.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 136 от общо 136
    az ne sum svestna.. za drugite nz ama pone tiq koita sa okolo men
    GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/

Цитирай Първоначално написано от Shmatko
    Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me
    Я не ми обяснявай за наранени чувства,че не ми се отваря темата как постъпват някои момчета с момичетата.Явно просто се отдаваш прекалено много,в такъв случай недей да очакваш голяма любов,никой не обича да го задушават с чувства!Защо никой никога не търси вината в себе си а винаги обвинява другия?Има свястни момчиета,да.Може да не съм една оттях,но има!
    Когато фактите говорат (Аз) ти мълчиш
    Сега начи в наща държава жените са 2 пъти повече от мъжете. При дълги връзки 99% от случаите жените преебават ралтата шот им се иска разнообразие! така че кво го коментираме изобщо? Аз нямам приятел дет да се е отнасял човешки с някоя мадама и тя да не му е ебала майката после. Да няма такъв!
    После кой бил гаден...
    Ако ще караме с гъзарии -по въпроса има две мнения-моето и грешното... Как да ти го обясня по-просточко,момчетата като ви преебат обвинявате всичко живо,обаче като намерите момиче което държи на вас (по повечето случаи но определено не и във всички) си плюете на петитре защото се стряскате от чувствата.Вярно е че има и момичета които постъпват тъпо,но по никакъв начин неможе да говориш за ВСИЧКИ момичета!
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Shmatko
    Guest
    Е вчера още една тъа постъпка. Една дет ми се натягаше се фана с един френд. Начи толко и е дремело за мене. Дефакто е искала да я плесна и да ме зареже.
    Така че не ми говори за чувства. Вие сте безчувствени и коравосърдечни!
    Жените сте ужасни

Аха и щото тая си я хванал с друг и всички вече сме безчувствени и коравосърдечни..ясно.Мисля, че темата вече е изчерпана и модераторите могат да се погрижат за нея...
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

има!

Както има и свестни мъже!
    Не може да се слагат всички жени под един знаменател! Голяма роля играе възпитанието, нрава и поведението от наша страна!

Shmatko
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me
    Аха и щото тая си я хванал с друг и всички вече сме безчувствени и коравосърдечни..ясно.Мисля, че темата вече е изчерпана и модераторите могат да се погрижат за нея...
    Добре не сте такива, тогава ми намери някоя такава и я зимам моментално! Ама ако не ми намериш ше пуснеш тема у форума сички жени сме курви.
    Мисля е справедливо!

Супер фен Аватара на the_o.c_girl
    Град
    улица,,Сезам"...Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от sporten-forum
    има!

Както има и свестни мъже!
    Не може да се слагат всички жени под един знаменател! Голяма роля играе възпитанието, нрава и поведението от наша страна!

Guest
    "Има ли свестни жени?"

НЕ няма каквото и да ти говорят свестни жени няма

ест.че има такива жени...макар че мн зависи ти какво разбираш под свястнан жена ?!

Град
    skitnik sam :P haha
    ima vsqkakvi stiga da znae6 kade da tarsi6
    NqKaF si TaM :P

Голям фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Зависи какво разбираш под свесни. Перфектни няма. Иначе има и такива, които не са кучки и курви, както и такива мъже.
    аха...

а нещото, което мразя повече от курва...
    това е мъжка курва!

(т.е. мъж, с поведение на путка)

съкс...
    The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си