.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тема: Daite suvet

Daite suvet

Haresvam edno mom4e ot ve4e dosta vreme.Po edno vreme hodehme,no burzo skusaheme,razbrah,4e toi mnogo e sujelqval za tova.Na nqkolko puti toi mi pokazva,4e me haresva,ama az dokato se osuznaq e ve4e kusno.V nqkoi momenti,kogato se dyurji milo s men az se durja mnogo tupo v straha mi da ne bi da razbere,4e go haresvam.Ne moga da mu priznaq,za6toto toi na nqkolkko puti zaqvqva,4e trugva s koqto mu padna,a az ne iskam da stane ne6to podobno.POnqkoga,kogato se vidim toi mnogo se zaka4e s men,a ponqkoga,kogato sme samo dvamata stoim i mul4im.Mnogo puti se pravi,4e ne me vijda.EDin negov priqtel razbra,4e go haresvam,neznam dali mu e kazal,ama toi se promeni i ne mi govore6e 1 sedmica i kogato me vijda6e me podminava6e.Ako mojete daite nqkakuv suvet kakvo da pravq

Град
    При сенките

Re: Daite suvet

Цитирай Първоначално написано от fantasigirl
    Haresvam edno mom4e ot ve4e dosta vreme.Po edno vreme hodehme,no burzo skusaheme,razbrah,4e toi mnogo e sujelqval za tova.Na nqkolko puti toi mi pokazva,4e me haresva,ama az dokato se osuznaq e ve4e kusno.V nqkoi momenti,kogato se dyurji milo s men az se durja mnogo tupo v straha mi da ne bi da razbere,4e go haresvam.Ne moga da mu priznaq,za6toto toi na nqkolkko puti zaqvqva,4e trugva s koqto mu padna,a az ne iskam da stane ne6to podobno.POnqkoga,kogato se vidim toi mnogo se zaka4e s men,a ponqkoga,kogato sme samo dvamata stoim i mul4im.Mnogo puti se pravi,4e ne me vijda.EDin negov priqtel razbra,4e go haresvam,neznam dali mu e kazal,ama toi se promeni i ne mi govore6e 1 sedmica i kogato me vijda6e me podminava6e.Ako mojete daite nqkakuv suvet kakvo da pravq
    Neznam spored mene ne ste edin za drug,nito shte namerish tova koeto tursish v nego nito toi shte nameri tova koeto tursi v tebe
    Requiem for a dream....

по добре се откажи от него.... няма смисъл да се занимаваш тва е супер тъпо когато те види да те подминава или да се прави 4е не те вижда това според мен изобщо не си заслужава по добре си намери друго мом4е докато не е станало прекалено късно, в смисъл да не земеш да се влщбиш много в него а той да продължава да те подминава...

Ох,миличка и според мен не е за теб.Или просто се надува супер много,когато някоя го хареса,а ако е така .. не ти трябва надувка.А като казваш,че сте ходили,защо сте скъсали?
    Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.

Мега фен
    Град
    София
    Най-добре е да му приэнаеш!Все пак от опит глава не боли..!А ако си мълчиш най-накрая нищо няма да стане
    [size=7][b][u]fosse cos

Еми незнам точно има много варианти като отговор на държанието му!!!
    Vladoka rulzzz

Повече от фен
    Град
    Варна
    Не се занимавай. Оставяй го,няма смисъл да си трошиш главата с нещо,от което няма да си щастлива.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си