.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от lo_flo
    19см и са ми повече от перфектни!Дебелина,ширина всичко.Обожавам го, освен това съм и 19 номер в училище.Получава се идеално
    А аз като в групата съм 3-та по ред

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от lo_flo
    19см и са ми повече от перфектни!Дебелина,ширина всичко.Обожавам го, освен това съм и 19 номер в училище.Получава се идеално
    А аз като в групата съм 3-та по ред
    Какво да се прави...

Аз пък съм 23 номер...

То затва жените не могат да паркират - все ви лъжат че 20 санта е ей толкоз:

| |

za poreden put kazvam ne e vajen razmera vajno e kaak go izpolzva6

Кай ми ся как да го ползвам тва?:

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от M'Ballz-IsHarry
    Кай ми ся как да го ползвам тва?:

В стената пробвай...

Питър4у
    Guest

Re: кажете си честно !!!

Незнам колко ми е дълъг, но е порода ЯПОНСКИ Манахуа, като го бодна през ануса излиза през 1то ухо, влиза през другото и ти излиза директно от путеишъна.

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    темата е един вид образователна (изключая речника ми ) та може да спрете с простите постове ^^^
    ами дай едн пример тогава

ся лично мое мнение е може би, но ако ще и 30 см да ти е *уя, ако незнаеш какво да правиш ПРОСТО НЕСТАВА!!! лично според мен е важно как ще подходиш към момичето и дали знаеш как да я задоволиш! момичетата не се задоволяват с СМ, а с умения!!!!

Голям фен
    Град
    Pleven
    За да ме задоволява трябва да не е дълъг и тънък. Трябва да е нормална дължина и що годе на дебелина да... влиза, че съм тясна.
    Хора, пенисът в спокойно и в еректирало състояние няма нищо общо! На пръв поглед изглежда малък и като "стане" и... сами се сещате.
    Момичета и момчета- добре си помислете какво си пожелавате! Момчета: Искате голям? С него може да причинявате болка на партньорката си, особено ако тя не е "разработена" от бая мъже преди вас. Момичета, лакомията ни е присъща, ама спомнете си случаите, когато не сте били възбудени достатъчно и ви е боляло. Представете си сега нон-стоп да ви боли. Какъв секс ще е това, а?.....
    Blame the sin, not the sinner.

e pi4ove moq si e 17.3 i nqam problemi 6tot sum na 15

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от zvezda
    e pi4ove moq si e 17.3 i nqam problemi 6tot sum na 15
    йеее , е тва е брато

Guest
    Цитирай Първоначално написано от XXX_f
    темата е един вид образователна (изключая речника ми ) та може да спрете с простите постове ^^^
    ами дай едн пример тогава
    ма какъв пример
    ми начи аз съм момче и имам една приятелка дет съвсем свободно си обсъждаме тея неща и веднъж спомена ч на приятеля и е 23 каза че влиза целия и че и стига

имам една приятелка дет съвсем свободно си обсъждаме тея неща и веднъж спомена ч на приятеля и е 23 каза че влиза целия и че и стига
    Такива случаи са малко, просто момичето има дълбока вагина.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

слънце,не дължината има значение,а дебелината,защото на жената усещането е когато й се допира във влагалищните стенички!но все пак под 20см не става!

Цитирай Първоначално написано от sexyta
    слънце,не дължината има значение,а дебелината,защото на жената усещането е когато й се допира във влагалищните стенички!но все пак под 20см не става!
    и що да не става под 20см?
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    В най затънтената провинция София ;]кв.ЛюЛиН ;)
    Не я задоволява май!Само главичката ми влиза и за това тя ме кара да и бъркам с пръст!

Цитирай Първоначално написано от PaRkInSoN
    Не я задоволява май!Само главичката ми влиза и за това тя ме кара да и бъркам с пръст!
    хаха изфука ли се с'я? поизпили си го малко и го поскъси
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Guest

Re: кажете си честно !!!

видях какви ли не теми като се започне от "малък му е" та се стигне до "как да си измеря п*тката"

и искам сега да се изясним с момичетата и момчетата

Момичета:
    колко смятате че е достатъчен размер, Вас колко ви задоволява
    (кажете си честно тук сте анонимни и няма смисъл от превземки!)

Момчета:
    смятате ли че вашият *уй (напишете колко е все пак!) задоволява приятелката ви (ако Не - Защо? ако Да - Как разбират че е задоволена)
    да, прав си, мого и много тъпи теми по въпроса тъдява, но темата не е безпредметна.
    Размерът ИМА значение(но не е толковаа просто, колкото мислят невежите)

органа ми е дълъг 16,5 см и има обиколка 15 на главата, 14 на "шията"
    и 16,5 в основата. (по скоро нормален , отколкото малък, нищо особенно от към анатомия)
    Не той задоволява партньорката ми, а аз!

Разбирам че е задоволена, когато започне да изригва сокове като фонтан, когато влагалищните и мускули почнат да правят контракции все едно че ще ражда, когато цялата почне да трепери и да се притиска в мен така, че шийката на матката и да стимулира главичката ми..

толкова за нейните усещания,
    въпросът е в МОИТЕ усещания.
    главата на органа ми е свръхчувсвителна и по принцип свършвам бързо.
    От всички жени , с които съм бил интмен само настоящата ми партньорка има достатъчно широка вулва,(поема безпроблемно 4 пръста) за да мога да се наслаждавам продължително време на секса , вместо да се боря с напиращия оргазъм.

Затова размера има значение, поне за мен, тесните вулви не ме задоволяват, задоволява ме Голямата ми(в буквалния смисъл) Любов и в кайна сметка колко е хубаво, че за всеки влак си има пътници, и за всеки катинар си има ключ

Guest
    18 влизат перфектно,едва се поемат до край,повече не ми трябва,красиви и големи,така че аз с пенис си измерих дълбочината,няма повече място.Но важното е и дебелината

gore6to mace
    Guest
    ami vij sa spored men razmeryt ne e tolkova vajen vse pak kolkoto i golqm da ti e ako nqma6 tehnika ni6to ne stava.Trqbva da znae6 kak da ni zadovoli6 i dori i da e malyk s pravilnata tehnika se postigat 4udesa.

Guest
    Na vsi4ki sa im po 20 i na gore patkite,super!Emi,moita puk e 14,a sum na 19 godini i priatelkata mi svur6va vinagi i po nqkolko puti!EBah teq razmeri,ebaht tova 4udo...vajnoto e Ibanie da ima!

mnogo skuchna tema
    kLaSaTa Ne sE kUpUvA s kInTi!

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    nqmam to4no opredelen tip razmer na penisa ako mi dostavq udovolstvie stava ako ne 4upkata
    No matter where you go, there they are...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си