Цитирай Първоначално написано от Shmatko
Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me
Я не ми обяснявай за наранени чувства,че не ми се отваря темата как постъпват някои момчета с момичетата.Явно просто се отдаваш прекалено много,в такъв случай недей да очакваш голяма любов,никой не обича да го задушават с чувства!Защо никой никога не търси вината в себе си а винаги обвинява другия?Има свястни момчиета,да.Може да не съм една оттях,но има!
Когато фактите говорат (Аз) ти мълчиш
Сега начи в наща държава жените са 2 пъти повече от мъжете. При дълги връзки 99% от случаите жените преебават ралтата шот им се иска разнообразие! така че кво го коментираме изобщо? Аз нямам приятел дет да се е отнасял човешки с някоя мадама и тя да не му е ебала майката после. Да няма такъв!
После кой бил гаден...
Ако ще караме с гъзарии -по въпроса има две мнения-моето и грешното... Как да ти го обясня по-просточко,момчетата като ви преебат обвинявате всичко живо,обаче като намерите момиче което държи на вас (по повечето случаи но определено не и във всички) си плюете на петитре защото се стряскате от чувствата.Вярно е че има и момичета които постъпват тъпо,но по никакъв начин неможе да говориш за ВСИЧКИ момичета!