напоследък моя се държи мн страмно...По принцип ходим от година и нещо,много ме обича и в истиският смисъл не може без мен...Но от както започна работа се виждаме един пъ на 2-3 седмици...аз не излзиам вечер подщи никога....уча много...а той или е на работа цял ден или нощтна и не може да става сутрин да сме заедно...аз сутрин съм на даскало и слетобед пак уча...той се премири с тва се пак искам да стана студентка,аз съм потчи на 19 а той у неделя прави 22...Разбирам го има големи проблеми катострофира,изпонамачка си колата ся опитава някак да събере пари да я оправи и за мен напоследак напълно забравя...Кадно ми екато го видя че е уморен или болен но вече не нзам дали да се арзделям с него или не ... от 2 седмици се обещава да се видим и се зает,даже днеска цял ден стоя у нас и чакам да ме потърси...тея 2 седмици меко казано са ад за мен не ми казва че ме обича не влиза в чата и ако влезе се извиня казва че иам мн проблеми и че е зает...знам че си няма друга и че ме обича...даже го питах дали иска да се арзделим дали има друга и той каза "абе ти добре ли си аз не мога без теб ти за раздяла ми говориш"...опитах да го променя,смисъл да стане по сериозен и да се виждаме по често,постоянно уча да мога да съм с него но той се зает и се проблеми...Даже вече си мисля дали да не го зарежа и дали као не го търся няколко дена седмица две ще се осъзнае...Може би щот мн го обичам му прощавам толкова неща ама не знам .. толковеа съм объркана .. исках да говоря с него ама се не може да се видим.. дайте съвет ко да правя