- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Клуб на НОРМАЛНИТЕ потребители във форума.
Да ти кажа, всеки луд с номера си. Някои хора ги кефи да пишат спам, други ги кефи да се правят на много умни във форумите... Има хора, кухи като лейки, умни хора, такива които са тъпи и не си приознават и прочие.
И сори, но ако искаш да общуваш само с "хентелигентни" хорица, няма да стане.
Да не говорим, че това е форум за тийнейджъри, т.е от 13 нагоре, не от 18. И ако на някой проблема му е дали може да забременее от свирка, има пълното право да се посъветва с другите. Както и ти имаш правото да не четеш тъпите теми, или пък да не посещаваш тъпи форуми.
Аз съм почти на 21 и съм тъпа като галош, така че... Възрастта няма значение.![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
а,язе да си помислим,че съм ЛЪВче.Първоначално написано от _donna_
.
Донна,
Х`асл,плс.
(и аз те обичам.)
„Иронията е необходим естетически компонент на мисленето.“
Добре дошли в Клуба на НОРМАЛНИТЕ потребители във форума!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Между другото, темата е ебавка.![]()
![]()
![]()
![]()
Бира!![]()
![]()
![]()
тва като го кажете и сте най-хитрите!Между другото, темата е ебавка.
чакай да ти кажа една тайна-всички теми у тоя форум са ебавка.
всички форуми са ебавка..компютрите са ебавка.
ебават ни душичките.поздрави!![]()
Важното е майтапът да става, нали.![]()
Веселбааа!![]()
_donna_, ти го изкара едно забавление тука...оказа се, че хората сме много ебаващ се вид!![]()
Айде на Бира!Нищо, че след час заминавам за Гърция!![]()
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns
абре,на мен не ми е кой знае колко забавно,въпреки всичко..Първоначално написано от Joey Tempest
![]()
Диди,наздрайе,моме.. (:
Изпуснал съм купонаАма щом се стига до бира, значи всичко е ок
And always remember, me > j00 ;p
Не случайно форума се казва тийн проблем . Тук се обсъждат проблемите и интересите на "децата" . Е да наистина има някои абсурно тъпи теми .
То изобщо не си личи, не не не...Първоначално написано от Joey Tempest
![]()
Наздраве!
Ctrl + Alt + Del ... 'що не 'земеш да се минимизираш![]()
Че си тъп - тъп си, но не е нужно да го показваш на цялото ТИЙН общество.. (бахахах)
И ако аз съм фешън като тебе.. бих се гръмнал... ноу офънс .. хаха чакай и аз да се покажа колко съм готЕн.. нали ше сме модерни![]()
![]()
![]()
hahahahahah TEEn ob6testvo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
evalata za hubavata tema =D>
be careful what you wish for 'cause you just might get it
ae smehurko, smyrdish ve... zemi se obesi na maika si na chervata, sulio, zemi procheti nekoi moi postove da ti stane qsno nai-nakraq, che ne sym momche dea! i da, moe da sym kolkoto si iskash typa, no tvoita prostotiq raste pravoproporcionalno na moqta (; taka che ne vijdam kyf ti e problema, che si i sednal da mi hlenchish 'bih se grymnal' mi davai be, nqkoi da te e sprql? samo zanimavash ostanalite s kompleksarskite si problemi i ubitashki temichki. kat ne te kefi - vratata deba, ima q taq opciq za ligaveta kat tee, sesh se?Първоначално написано от bboy_bunker
sry za latinicata, no ne sym na svoq komp. sega ochakvam i za tva da se zakachish, shot nemash za kvo drugojalko syzdanie si, i da, po kolko pyti ti go kazvat tva na den?
i da, ebati loserskoto stanovishte da praish zabelejki na nqkoi za tva kakvi dumi s kakva azbuka pishel, ima nema cqlo i-net obshtestvo gi prai tiq nomera, nashichkiq sq se setil da hahaha 'narejda'. go f**k yourself.
не си струва да си вадя очите да чета шльокавици.. като я напишеш на български тогава може и да я прочета.. въпреки, че се съмнявам да е кой знае колко "остроумна" ...![]()
[quote="bboy_bunker"]ЗАБРАНЕНО ЗА ЛИЦА ПОД 18г
Нещо започвам да се отчайвам от обстановката във форума... заливат ни всякакви откачени дечица с тъпите си теми и гадния спам...
При шофирането има един лаф, който гласи: "Кой му даде книжка на тоя?!"
Аз пък питам "Кой им даде клавиатура на тия?!"
Поне в тази тема могат да пишат само сериозните и нормални потребители, които имат поне малко сиво вещество в тия глави
Нека си обсъждаме наши сериозни.. а и не толкова сериозни неща
От този наплив на малчугани ми писна да ровя из 200 теми, докато прочета нещо, което има някакъв смисъл...
И.. надявам се все още да са останали от нормалните потребители
Ето сега на страницата има ненормални теми... "Колко струват 2 декара земя във Варна", "Ходи ми се в Турция" и култувото "t1rsime skateboy"![]()
Дайте да направиме нещо, защото се отчайвам.
Даже може да отидем на мълчалив протест пред Конника да си пием бирата на спокойствие.. далеч от тая паплач[
xaaxaxa ! Много сте нораманли няма що , я си вижте темите бе с всяка ставате по-зле и по-зле !Как още не е закрит тоя форум не знам !
xaaxaxa ! Много сте нораманли няма що , я си вижте темите бе с всяка ставате по-зле и по-зле !Как още не е закрит тоя форум не знам
ТЕМАТА Е САМО ЗА ТИЙН-ОВЕ НАД 18 ГОДИНИ!!!
![]()
нещо против Смехурко ли имаш,бе?!ae smehurko, smyrdish ve... zemi se obesi na maika si na chervata
недорасляк..
b]и ти ли се разписка бе? [/b]нещо против Смехурко ли имаш,бе?!
недорасляк..
няя да я прочетеш, щот не ти отърва, нали? казани са неща, които си чувал много пъти за себе си и въпреки тва ти е гадно да ги виждаш за кой ли път. ясен си, недей се прави на много пораснал.не си струва да си вадя очите да чета шльокавици.. като я напишеш на български тогава може и да я прочета.. въпреки, че се съмнявам да е кой знае колко "остроумна" ... Rolling Eyes
О, Анонимний... повярвай ми.. нито веднъж не съм чувал някой да говори така за мен, просто защото всеки, който ме познава знае що за човек съм и не си прави такива грешни изводи като тебе.. Анонимний ми Госте...Първоначално написано от Анонимко
П.П. Аз не се правя на порастнал![]()
Човек който те харесва не анализира поведението ти!Първоначално написано от bboy_bunker
Много ми е интересно... ти имаш ли представа на колко години съм?![]()
А иначе.. аз не се правя на порастнал... има разлика. Това, че казвам на някой от форума "недорасляк" или "пъпчасал тийн" го казвам главно заради умствения му багаж...![]()
Знаеш ли не знам кой какво мисли за теб,но не мисля че е нужно да си направиш тема,в която всички само се псуват и заяждат един на друг.Всеки си има свои собствени интереси и право да мисли, чувства и действа по различен начин,за това смятам,че не е необходимо да правиш забележки на хора,които ти не познаваш.Не говоря само за това, че темата едва ли не е направена против нас,ами за това че само се заяждаш на всеки...Няма да псувам изобщо,защото наистина не те познавам ...