Zdrveite na vsi4ki! Haresvam edno mom4e ot mnogo vreme...ve4e stanaha blizo 3 godini. Znam stranno e no i az ne moga da si go obesnq prosto vednyj minah pokrai nego s nai dobrata mi fr i kato go vidqh .... ne moga da vi go opi6a s dumi vlubvane ot pryv pogled cqlata se raztreperih i iz4ervih abe ne6to ujasno o6te pomnq tozi moment savsem qsno. Ottogava ne sym sprqla da mislq za nego i moje da vi se stori glupavo no do predi mn skoro izob6to ne go poznavah(ne 4e sega go poznavam samo na zdr zdrasti i sme si 4atili 2-3 pyti) I prez cqloto tova vreme sam ludo vlubena v nego i nz kakvo mi stava no kato go vidq i ne moga ni6to da napravq vcepenqvam se naskoro daje i zdr ne mojah da obelq ot ustata si abe nikakva reakciq kato 3 godi6no dete. Az sym mn sramejliva i plus tova no vidq li go stava prosto prekaleno. Ne moga da sabera smelost da mu vzema nomera ot nqkoi ili primerno da mu se obadq samo pri tazi misyl i...prosto me e strah znam glupavo e no e taka.
Ne sam grozna(znam zvu4i gadno i naduto no si e taka...) ne sym i pyrvata hubavica no pone imam hubavo tqlo v tova sam sigurna i v lice bivam, a toi e perfekten pone za men. Poznavam nqkoi ot biv6ite mu priqtelki na vyn6en vid ne sa po hubavi ot men(nito i po grozni) no mn me e strah 4e ako napravq ne6to ili mu kaja kakvo izpitvam po nqkakyf na4in nqma da se polu4i prosto pri samata misyl...i nz kakvo da pravq. Toi v momenta si nqma priqtelka az sy6to no dori i kogato imah pak prodyljavah da go haresvam no sega e o6te pove4e.
Blagodarq za vnimanieto koeto otdelihte da pro4etete vsi4kite mi gluposti no imah nujda da spodelq i ako nqkoi misli 4e moje da kaje ne6to po vyprosa s radost 6te pro4eta.