- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли свестни жени?
az ne sum svestna.. za drugite nzama pone tiq koita sa okolo men
![]()
GoTin0 3 dA Si vaJeN nO E Po-VAjn0 Da sI GoTiN \/
Ако ще караме с гъзарии -по въпроса има две мнения-моето и грешното...Първоначално написано от Shmatko
Как да ти го обясня по-просточко,момчетата като ви преебат обвинявате всичко живо,обаче като намерите момиче което държи на вас (по повечето случаи но определено не и във всички) си плюете на петитре защото се стряскате от чувствата.Вярно е че има и момичета които постъпват тъпо,но по никакъв начин неможе да говориш за ВСИЧКИ момичета!
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Е вчера още една тъа постъпка. Една дет ми се натягаше се фана с един френд. Начи толко и е дремело за мене. Дефакто е искала да я плесна и да ме зареже.
Така че не ми говори за чувства. Вие сте безчувствени и коравосърдечни!![]()
Жените сте ужасни![]()
Аха и щото тая си я хванал с друг и всички вече сме безчувствени и коравосърдечни..ясно.Мисля, че темата вече е изчерпана и модераторите могат да се погрижат за нея...
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
има!
Както има и свестни мъже!
Не може да се слагат всички жени под един знаменател! Голяма роля играе възпитанието, нрава и поведението от наша страна!
Добре не сте такива, тогава ми намери някоя такава и я зимам моментално! Ама ако не ми намериш ше пуснеш тема у форума сички жени сме курви.Първоначално написано от Jus7__Me
![]()
Мисля е справедливо!
Първоначално написано от sporten-forum
"Има ли свестни жени?"
НЕ няма каквото и да ти говорят свестни жени няма![]()
ест.че има такива жени...макар че мн зависи ти какво разбираш под свястнан жена ?!![]()
ima vsqkakvi stiga da znae6 kade da tarsi6
![]()
NqKaF si TaM :P
аха...Първоначално написано от `Death`Whore``
а нещото, което мразя повече от курва...
това е мъжка курва!
(т.е. мъж, с поведение на путка)
съкс...![]()
The perfect blossom is a rare thing. You can spend your whole life looking for one, and it would not be a wasted life