- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Обичате ли момичета?
Обичате ли момичета (жени) да ви пипат гърдите ? Имам предвит само човека когото обичате? Обичате ли да ви пипа, гали, масажира, целува, лиже? Вазбуждате ли се ? Колко ??
?
ne gnusno mi e... izpitvam otvra6tenie kam 4oveka kogoto obi4am i me drazni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ti 4uvash li se kfo pitash??????????????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Po spokoino samo pitam ako znaeh 6tqh li da pitam? nesum momi4e da znam!
mnogo obi4kam da me celuvat i gaqt po gardite (a i navsqkade de ).moq priqtel ima navik da mi smu4ka zrancata tolkova e sladko....razmazvam s e
Ами на мен зърната са ми ерогенна зонаАма не галене, а малко по-така...
На мен пък не ми харесва много...трябва да ги засмуче силничко, иначе не усещам почти нищо. Но да ги мачкат е приятно.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
И на мене, и на мене...Първоначално написано от shadow4e
![]()
![]()
![]()
tova mi e na-golqmata erogenna zona.Moito mom4e me e dokarvalo do gur4,samo dokuto si e igrael sus zurnata mi i ne se ebavam vuob6te
Аз му викам оргазъм, на това до което ме докарва, докато си играе с тях.Първоначално написано от sun_flower
![]()
И на мен гърдите са ми срррррррашно чувствителни. Да, определено обичам да им се обръща внимание.![]()
Сериозно, аз съм свършвала така, ама си имам и аз техника де, ама сега няма да разказвам.Първоначално написано от hforce
Иначе доста бързо мога да свърша от това.
![]()
Дамм... така е, и аз се гърча от тваПървоначално написано от hforce
) А предполагам всеки различно харесва.. аз примерно се кефя когато съвсем леко докосва зърната ми с език.. някак си дразнещо е..изкушаващо.. и това още повече ме възбужда :Р
що бе, една приятелка пък мн мрази дай ги пипат и казва, че я дразниПървоначално написано от a~n~i~t~y
![]()
при мен не са особено силна ерогенна зона, не че не не ми доставя удоволствие да си играят с тях, просто имам други по-ерогенни зони (май си измислям думички)
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Дам, при всеки явно е различно. Аз пък обичам малко по-така. Да ги смуче например.Първоначално написано от Yuna`
![]()
А аз понякога изпадам в лудост, когато ме хапе по врата...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ауу да. И това е много хубаво.Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
харесва ми то доста стига да не ги мачка силно. И аз съм свършвала така + целувки по връта. Честа практика ни е, когато съм на червено. А за дупето-обожавам да го докосва, да го пошляпва да му се любува.
Зависи от настроението ми. Не винаги ми доставя удоволствие.
И аз съм като Кремчето - обожавам да пипа дупето ми. Ммм...
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
''да му се любува'' ехехех е ,не, ти направо ме свърши с това изречение)