- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Клуб на НОРМАЛНИТЕ потребители във форума.
Хах... за един ден вече две страници с хапливи постовеЗащо ли не се съмнявам.. но на живо едва ли някой от вас може и 2 изречения на кръст да свърже...
П.П. До онзи ТИЙН - дай понеже е ТИЙНфорум да се държиме като пъпчасали недоразвитли идиоти с "тежък" живот...
п.п2. самоубий се..
Еххх.. стари ми потребителю , какво очакваш от непълнолетни и малолетни ... много пъти съм казвала На който не му харесва знае как да излезе от системата... На мене ми е забавно да чета невероятно остроумните теми на младите ни потребителиПървоначално написано от bboy_bunker
А колкото до това дали някой на живо може да свърже повече от две изречения.. Абе да ти кажа успряват аз познавам по-голяма част от форумците и мога да изкажа своето компетенто мнение относно умствения багаж на съфорумците
zdravei mislq 4e si prav za mnogoto tupi temi ima6 li skype?
xei bboy_bunker pi6i mi kato si tuk![]()
Глобалното затопляне...Първоначално написано от e_l_i_z_a
![]()
кви са ви критериите за 'нормалност'?ако са само 18 навършени да зема и аз да се джойна![]()
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
и кво? преебахте ме за ...3 месеца..вие душа нямате ли ?![]()
![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Има ли въобще нормални потребители се питам аз?![]()
Да, явно автора...Първоначално написано от KiLLeR_InSTiNkT
![]()
човек определящ нивото на интелигентност само по възрастовата граница е всичко друго,но не и отговарящ на собствените критерии за нормалност!!!Първоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Прав си, че повечето са спамери и почти липсват сериозните теми, но имайвки предвид функцията на форума, бих казала, че е нормално. А и ние самите сме си виновни. Нали сме много сериозни, нали не харесваме флууда. Е, забелязала съм, че ако се пусне сериозна тема, малко хора пишат там. Ако се пусне тема - ебавка, веднага всички пишат вътре един през друг.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
...и сега всеки ще се изкара супер ненормален, супер луд, голям идиот...разбираш ли?!...и темата ще замре.![]()
ти ли си тва?!А може ли да членува човек, който има акъл, но не е нормален?![]()
за разлика от теб.лорде!Защо ли не се съмнявам.. но на живо едва ли някой от вас може и 2 изречения на кръст да свърже...
Ъъ..от кога умствения багаж се определя според 18+ и 18-![]()
Има такива идиоти/ки (с извинение за думата),които пускат много безмислени теми...и са 18+.
Има обаче и смислени теми,чийто автори са на по 14-15-16-17 години..
Айде са темата става пълен спор кои са нормални и кои не...всеки ще изтъкне,че не е добре и дъра дъра за да се направи на интересен.
Няма да пиша повече тук,щото явно съ,м 18- и мястото ми не е тук..осъзнах го![]()
![]()
![]()
хаахахх джийзъс...
Ctrl+Alt+Del , научи се да пишеш правилно и тогава давай акъл бе, маджун!
Много си ориджинъл като пишеш английски думи с български букви.. ти сигурно си ~*fashion boy*~ ... Да ти сера в устата гадна..
И това показва колко си "пораснал"Първоначално написано от bboy_bunker
![]()
Еми да
Той човека си го е написал:
"Няма мир между лъвове и човеци,
и между агнета и вълци съгласие няма."![]()
О,винаги има едно такова решение във всеки форум.
Скоро идеята се размива обаче.
Нормални потребители..реших че е нещо като анти-опияти тема.
То било..за по-умните форумци.Зрелостници чувствувате ли се?.
Това е форум.
Ако искате можем да пием бира без да ни заливат глуповати дечица,но от форума не може да бъдат изтръскани.
И ..стига с тая злоба,бе.
Нямате ли приятели..или поне компютърни игри,та да се занимавате с нещо различно от злословие?
..
ха.
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
тая безсмислица израз на безпомощност ли е?! = )Първоначално написано от bboy_bunker
мхахаха,както и да е .. патетик,лъв я,бе!
/ау,написах английска дума на кирилица ../