- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- V cikul sum ma ujasno mnogo mi se pravi. Ko praim ?
С тоя витамин Ц ще и шурне като чешмаааа.......Първоначално написано от bungle
![]()
![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
ami 6e potarpi6 malko we jenaima vreme da se e*** ato ti svar6i
\
/
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
Действайте в банята![]()
И аз съм така, ама трая. толкова за 4-5 дни няма да умра. Прави го, ама да не ти е много обилно и задължително с презерватев!
mi az moje i ve4e da s1m zak1snql ,s otgovora-ama probvai s po-d1lgite tamponi da go nahaka6 kolkoto moje6 po nav1tre [da ne kazvam do krai],namalq dnite na polovina ,ili v lo6iqt slu4ei namalqva koli4estvoto ,ili po trudniqt i britalen variant-k1s tampon do krai i taka da ta mu6ka ako iska s ili bez kondom
pffffffffff za takiva akto teb spasenie nqma mili4ka... slaga6 edna kurpa i deistva6 phahahha
Според мен не е много удобно и комфортно когато си в цикъл....не бих го правила в такова положение,душето е добра идея :P
Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
свършват.
Значи процедурата е кратка.
За 5 лева и 20 стотинки ще забравиш за проблема.
Ходиш и купуваш запалка за 20 стотинки и бензин за 5 лева, поливаш се знаеш къде даже без да махаш гащите, и палиш със запалката, миризмата на печена путка на гащи не е много приятна но се свиква, сигурен съм че ще се отървеш от проблема.![]()
Първоначално написано от Питър4у
много си остроумен да знаеш
....според мен няма никакъв проблем стига да не са първите 2 дни в които ти тече най силно ....иначе ...както каза гафинка слагаш една кърпа и даййй ....а в банята е просто перфектно .....изобшо да не ти дреме,ако питаш мен аз за пича ти ше се притеснявам повече шото има мъже които не обичат да го правят докато момичетата им са в цикъл просто са гнусливи,ако пича ти е пекан проблема ти е никакъв!!!
![]()
![]()
Ееее то проблем няма да се ебеш неразположена ама проблема е че не можеш да си държиш краката затворени 7 дена![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
Abe sq kak moje da prikazvate gluposti...
Vij sq moito momiche zabirash nqkoi s golqm pishok (Moje i mene) vkarvash go v banqta , ili v vanata , puskash dusha i daje ne ti trqbva i prezervativ daje shte e po dobre da svurshi v tebe kato si v cikal vsichko posle se izchistva i nqma nikva opasnost taka che....
davai![]()
Абе не знам ама аз миналия месец с 300 зора го убедих да правиме секс в колата,ма то каква касапница беше лелелеПървоначално написано от lility
още ми е смешно като се сетя.После падна едно чистене.Добре че тапицерията е кожена \
/
tva e normalno no ne si zaslujava da si precakva6 cikala za 1q mu sex po dobre iz4akai malko i tva e kolko mu e 5 dni>?
dobre de,e kvo akt ti se pravi?6te traijjjjjjjjjjaide sq edin pat v meseca e vse pak
be posle hem 6te si po-nastarvena za priqtelq si
![]()