- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- кажете си честно !!!
А аз като в групата съм 3-та по редПървоначално написано от lo_flo
![]()
Първоначално написано от krem4et0
Какво да се прави...
![]()
Аз пък съм 23 номер...![]()
![]()
То затва жените не могат да паркират - все ви лъжат че 20 санта е ей толкоз:
| |
za poreden put kazvam ne e vajen razmera vajno e kaak go izpolzva6
Кай ми ся как да го ползвам тва?:
![]()
В стената пробвай...Първоначално написано от M'Ballz-IsHarry
![]()
Незнам колко ми е дълъг, но е порода ЯПОНСКИ Манахуа, като го бодна през ануса излиза през 1то ухо, влиза през другото и ти излиза директно от путеишъна.![]()
ся лично мое мнение е може би, но ако ще и 30 см да ти е *уя, ако незнаеш какво да правиш ПРОСТО НЕСТАВА!!! лично според мен е важно как ще подходиш към момичето и дали знаеш как да я задоволиш! момичетата не се задоволяват с СМ, а с умения!!!!
За да ме задоволява трябва да не е дълъг и тънък. Трябва да е нормална дължина и що годе на дебелина да... влиза, че съм тясна.
![]()
![]()
![]()
Хора, пенисът в спокойно и в еректирало състояние няма нищо общо! На пръв поглед изглежда малък и като "стане" и... сами се сещате.
![]()
![]()
![]()
Момичета и момчета- добре си помислете какво си пожелавате! Момчета: Искате голям? С него може да причинявате болка на партньорката си, особено ако тя не е "разработена" от бая мъже преди вас. Момичета, лакомията ни е присъща, ама спомнете си случаите, когато не сте били възбудени достатъчно и ви е боляло. Представете си сега нон-стоп да ви боли. Какъв секс ще е това, а?.....
e pi4ove moq si e 17.3 i nqam problemi 6tot sum na 15![]()
йеее , е тва е братоПървоначално написано от zvezda
ма какъв примерПървоначално написано от XXX_f
ми начи аз съм момче и имам една приятелка дет съвсем свободно си обсъждаме тея неща и веднъж спомена ч на приятеля и е 23 каза че влиза целия и че и стига
Такива случаи са малко, просто момичето има дълбока вагина.Първоначално написано от Анонимко
Възможно ли е да бъде по-красиво?
слънце,не дължината има значение,а дебелината,защото на жената усещането е когато й се допира във влагалищните стенички!но все пак под 20см не става!
и що да не става под 20см?Първоначално написано от sexyta
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
хаха изфука ли се с'я?Първоначално написано от PaRkInSoN
поизпили си го малко и го поскъси
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
да, прав си, мого и много тъпи теми по въпроса тъдява, но темата не е безпредметна.Първоначално написано от Анонимко
Размерът ИМА значение(но не е толковаа просто, колкото мислят невежите)
органа ми е дълъг 16,5 см и има обиколка 15 на главата, 14 на "шията"
и 16,5 в основата. (по скоро нормален , отколкото малък, нищо особенно от към анатомия)
Не той задоволява партньорката ми, а аз!
Разбирам че е задоволена, когато започне да изригва сокове като фонтан, когато влагалищните и мускули почнат да правят контракции все едно че ще ражда, когато цялата почне да трепери и да се притиска в мен така, че шийката на матката и да стимулира главичката ми..
толкова за нейните усещания,
въпросът е в МОИТЕ усещания.
главата на органа ми е свръхчувсвителна и по принцип свършвам бързо.
От всички жени , с които съм бил интмен само настоящата ми партньорка има достатъчно широка вулва,(поема безпроблемно 4 пръста) за да мога да се наслаждавам продължително време на секса , вместо да се боря с напиращия оргазъм.
Затова размера има значение, поне за мен, тесните вулви не ме задоволяват, задоволява ме Голямата ми(в буквалния смисъл) Любов и в кайна сметка колко е хубаво, че за всеки влак си има пътници, и за всеки катинар си има ключ
18 влизат перфектно,едва се поемат до край,повече не ми трябва,красиви и големи,така че аз с пенис си измерих дълбочината,няма повече място.Но важното е и дебелината![]()
ami vij sa spored men razmeryt ne e tolkova vajen vse pak kolkoto i golqm da ti e ako nqma6 tehnika ni6to ne stava.Trqbva da znae6 kak da ni zadovoli6 i dori i da e malyk s pravilnata tehnika se postigat 4udesa.
Na vsi4ki sa im po 20 i na gore patkite,super!Emi,moita puk e 14,a sum na 19 godini i priatelkata mi svur6va vinagi i po nqkolko puti!EBah teq razmeri,ebaht tova 4udo...vajnoto e Ibanie da ima!![]()
mnogo skuchna tema
kLaSaTa Ne sE kUpUvA s kInTi!
nqmam to4no opredelen tip razmer na penisa ako mi dostavq udovolstvie stava ako ne 4upkata
No matter where you go, there they are...