.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: toi e devstven???

Guest

toi e devstven???

zna4i imam si priqtel, no toi kazva, 4e bil devstven makar, 4e i 2ta sme na 16 god. az mn iskam da go 4ukam, no ako toi naistina e devstne kak trqbva da deisvam, smisal pri mom4etata boli li ili...awe prosto kajete!

lucifer_rz
    Guest

Re: toi e devstven???

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    zna4i imam si priqtel, no toi kazva, 4e bil devstven makar, 4e i 2ta sme na 16 god. az mn iskam da go 4ukam, no ako toi naistina e devstne kak trqbva da deisvam, smisal pri mom4etata boli li ili...awe prosto kajete!
    Ebi go da ne e destven :P Ne ne boli daje she mu e qko hahahahaA chukane mu e maikata e ..
    Parviq pyt vinagi e sramno takache mnogo mnogo nego oglejdai

julia_med
    Guest
    4akai,4akai-ti li 6te go 4uka6 nego ili toi tebe? Q purvo si doyto4ni tova v hitroto suznaniice axaxaxa , ami prosto budi ne mnogo nastoqtelna,a po-nejna s nego, nakarai go da se 4yvstva komfortno s tebe i gotovo

ООО да мноо боли такава глупост пък не бях чувал

emi da ako go ebesh posle sigorno she go boli guza
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    тук там
    ludnica

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    На него, нищо, няма да му има, но ще трябва да почакаш може би малко, докато стане по-...кадърен в леглото
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Цитирай Първоначално написано от jony
    На него, нищо, няма да му има, но ще трябва да почакаш може би малко, докато стане по-...кадърен в леглото
    И аз тва мислех да му каьа но забравих то и аз първия път свърших за 2 минути амаа практиката осъвършенства

Фен Аватара на Div_angel_f
    Град
    Варна

Цитирай Първоначално написано от Adwokat

emi da ako go ebesh posle sigorno she go boli guza
    Не ИсКаМ Да СпОрЯ, СаМо ИзРаЗяВаМ МнЕнИе!

Мега фен Аватара на quench
    дааа,сериозен проблем е,при положение,че първият път ще му се разкъса девствената ципа на пениса........
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Супер фен
    Чукай го, бейби

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    Абе що сте толкова тъпи...та даже и парадирате с това?!?! Момичето пита..не може ли просто да и кажете с две думи отговора...

Чукай си го както си знаеш...това че е девствен не значи нищо освен че няма опит...няя никъф проблем...
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    И какво като сте на по 16, много ли сте големи, че непременно да е сигурно, че вече не е девствен. Поне на мен ми се струва доста странно. А иначе - няма никакъв проблем, ако и двамата имате желание, ама май в случая момчето трябва да пита "тя дали не ме използва само за секса?".

Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    И какво като сте на по 16, много ли сте големи, че непременно да е сигурно, че вече не е девствен. Поне на мен ми се струва доста странно. А иначе - няма никакъв проблем, ако и двамата имате желание, ама май в случая момчето трябва да пита "тя дали не ме използва само за секса?".
    Е ся,тва пък ще е яко...аз бих искал да съм използван само за секс ама и аз нея да я ползвам само за секс

Guest
    значи боли много и тече кръв щото му се премахва девствената ципа на топките, а после и тази на оная работа. При мажете да знаеш има 2 вида девствени ципи, ако не броим тази на задния вход
    Значи трябва да си внимателна и ако го заболи спираш със секса и почваш свирки за разнообразие да му мине и после пак и така докато той не се почуства че вече не е девствен и това трябвада се прави поне по 3 пъти на ден за да не зарастне!

Град
    Пловдив

или вие сте педераси...или ти си мислиш че момичетата чукат момчетата.
    ако е първото : де да знам, сигурно ще боли
    ако е второто : внимавай само че от много секс може да се протрие и ще тече кръв като го отваряш! може и да използваш вибратор, ще му хареса сигурно!
    ...Its just one of those days
    Feelin' like a freight train
    First one to complain
    Leaves with a blood stain
    Damn right I'm a maniac
    You better watch your back
    Cuz I'm fuckin' up your program...

Хах,о Боже. Какво да го боли него? Няма какво да го боли,просто бъди нежна с него и му докажи някакси,че не искаш само секс от него!И като за начало .. можеш да започнеш със свирките,така той ще се отпусне или поне ще свърши 1 път и после със секса. Аа .. но непременно използвайте предпазни мерки,ако не презерватив,то ти поне пий някакви таблетки,ако сгафите,защото като му е за 1ви път няма да се очудя и да свърши без да ти каже,т.е. в последния момент да усети,че гафи
    Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си