- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- koito obicha po-malko toi vladee edna vrazka? da ili ne ?
преди много време прочетох това в една книга ,чесно казано не си спомням в коя ... но това няма толкова голямо значение ...
Вапроса ми е смятате ли ,че този ,който обича по-малко,той владее една връзка...и защо?
Davai vsichko ot sebe si vinagi,dori i na djvola!!!
НЕ!Една връзка без мн любов е лицемерна!![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Според мен всичко трябва да е по равно.Каква връзка е иначе...(не отричам обаче,че трябва време да се уравновесят нещата,защото в началото винаги някой иска другия повече...![]()
![]()
![]()
А кой е казал, че заължително трябва да има "любов" в една "връзка".Първоначално написано от malkoto_sladur4e
Абе напоследък не се чувате какви глупости говорите.
Май ти не се чуваш в случеяПървоначално написано от cherinka
![]()
214 malkoto_sladur4e
Така е, ама тва все повече хора го бъркат. За кфо тря винаги да си влюбен, когато си с момче/момиче...Първоначално написано от cherinka
И да, правилно е написано в книгата. Тоя който обича по-малко, владее връзката. От опит го казвам.![]()
Ограничен народ ей !
![]()
214 malkoto_sladur4e
spored men DA
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
Ахъм.
opr .daaaaa
Първоначално написано от malkoto_sladur4e
Така Така
Такъв народ сте.
Tz nikoga nemojej da slojish vsichko pod obsht znamenatel,ima takiva vruzki,no az lichno vinagi obicham da dominiram(normalno... to povecheto momcheta osvem ako ne sa nekvi izvrateni obichat da dominirat) nezavisimo kolko obicham momicheto do men...Първоначално написано от Ledena
Requiem for a dream....
Вярно е.
Ами не можем да кажем едно ДА и то да важи эа всички ,ноо като цяло мисля ,че в повечето случаи е така.....![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Да, така е ...![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Може би смисълът на фразата е, че, който обича по - малко, не е подвластен на глупостите, които понякога те кара да вършиш любовта и по - трезво може да преценява... За мен това не е така.
Spored men e taka.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
svirki pravite li![]()
Ако има предбрачен договор я владее тоя с повечето пари ^^
Владее този с по-силен характер. Но не трябва да е владеене в истинския смисъл на думата.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ми може да е вярно..В смисъл като не е толкова влюбен и не дава всичко от себе си за връзката и после не страда толкова...Но пък такъв човек не усеща тръпката от тази връзка...Най добре е чувствата да са напълно споделени![]()
just a kid۵
Има логика в този цитат.Тук са искали да кажат, че когато един човек е влюбен, той е до някаква степен заслепен и не вижда трезво нещата, вярва безрезервно на половинката си.
Да.
Освен това в една връзка винаги единия обича повече.
Е добре, де - за да не бъда нападнат от стадо побеснели хипита - ще перифразирам - "В 98% от връзките единия обича повече".
Да ! Определено е така.Винаги единия обича и дава по-малко от колкото другия.Но това не продължава вечно.В един момент местата се обръщат и така ..![]()
ГрОзНоТо МоМиЧе Се СъБуДи МаЛкО пО-кРаСИвО зАрАнТа.НяКаКъВ чОВеК НеЗнАеН,чУдЕн БеШе Го ПрЕгРъЩаЛ пРеЗ нОщА.ГрОзНоТо Бе СтАнАлО кРаСиВо,ТиХо Се УсМиХнА На ДеНя.Не ИзМи ЛиЦеТо сИ щАсТлИвО,зА дА нЕ иЗмИе И сЪнЯ