кво да ви кажя...щастието ми продалжи ден....след като ми се обади на другият ден/вчера/ цял ден чатихме...каза че не иска да си чатим искал да се виждаме да си показва любовта на живо...мн бях щастлива...но не нзам от 2 седмици някакво чуство ми казва "има друга" и го попитах "има ли друга" и тои"няма за мен си единствена"... искаше да се видим и добре че не го направих,щях да имаа гости от гърция и му отказах...час по късно неговият приятел ми се включва и ми казва...."още ли ходиш с оня ..." и аз "ами ходим обичаме се " и той "а той знае ли че ходите" и аз "е много ясно цял ден си чтим и ми казваше че ме обича" и той "ами с друга е,ходи с бившата ми аз вече не му говоря" и аз "абе не е възможно аз я познавам приятелки сме тя каза че само се базикат в чата" каза ми че съм мн тъпа...повярвах....напратих еди смси на гаджето от рода на "мряза те,никога не ме търси,ко ли мислеше че нямаше да разбера и щеше да си с две...никога вече няма да ме видиш и да чуеш за мен...ако беше лъжа щеше да ми звънеш ся" и той веднага само призваня и аз грешка ли ко направих зарязах гаджето си...и той влиза в чата,баннва ме от неговите канали и ми вика"кви са тея смс-и ко ми крещиш..." накар каза че почнали на кафе да излизат с тва момиче и нещата просто така се получили...иска да бъде само с мен но аз не съм излизла...направо бях бясна не знаех дали да му тегля игнора или да плача...той не искаше да се видим не искаше да чатим каза че ако се видим ще се съберем и висчко ще е по старо му....просто излязох от чата...мн ме заболя,цяла нощт не можах да спя...не съм на себе си щот мн го обичам а година връзка не е малко...аз че вече никога няам да го потърся тва е от ясно по ясно...наистина всичко бих простила без тва...чуствам се използвана лъгана дайте съвет плсз