.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Съвет?

Гошко Гошков
    Guest

Съвет?

Приятелката ми си купи колан с изкуствен пенис и иска да ми го бутне отзад. Кажете какво да правя, щото аз не искам да ми го бута отзад, но тя каза че ако не ми го бутне отзад, ще скъса с мен защото не съм и дал да ми го бутне отзад и аз хем не искам да ми го бута отзад, хем не искам да късаме, защото не съм и дал да ми го бутне отзад. Та кажете ми да и дам ли да ми го бутне отзад или да измисля как да не ми го бутне отзад без да късаме, защото не ми го е бутнала отзад???

Епа бутни си го сам отзад - сичките проблеми ше решиш

da ti go buta otzade be kvo ti puka..tq qko 6te te praska vse pak e za vrazkata za lubovta.. hahaha
    Не е важно дали някой говори зад гърба ми.Важното е като се
    обърна да млъкне!!

Град
    Not In Here :)
    Цитирай Първоначално написано от Mastodont
    Или дай на нас да ти го набутаме - ше се оправиш забързо \/

Цитирай Първоначално написано от n03
    Цитирай Първоначално написано от Mastodont
    Или дай на нас да ти го набутаме - ше се оправиш забързо \/
    И така може ама аз пари за колани с пишки не давам Гошко ше тряа се задоволи с празна бутилка в дирника

Супер фен
    Град
    Мбабане
    пич, много си набутан и то отзад !

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    Gadjeto ti e sado-mazo gei
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Emi dobre de nie v kraina smetka kakvo da napravim kaji na tvoqta pritelka da"ne ti go buta otzad" spored men tq milata e mnogo kuha 6tom iska da skusate ako ne i dade6 da ti "go butane otzad"
    Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka taka 4e neka se radvam,4e me boli!!!)

kak 6e i dava6..... ti ne si dobre

em zemi i go butni ti v guza e xaxax
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Аве кво се чудиш дали да и дадеш да ти го бутне отзад или да не ти го бутне отзад...даи на момичето да се порадва и да ти го бутне отзад

И аз така мисля - даже после ше е яко да се напънеш и да го избуташ с лайното си.

Бе бутни и го в газа ти и я заебавай. Ква е тая перверзия маааму дейба. Отлагай и я понаеби още 2, 3 пати и я махай.
    Йедйииинийййе и пийееенеее да има и некоя згодна жейиеница/Курвалака е до време пиенето е до гроб/

Мега фен Аватара на koalka
    т.11 от Правилника!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си