно е грозен мъж (богат) да се облажи със секс,отколкото грозна жена, било тя и богата
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Първоначално написано от Анонимко
Каква скромност само...
спокойно, измий се под мишниците, малко дезодорант и вече никой няма да падаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Има всякакви изроди...! - ебат кото дойде и правят много копелета
Неподходящ размер на снимка в подпис!
По купони. На няколко пъти момчета са ми се оплаквали, че сега ги ебава цялата компания, ама така е като стигат до състояние да не знаят къде се намират и най-вече с кого.
Ама темата е гадна, всеки има нужда от любов /и/или секс/.
убедил съм се че има всякакви хора... вече не се очудвам на такива истории изобщоПървоначално написано от bungle
![]()
awe az poznavam edno tolko umopomra4itelno grozno momi4e... vaob6te ne mojete da si predstavite prosto e kato ve6tica, ama sa si nameri gadje i mi izglejdat mn 6tastlivi zaedno (e i toi ne e nai krasiviq)
Seizure of Power, в грешка си.Не ни гони параноя, но виж какво стана в този форум.Всяка втора тема е бъзик, а и все пак разбирам, че за теб е добре.Все пак така си пълниш мненията.![]()
А по темата-най-вероятно не се уреждат или просто по трудно.
ami pravqt go na tamno za6toto gi e strah da svetnat lampata![]()
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
Критериите за красота са доста относителни. Освен това не всички хора са красиви. А в общия случай хубавите ябълки ги ядат свинете. не разсъждавайте така повърхностно. Аз познавам сигурно 20 по-красиви(по мои лични критерии) момчета от моето гадже и с голяма част съм имала възможност да бъда. НО аз харесвам него, въпреки, че не е най-красивия на света. Има някои неща като химия, привличане,взаимно допълване, които влияят върху избора.
Wseki ima razlichni predstawi za "grozen" i "krasiw".No za wsqka tendjera si ima pohlupak nali taka ... pyk i wse pak ne wsichki gledat edinstweno wunshnata krasota![]()
оооооо, има си хас да не си компетентна и по въпроса защо, какво и как пиша азПървоначално написано от koalka
ако обичаш, не давай оценка на неща, с които не си наясно, не ми дръж и сметка за брой мнения (както и за качество)... неуместно е
no hard feelings
![]()
kakto ve4e kazaha za vseki vlak si ima patnik.az poznavam mnogo grozni dvoiki koito sa si mnogo 6taslivi,no 4estno kazano grozno momi4e s hubav maj en sum vidqla-dokato grozen s hubava da i nai-4udnoto e 4e toi nqma pari![]()
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Ауу ами както каза сексапилната кукличка - грозните при грозни.
От моето даскало имаше един пълен кретен. Яко грозен, яко тъп, ама тъп та дрънка, като е с потник си си вдигне ръката едни косми, едно чудо, ужас ви казвам и какво стана накрая - заби една кака с един клас над нас. Ама таз кака какъв баджак вадеше малиииии....Много мощна беше. Тя не, че беше грозна, ама беше с доста наднормено тегло и беше злобна(ама това е друга тема).. И се целуваха бе, целуваха се. Видях ги.
Абе всеки си има различни критерии за красиво и грозно.Аз съм виждала какви ли не двойки.Важното е те да се харесват,какво ги интересува такива като нас какво мислят за тях?Всеки си е хубав за него си,всеки си има кусури,никой не е идеален.А и не е най-важна външната красота,има химия,общи интереси,чувства (това и някой преди мен го каза).Та за всеки влак си има пътници![]()
Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.