- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се обръщате към половинката си ?
nai chesto mil0o..zaiche..milichko..drygite mi se stryvat ligavi...
Мразя лиготите...
към приятелките си винаги се обръщам по име...
кви са тея лигавщини "мило, захарче, коте и т.н.), че нали си има име момичето. Много се дразня и към мен да се обръщат с разни глезотийски имена, моето име е хубаво и аз обичам да го чувам...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
И още много други обръщения каквито ни дойдат на ум хехе :PПървоначално написано от puhkav_mecho
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Мушмулче,бебчо, съкровище,миличък.... Попринцип са много.. и са най-разнообразни и то не някакви така доста разпространени.. ами ние си ги мислим.. и става много забавно, но в момента не се сещам![]()
тъкмо това щях да кажа!Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
по темата : най-вече по име, а когато се лигавиме - муцка
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
Само на име се обръщам към нея, а иначе понякога и Мечи и викам![]()
Аз принципно не се кефя да ми казват по име - Виолета звучи гадно и сърдито, галените не ги искам, затова Виви, но гадже да ми казва така...тъпо ми се вижда.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
bub4e ili Miro,a toi mi vka6e mace,macence ili protso Teri
Ако някой се опита да те засенчи, остави го да слънчаса!!!
Ами казваме си мило, любов, слънце, ми6чице и други такива сладки глупости![]()
Аз му викам Пухи а той на мене моето малко прасенце или Pigled
Ами на мене попринцип ми е мн трудно да изричам такива неща ама отскоро се научихВикам му "мило" най-често
Иначе и сладурче,бебче,миличко,сла ко,слънце и т.н.
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Шоколадче, бонбон, хмм ...мило, много често по име и така ...
![]()
idiot laino oligofren tupanar pustinqk pedal malumnik 4ervei travestit .........xex sigorno za tva me zarqza![]()
![]()
![]()
Пише се 'piglet'.Първоначално написано от xOtkiSsSs
Възможно ли е да бъде по-красиво?
ти може да се бъзикаш, но една приятелка така си говорят с гаджето й... псуват се и се нареждат...затапват се както си искаш... и не е истина как се обичат... покрай тях пада няк'ъв луд смях... макар че ако сефте ги видиш... и може да се стъписаш и да 'почнеш да се чудиш тез' к'ви саПървоначално написано от Анонимко
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
XAXAXAXAXAX XAXAsviknala sum da mu kazvam slunce ot krai vreme o6te predi da hodim.obi4am mn da mu vikam GAD![]()
Обновения форум Teenproblem.com
Vseki p1t razli4no s16to zavisi i ot nastroenieto mi poprincip "MILO" ili sladki6ke
gPa3HuTeJl da ti kajq nit s1m nqkfa hpr izymena nit s1m razglezena...nz k0 si misli6 i k0 ne ma na mene hi4 ne mi e lesny...pr0sty ne me p0znaa6!trqa ti raskajq si4ky i 6i razbere6 za k0staa dyma...ii nq ama ima6 za razglezena...Първоначално написано от gPa3HuTeJl
С мили думички от сорта на: курвО,Пача,прасе такова.
Може винаги и вие да ги ползвате не съм ги патентовал.
Слънце му казвам най-често, а и по име естествено. А той на мен-май никак. хич не е по тези неща.
По име,без лигавщини.Е има и изключения ест.![]()
s obrashtenij kato "milo" "sladko" " bebo" , vsjko edno samo za sebe si ,vinagi v razlichen moment spored nastroenijta mi i tova koeto chuvstvam :]
Davai vsichko ot sebe si vinagi,dori i na djvola!!!
Ами... Хмм. Винаги зависи от настроението, гледам да не прекалявам. Когато се разлигавя прекалено много му викам "мацко", а той ми вика "рожбе".Иначе му викам сирене, сиренце, смотльо... Или просто Иво, все едно.
Първоначално написано от Анонимко
Ми може да го направиш..
Съгласна. Абсолютно съгласна. Не разбирам на каква се опитваш да се направиш като пишеш като дете-идиотче, но невърмайнд, твоя си работа... Просто наистина изглеждаш така отстрани.Първоначално написано от gPa3HuTeJl