- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Съвет?
Приятелката ми си купи колан с изкуствен пенис и иска да ми го бутне отзад. Кажете какво да правя, щото аз не искам да ми го бута отзад, но тя каза че ако не ми го бутне отзад, ще скъса с мен защото не съм и дал да ми го бутне отзад и аз хем не искам да ми го бута отзад, хем не искам да късаме, защото не съм и дал да ми го бутне отзад. Та кажете ми да и дам ли да ми го бутне отзад или да измисля как да не ми го бутне отзад без да късаме, защото не ми го е бутнала отзад???![]()
![]()
![]()
Или дай на нас да ти го набутаме - ше се оправиш забързо \Първоначално написано от Mastodont
/
И така може ама аз пари за колани с пишки не давамПървоначално написано от n03
Гошко ше тряа се задоволи с празна бутилка в дирника
![]()
пич, много си набутан и то отзад !
![]()
Gadjeto ti e sado-mazo gei![]()
I never eat a pig cuz a pig is a cop
Emi dobre de nie v kraina smetka kakvo da napravim![]()
kaji na tvoqta pritelka da"ne ti go buta otzad"
![]()
spored men tq milata e mnogo kuha 6tom iska da skusate ako ne i dade6 da ti "go butane otzad"
Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka taka 4e neka se radvam,4e me boli!!!)
kak 6e i dava6..... ti ne si dobre
em zemi i go butni ti v guza e xaxax![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Аве кво се чудиш дали да и дадеш да ти го бутне отзад или да не ти го бутне отзад...даи на момичето да се порадва и да ти го бутне отзад![]()
И аз така мисля - даже после ше е яко да се напънеш и да го избуташ с лайното си.![]()
Бе бутни и го в газа ти и я заебавай. Ква е тая перверзия маааму дейба. Отлагай и я понаеби още 2, 3 пати и я махай.
Йедйииинийййе и пийееенеее да има и некоя згодна жейиеница/Курвалака е до време пиенето е до гроб/