- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли свестни жени?
Въпроса е сериозен!![]()
Аз казвам, че не! Опита ми е го е доказал болезнено добре.
От опит глава не боли? Да бе да... \/
Зависи какво разбираш под свесни. Перфектни няма. Иначе има и такива, които не са кучки и курви, както и такива мъже.![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Според мене пък такива жени няма, не се забелязват или са изчезнал вид достоен за червената книга!
Мъже се намират тук там.
Малиии ква дилема имам, та за тва прописах във форума отново.
Теди ме отеба, ма тя... Тя си знае!
Има една друга мадама и... ако си послушам сърцето ше сгреша и то много лошо, можеби фатално, ако си послушам разума...![]()
Абе чувал съм, че има. Току виж съм срещнал някоя![]()
Когато си млад надеждата те крепи, а като станеш дърт кат батко си разбираш че тя е само за отчаяните и непросветените...![]()
Дай ми определение за "свестни".
Според мен момче, което пише тема "Има ли свестни жени" в интернет форум, не е от най-свестните.
Вади си изводи.
Има всичко в природата. Това, че не си го срещнал говори само доколко голям е късмета ти или доколко ти самия си свестен. Даже, знаеш ли...разбрах, че имало и още нещо на света. НЕЧУВАНО ЧУДО- Свестни мъже....!!!
shtom ima svestni muja,zashto da nqma i svestni jeni?!da si priznaem i ot dvata pola sa ostanali mnogo malko takiva,no vse pak ima!vajnoto e da izvadish kusmeti vse pak sum na mnenie,che pochti vsqka jena e kuchka(kazvam pochti),no ne vsqka jena e kurva! zavisi kakvo razbirash pod svqstna de?! az da zapitam li ima li svestni muje
![]()
Ми да ти кажа ли намират се свестни жени. И какъв опит може да ти го е доказал? На колко си години, на 18? Не вярвам да си оби4ал пове4е от 2-3 моми4ета. Това, 4е не си сре666тнал до сега подходя666та за теб, не зна4и, 4е няма такава.
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
Има разбира се, това че не си срещнал не означава, че не съществуват. Може да не са перфектни, но са много по-добри от много други.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Разбирам, че си разстроен, но е детинско да си го изкарваш на целия женски род и да твърдиш, че мъжете са страхотни, дават всичко за жената до себе си, а абсолютно всички жени са кучки.
с аз съм на мнение, че ги има сякакви жени , независимо дали ти харесжа просто не си срещнал "идеалната" за тебе![]()
и не преценявай ,че всички жени са "ку*ки" , защото не си минал през всяка жена ,че да го твърдиш..но не отричам ,че ги има ...
все пак всеки е различен![]()
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
Разходи се до някое девическо училище и може да видиш. \/
Incomplete..........
Това че ти не си намерил подходящия човек незначи че няма... Има разбира се... Подходящото момиче чака няк1де там, да отидеш и да я " завладееш". В место да седиш в този форум и да пишеш някакви т1пи теми фани и намери свясно момиче, т1рси своята половинка, главата високо напред и не се отказвай..
Mnogo sa malko adski malko i sichkite sa zaeti i seriozno obvurzani;/Първоначално написано от Shmatko_
Requiem for a dream....
Миииии, ни ма познааате. Верно у тоя форум се права на 6 без 10 иначе съм уникално точен. Такива като мене няма и надали и ше има и определено не съм мистър самочувствие. Така че истината си е истина.
Определение на свестни не ми се дава, праил съм го.
Тва дали аз не съм срещал такава жена. Еми вероятно е така, няя и да се случи, щото в природата има баланс. Не съм виждал хубав мъж с хубава жена или обратното, така че хубавите ябълки прасетата ги ядът. Така че аз точна няя си намера.
Иначе преди 4 години бях на 18...
Не аз не съм разстроен, аз съм разочарован,а мнението ми за женския род се гради на базата на доста голямо количество извадки. Т.е. според всички научни методи за контрол на качеството сте боклуци.![]()
За девическото училище, направо ми кажи къде има!!!
Няма по-подходящи има от по-неподходящи, още по-неподходящи и т.н. до н-та степен на неподходящи!
Да, де - значи има, но ти няма да бъдеш с такава.![]()
И аз кво да прааа?Първоначално написано от Feel Lonely
Ае един поздрав с Scorpions - Lonely Nights
Neochakvam da napraish kvoto i da e bilo ne che me vulnuva kakvo shte napravish,ne che imam namerenie da obqsnqvam kvo da praish,ne che znam kvo trqbva da praish,prosto izrazih mnenie...Първоначално написано от Shmatko
Mersi za pozdrava
Requiem for a dream....
Мерси...Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Това бяха твои думи...а я ми кажи има ли свесни мъже?
V posledno vreme(pone spored moito vijdane) mai se okaza che jenite sa tezi koito dosta poveche izneverqvat ot mujete,taka che dori da nqma ideqlen opr sa po svestni ot jenite,vse pak 4/5 ot jenite s koito sum se zapoznaval sa tochno tipa:tursqt si batko s hubava kola i mnogo pari,izvinqvai ma tova az nemoa go nareka svestna jena..;/ nz kvo e tvoito vijdane..Първоначално написано от `Death`Whore``
Requiem for a dream....
Всеки отговаря за себе си! Аз като погледна назад за много малко неща мога да съжалявам по отношение на жените. Така че с ръка на сърцето си мога да кажа: АЗ СЪМ ОТ ТИЯ РЕДКИТЕ 6-ЦИ!Първоначално написано от `Death`Whore``
Квото ид а си пишеме тук си остаат думи, които жените много обичате, аз се доказвам с дела.![]()
Колкото и да имам нужда от думи, важни са чувстватаИначе не става въпрос само за изневери.
Иначе аз като се замисля за сегашния и бившия си как съм се държала...определено съм от свесните![]()
Еми аз ако съм батко с хубава кола и пари как да си намера свестна БЕ?!Първоначално написано от Feel Lonely
После влизал си по форуми и си се занимавал с чатаджийки...![]()