- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- haresvam go no nz kakvo da pravq...:(
Zdrveite na vsi4ki! Haresvam edno mom4e ot mnogo vreme...ve4e stanaha blizo 3 godini. Znam stranno e no i az ne moga da si go obesnq prosto vednyj minah pokrai nego s nai dobrata mi fr i kato go vidqh .... ne moga da vi go opi6a s dumi vlubvane ot pryv pogled cqlata se raztreperih i iz4ervih abe ne6to ujasno o6te pomnq tozi moment savsem qsno. Ottogava ne sym sprqla da mislq za nego i moje da vi se stori glupavo no do predi mn skoro izob6to ne go poznavah(ne 4e sega go poznavam samo na zdr zdrasti i sme si 4atili 2-3 pyti) I prez cqloto tova vreme sam ludo vlubena v nego i nz kakvo mi stava no kato go vidq i ne moga ni6to da napravq vcepenqvam se naskoro daje i zdr ne mojah da obelq ot ustata si abe nikakva reakciq kato 3 godi6no dete. Az sym mn sramejliva i plus tova no vidq li go stava prosto prekaleno. Ne moga da sabera smelost da mu vzema nomera ot nqkoi ili primerno da mu se obadq samo pri tazi misyl i...prosto me e strah znam glupavo e no e taka.
Ne sam grozna(znam zvu4i gadno i naduto no si e taka...) ne sym i pyrvata hubavica no pone imam hubavo tqlo v tova sam sigurna i v lice bivam, a toi e perfekten pone za men. Poznavam nqkoi ot biv6ite mu priqtelki na vyn6en vid ne sa po hubavi ot men(nito i po grozni) no mn me e strah 4e ako napravq ne6to ili mu kaja kakvo izpitvam po nqkakyf na4in nqma da se polu4i prosto pri samata misyl...i nz kakvo da pravq. Toi v momenta si nqma priqtelka az sy6to no dori i kogato imah pak prodyljavah da go haresvam no sega e o6te pove4e.
Blagodarq za vnimanieto koeto otdelihte da pro4etete vsi4kite mi gluposti no imah nujda da spodelq i ako nqkoi misli 4e moje da kaje ne6to po vyprosa s radost 6te pro4eta.![]()
mila,znam kakvo e da haresvash nqkoi i da ne mojesh da obelish duma pred nego i da gledash kato grumnata.Spokoino na vseki se sluchva.Neshto mnogo prosto e... lubov) Predpolagam imash dostatucno priqtelki,koito da iznamerqt nomera mu ako ti sama ne mojesh.Nali sama kaza,che ste si chatili.E,chata e mqstoto kudeto malko ili mnogo zadrujkite padat i mojesh da ne se pritsnqvash chak tolkova.Znam,che shte prozvuchi tupo,no probvai da se sblijish s nego po tozi nachin i shte vidish che s vremeto neshtata shte se porazchupqt.Ako ne riskuvash posle shte te e qd,che daje ne si si probvala kusmeta!Sveta ne e za sramejlivite.Shte ti dam primer: Bqh haresala ot mnogo vreme momcheto,s koeto sum v momenta i ne znaeh kak da go zagovorq.E,podrazbrah neshtichko za nego pogudelichkah lubopitstvoto mu v chata i izlqzohme... Uspeesh li da stignesh do tam polovinata ti rabota veche e svurshena
Nali sama kaza,che si gotina..vqrvai v sebe si!!!Uspeh i ne se otkazvai samo zaradi ediniq sram!Iskash da si s nego nali?Ami prestrashi se
![]()
Тук малко е като при "Риск печели риск губи" може да ти се стори глупаво н0 е така ... ак0 не му 0бясниш за къкво става дума тои няма да разбере никога ... В любовта се срещат наи големите разочерования и наи голямото щастие ( Поне за мен е така ) ... Успех ..![]()
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
spored men kogato nqkoe mom4e rabere 4e edno momi4e go haresva toi zapo4va da i se ka4va na glavata...taka da se kaje i v pove4eto slu4ai ni6ty ne stava no tova si e li4no moe mnenie trqbva po nqkakyv na4in da mu privle4e6 vnimanieto i interesa no ne i da prekalqva6
Обратното също важи.Първоначално написано от Анонимко