horaaa, edna lesbiika mi izdra gurba a sled 2 dena sam na proba za roklq s gol grub ! molq vi kajete kak da go mahna ili skriq!!!
Ти до сега не си ли имала рана? Естествено, че не можеш по никакъв начин да го скриеш! Или май искаш да се похвалиш?!
ne be 4ovek, v subota sam na proba za roklq i trqbva da go skriq ot maika mi i sestra mi [-o<
Няма начин, ще трябва да изчакаш сами да заздравеят раните.![]()
Трябваше да мислиш предварително ..
At the moment there are six billion people in the world, six billion souls, but all I need is ONE!
em to problema e 4e roklqta e ve4e gotova, az otivam samo da q probvam dali vsi4ko e to4no...
и за кво трябваше да вмяташ лесбито във въпроса си само не цакнах![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
6toto e tupa patka da me nadere takaa i 100% nqkoi 6te6e da pita ot kvo 6to... abe e*i mu maikata, mersi na tiq det mi dadoha saveti a na tiq deto vse sa nedovolni nqma kvo da im kaja...
имам странното усещане, че съм от вторите![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
te ranite do 2 mislq 4e 6te se maxnat.i az dera priqtelqt i mu minvata barzo.ako puk ne minat gi prikrii s fon dio ten!
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
ем поскриха се, ама на места хвана коричка и си седи, ама положението не е толко лошо вечеФон дьо тен не мога да сложа, защото ще остане по роклята. Мерси на всички, които поне се опитаха да ми помогнат \
/