.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29
    pilota_mig
    Guest

Дали да го направя?

Бях намислил да пратя 17(на толкова става и затова толкова) рози за Р.Д. на момичето което харесвам и по този начин да и покажа че я обичам много но нещо започвам да се разколебавам да ли да го направя или не дали ще реагира добре или ще ме намрази та аз дори незнам тя дали ме харесва...

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ако е достатъчно умна и интелигентна, няма за какво да те намразва, нито да реагирва не добре, защото просто едно момче се е сетило за нея, че има рожден ден и е решило да й подари цветя.
    Направи г о, няма защо да се чудиш. И все пак.. жеста е важен, а не - цветята или какво ще си помисли тя. Е, вярно е, че е важно, но нищо не ти пречи да направиш нещо мило и добро точно на нейния рожден ден.......

Ooo napravi go...dori da ne te haresva mn 6te se zaradva!Napravi go i 6te vidi6 4e 6te ima samo dobri posledstviq

Мега фен
    Град
    София
    Направи го!Според мен е страхотно мил жест!Аэ лично бих се эарадвала мн
    [size=7][b][u]fosse cos

Направи го! Ако някой ми окаже такъв жест ще бъда много щастлива. Не се колебай и го направи. Най-малкото ще се зарадва и ще бъде приятно изненадана. Идеята ти е много добра! =D> Не е важно какви цветя ще избереш, жеста е важен.
    Създадох те от сънища и думи, от багри, от мечти и от безумие. Единствен ти да бъдеш на Земята, тъй както е единствена Луната.

пи4 и аз ще се зарадвам на толко рози ... какво остава за моми4е !! УСПЕХ ... и да кажеш после реакцията

Мега фен Аватара на koalka
    Направи го, защо не?Това е един прекрасен жест.

о да задължително го направи !!искам и на мен .... айде няма да се издавам колко рози да са

Град
    РЮАР
    Готин, романтичен, и уникален жест.. защо да не го направиш... аз "мойто мило " ако имах в1зможност да я видам всеки ден, всеки ден бих и подарявал по 20 рози.. ( на толкова години е )..

Град
    bulgaria
    NAPRAVI GO OPREDELENO,super 6te e

Guest

Re: Дали да го направя?

Цитирай Първоначално написано от pilota_mig
    Бях намислил да пратя 17(на толкова става и затова толкова) рози за Р.Д. на момичето което харесвам и по този начин да и покажа че я обичам много но нещо започвам да се разколебавам да ли да го направя или не дали ще реагира добре или ще ме намрази та аз дори незнам тя дали ме харесва...
    Не ги слушай. Може да го направиш и тя ще се зарадва ( ест ), но да не ти върже. И тогава ще бъдеш глупака който й е пратил 200 рози и оная не му е вързала.
    Но както решиш.

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Жеста е много красив, но до колко тя знае за чувствата ти. Би се зарадвала сигурно, ама помисли ей така от някой, за чийто чувства тя може би не предполага ..може да и стане неудобно а и 17 рози не са малко Я дай малко повече инфо за ситуацията

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Qsno e ,che mnogo shte se zaradvash ako tq otklikne polojitelno na cvetqta,no nali go pravish za da i pokajesh kakvo izpitvash i da q nakarash da se pochuvstva specialna v tozi dendaje ne se i zamislqi dali da go napravish ili ne!Tova e neshto,koeto vseki chovek(da ne spomenavame momichetata kolko po-santimentalni sa v tazi nasoka) bi ocenil.I da ne te haresva 100% shte se zaradva,nqma kak da te namrazi za takova neshto.Puk i ot druga strana tova moje da q nakara da se zamisli kolko dobro momche si i da poiska da ima neshto obshto s teb!DAVAI i posle da kajesh kakvo e stanalo \/
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Супер фен Аватара на Shadow_Walker
    Прати и.Реакцията ще е в два варианта
    1.Оказва се, че тя не те харесва, но понеже жеста е страхотен е доволна, пък и след време може и да те хареса
    2.Хвърля се в обятията ти (малко преувеличено го казах )
    Та нищо няма да загубиш.Може само да спечелиш.А и жеста наистина е страхотен.
    хъхъ..

Град
    BULGARIA

Re: Дали да го направя?

Цитирай Първоначално написано от pilota_mig
    ЕИ пич, да ти кажа (надявам се да ти помогне) правил съм подобен подарак(даже по голям) за моито моло и реакцията и беше просто COOLLLLL,няма какво да се самняваш..... МОМИчЕТАТА са странни "сащества" и обращат внимание и на наи-дребните подробности,та дори 1 роза да и пратиш тя щте го оцени и ще отреагира...... а дали полойително или отрицателно.....хмммм само времето ще покаже... но и в 2-та случая ти ще спечелиш,и да не откликне на чувствата ти,ще е добре защото ще се осазнаеш и ще си намериш друга а ако те харесва с това ще и покажеш и нататак...то се знае ..тъй че смело СЛУшАИ СЪРЦЕТО СИ И шЕ СИ 1-ВИ В НЕЙНОТО

Направи го само ако си сигурен, че те харесва и то не пред други хора. Аз лично мразя подобни неща от човек, който не ми е гадже.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Ами това е един мног мил жест и всяко момиче би се зарадвало на него! Дори и да не те харесва пак ще се зарадва, немисля че ще те намрази заради подобен жест! :P

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Направи го само ако си сигурен, че те харесва и то не пред други хора. Аз лично мразя подобни неща от човек, който не ми е гадже.
    Изглежда,че не всяко момиче би се зарадвало! Според мен,тряа да си сигурен,че си й симпатичен и тогава да й пращаш. Иначе ти знаеш ли колко много пари ще ти струват 17 рози?!?!?!По-добре иди ги изпии!

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    Това горе бях аз.
    Incomplete..........

Направи го!!!

направи го ! кое момиче не би се зарадвало на малко внимание ... и то точно като и подаряват рози няма защо да се колебаеш.УСПЕХ!
    Break the Rules, Find Your Freedom,Live Your Life!!!

Guest
    Някои да препоръча куриер за цветя,и да не и хареса аз няма да спря да я тормозя по тозьи и подобни начини

Не мисля че нормален човек би те намразил заради такъв мил жест
    just a kid۵

Guest
    jestoka ideq....tq 6te se trogne 100%....ti ina4e na kolko godini si?

Guest
    прекрасна идея

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си