- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ve4e nz
gadjeto mi zamina da jivee v dr grad i sega nz kakvo da pravq,vsqka vakanciq si idva no nz ve4e da go 4akam li ili da si produljavam napred![]()
![]()
От колко време сте заедно ?
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
ami ot nqkude 3-4 meseca
Ако го обичаш, чакай го. Ако не - продължавай напред. Вашата връзка не е от сериозните. Не е като моята, да кажем - година и 3 месеца, та да се чакате и така нататък.
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Ми ако се оби4ате - 6те се 4акате, я! Ако не - просто се разделяте и това е! На колко сте години, той какво мисли по въпроса? Аз например, съм година и 3 месеца по4ти с приятеля ми, заминах да у4а НЕ В ДРУГ ГРАД, а в друга държава, на 1100 км от София, когато бяхме от 7 месеца заедно и сме о6те заедно, макар и да е мъ4ително...но по-добре така, отколкото да си представя живота ми без него...което е невъзможно! Така 4е ре6и дали е може6 без него и дали го оби4а6!
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Ако го обичаш го чакай...ако ли не гледай напред и това е..все пак живота продължава..![]()
Чакай го!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[size=7][b][u]fosse cos
I na kolko kaza che ste?![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Az i moq priqtel sme v 2 razli4ni grada,a sme zaedno ot 1 godina i 5 meseca![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Ами зависи от годинките, от контактите ви, от разстоянието ... малко е тъпо да го казвам, щот ся ше ми излезете с разни клишета, ама човек се бори за тва, което иска. Ако не го иска достатъчно силно, се отказва и забравя. Ако се искате толкова много тва няя да ви спре, ако ли не ... давай нататък...
Emi shto puk ne ako vashta lubov e virtualna po IRC , SKYPE , ICQ... shto neПървоначално написано от malkoto_sladur4e
![]()
(bazikam se)
P.S. mir i lubov![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
АКО ГО ОБИЧАШ НАИСТИНА НЯМАШЕ ДА ЗАДАВАШ ДОРИ ТОЗИ ВЬПРОС.
Малка грешка в природата, ама нима има перфектни неща??? Съобразяваме се и се опитваме да живеем с тия грешки, кфо толкова!
Според мен, ако имаш силни чувства към него не си струва да се разделяте.Ако виждате, че нещата не вървят тогава ок.
Щом задаваш такива въпрос явно не си сигорна в любовта си. Вземи седни и се замисли найстина сериозно и отговра сам ще изникне.