.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: 1 ден

Hybrid View

Guest

1 ден

Имам чувството, че ми е нужен само 1 ден, през който момичето, което обичам да бъде мое, за да й покажа на какво съм способен и какво бих направил за нея, да й покажа колко я обичам, да й покажа, че винаги ще съм до нея и че мога да прекарам остатъка от живота си с нея. И имам чувството, че след този ден тя ще погледне с други очи на мен и ще ме допусне до сърцето си.

Вие нямате ли същото чувство?

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Meн лично за един никой в нищо не може да ме убеди Но ти щом го чувстваш какво още чакаш и не го направиш ?

vseki ima tova chustvo predpolagam...az da....iska mi se no...sadba...
    Обичам те, когато идваш, когато сядаш тихичко до мен... Обичам те, когато си отиваш и те търся всеки ден след ден...Обичам те, когато се усмихваш и потъваш в моите сълзи... Обичам те, когато се смееш и когато ме мразиш дори!!!

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    не можеш да промениш чувствата на 1 човек за един ден, и на мен ми се иска да можеше ТОЙ да проумее, колко много ме обича, но вече не вярвам, и това ми влияе мн злв на психиката
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    РЮАР

Re: 1 ден

1 ден е много бих казал..

*Jessika_MG

Снимката ти на аватара ме грабна от 1 поглед... уникална е.. кефи ме..

Re: 1 ден

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ...че винаги ще съм до нея и че мога да прекарам остатъка от живота си с нея.
    Само така си мислиш. Ще те питам дали е така след година примерно (а може и мн по-рано)

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Нищо не е вечно, който ви ги разправя тия не му вярвайте ! Никога не знаеш какво може да ти се случи, кой ще бъде до теб, когато най-много ще имаш нуйда, в кой ще се влюбиш, кога ще ти бият шута и много други неща...

Супер фен
    4estno kazano ne no mn ti se radvam 4e q obi4a6 tolkoz

А всъщност чувствата И не зависят от теб. Всъщност не го казах правилно...не трябва да се стараеш, трябва да си естествен. Ако искаш да си с нея до края на живота си, кажи И го.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Голям фен
    Град
    Ин Дъ Мидъл Ъф Ноулеар
    А защо не й го кажеш?Срам те е?И аз съм така
    Кажи на нейна пр. да идете на кафе с нея и направи така,че приятелката й да не дойде Така ще имаш 30 мин. да говориш с нея

пс. Може да направиш свирка на Дядо Коледа ... (така ще ти даде 1 ден да й покажеш колко я обичаш ... ако още си нормален де )
    Incomplete..........

Град
    При сенките
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    не можеш да промениш чувствата на 1 човек за един ден, и на мен ми се иска да можеше ТОЙ да проумее, колко много ме обича, но вече не вярвам, и това ми влияе мн злв на психиката
    Ne sum suglasen ubeden sum che moje prsoto trqbva taktikchnost da si mil da znaesh kade kvo kak da kajej koga kude i kakvo da i podarish kude da q zavedesh.. shte te haresa taka che sum 100% suglasen s avtora na temata;/
    Vse pak da ne zabravqme ako momicheto e skiptichno nastroeni i te mrazi da naistina mojej.. no govorim za momiche koeto vse pak ima minimalen interes kum tebe
    Requiem for a dream....

Ами покажи и го, кажи и го после. Омагьосай я. Ако и тя изпитва нещо ще "клъвне", ако ли не ... another chance

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си