.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Въпрос относно приемане в гимназия с мед. бележка

Здравейте! Чух , че в някои гимназии може да се влиза с медицинска бележка - без изпит.Въпроса ми е : от какво трябва да си болен, за да те приемат по този начин?
    П.П. Нямам НИКАКВО намерение да кандидатствам по този начин. Просто се интересувам
    БЛАГОДАРЯ предварително!

някоя си
    Guest
    мисля, че нещо с мозъка. Смисъл бавно-развиващ се, или др

В училището, в което уча се приемат ученици с увреждания. Точно как става и по какъв начин, не мога да ти кажа, защото съм забравила подробности. Но, да има такива гимназии.
    МомИче съм!

Голям фен Аватара на RhytmiX
    Град
    Sofia
    V normalna gimnaziq s medicinska belejka ne moje6 da vleze6.....trqbva da durji6 izpiti....tova eizmislica 4 emoje da vleze6 s medicinsko...
    I never eat a pig cuz a pig is a cop

Една от предишния ми клас влезе в Търговско-Банковата по този начин! Тя имаше някакви проблеми със сърцето, не мога да кажа точно какви...

Голям фен Аватара на BlueDevil
    Град
    Велико Търново
    Значи... в много училища го има като практика, но не за всички специалности. Приемат ако си с някакво неизлечимо заболяване май. Един познат взеле така в Инкомически техникум, специалност Банково дело, има диабет. Приятеля ми е влязъл така в Строителен техникум, специалност Парково строителство, диагноза - глаукома.
    Освен това не премат с "медицинска бележка" във вида, в който сме свикнали да я виждаме, а с бежелка от ТЕЛК, минаваш пред една камара лекари, докато ти я издадат. Така, че с грип или бронхит няма да те вземат :P
    Това са примерите, които аз знам, но, съжалявам, не мога да ти намеря списък с училища, специалности и диагнози.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си