- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Za Edin Mn Blizak Fr
zashto ima hora koito izdigat stena okolo sebe si s cel da ne pokajat istinskite si misli i chustva....tova ne moga da go razbera...ne e li po dobriq variant da namerish chovek koito naistina da te razbira i da ti pomogne da te opoznae istinski....tova se opitvam da napravq s edin fr da mu bada ot polza da moga da spodelq negovite terzaniq i prochie...daite mi nqkakav savet s koito da uspeq da preodolq tazi mega golqma stena koqto e izdignal...az prosto iskam da mi spodelq ne neshto drugo...jalko e che ima dushi koito ne iskat da badat opoznati ot koito i da e bilo...ne e li taka?
P.S.PLS pomognete mi!!!
Обичам те, когато идваш, когато сядаш тихичко до мен... Обичам те, когато си отиваш и те търся всеки ден след ден...Обичам те, когато се усмихваш и потъваш в моите сълзи... Обичам те, когато се смееш и когато ме мразиш дори!!!
Може би не иска да го опознаваш. Може би ти не си подходящия човек, на когото да сподели. Недей да го притискаш. Човека сам си преценява. Понякога в старанието си да бъдем полезни, ставаме по-скоро досадни!
poznavam go otdavna nadali ima neshto protiv men...ta toi izobshto ne iska da govori s kogoto i da e bilo prosto iskam da mu dokaja che da malchish ne e reshenie na problema
Обичам те, когато идваш, когато сядаш тихичко до мен... Обичам те, когато си отиваш и те търся всеки ден след ден...Обичам те, когато се усмихваш и потъваш в моите сълзи... Обичам те, когато се смееш и когато ме мразиш дори!!!