.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Мега фен Аватара на koalka
    На мен пък не ми се прави секс по време на цикъл...

Цитирай Първоначално написано от bungle
    Пий витамин C
    С тоя витамин Ц ще и шурне като чешмаааа.......
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Град
    sofiq
    ami 6e potarpi6 malko we jena ima vreme da se e*** ato ti svar6i \/
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

Супер фен
    Действайте в банята

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    И аз съм така, ама трая. толкова за 4-5 дни няма да умра. Прави го, ама да не ти е много обилно и задължително с презерватев!

Guest
    mi az moje i ve4e da s1m zak1snql ,s otgovora-ama probvai s po-d1lgite tamponi da go nahaka6 kolkoto moje6 po nav1tre [da ne kazvam do krai],namalq dnite na polovina ,ili v lo6iqt slu4ei namalqva koli4estvoto ,ili po trudniqt i britalen variant-k1s tampon do krai i taka da ta mu6ka ako iska s ili bez kondom

pffffffffff za takiva akto teb spasenie nqma mili4ka... slaga6 edna kurpa i deistva6 phahahha

Според мен не е много удобно и комфортно когато си в цикъл....не бих го правила в такова положение,душето е добра идея :P

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

Питър4у
    Guest
    Значи процедурата е кратка.
    За 5 лева и 20 стотинки ще забравиш за проблема.
    Ходиш и купуваш запалка за 20 стотинки и бензин за 5 лева, поливаш се знаеш къде даже без да махаш гащите, и палиш със запалката, миризмата на печена путка на гащи не е много приятна но се свиква, сигурен съм че ще се отървеш от проблема.

Цитирай Първоначално написано от Питър4у
    Значи процедурата е кратка.
    За 5 лева и 20 стотинки ще забравиш за проблема.
    Ходиш и купуваш запалка за 20 стотинки и бензин за 5 лева, поливаш се знаеш къде даже без да махаш гащите, и палиш със запалката, миризмата на печена п*тка на гащи не е много приятна но се свиква, сигурен съм че ще се отървеш от проблема.
    много си остроумен да знаеш ....според мен няма никакъв проблем стига да не са първите 2 дни в които ти тече най силно ....иначе ...както каза гафинка слагаш една кърпа и даййй ....а в банята е просто перфектно .....изобшо да не ти дреме,ако питаш мен аз за пича ти ше се притеснявам повече шото има мъже които не обичат да го правят докато момичетата им са в цикъл просто са гнусливи,ако пича ти е пекан проблема ти е никакъв!!!

Фен
    Град
    На гъза на географията
    Ееее то проблем няма да се ебеш неразположена ама проблема е че не можеш да си държиш краката затворени 7 дена
    Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    гадно а?
    ще търпиш

Bogka_SelecT
    Guest

hi

Abe sq kak moje da prikazvate gluposti...
    Vij sq moito momiche zabirash nqkoi s golqm pishok (Moje i mene) vkarvash go v banqta , ili v vanata , puskash dusha i daje ne ti trqbva i prezervativ daje shte e po dobre da svurshi v tebe kato si v cikal vsichko posle se izchistva i nqma nikva opasnost taka che....
    davai

OtKa4eNo F-4e
    Guest

Re: V cikul sum ma ujasno mnogo mi se pravi. Ko praim ?

Цитирай Първоначално написано от lility
    ee deeba sega predi 2 dena mi doide,ama taka mi se dopipravi sex,4e imam 4uvstvoto 4e nqa izdurja. ohhh ko da praq,mn mi e kofti,a puk moq cikul e 7 dena :S ihh na4i iskam sex ye vie momi4eta tui li ste kat ste nerazpolojeni? pone nqkoq dr svirka moga da udarq na pi4a,ama dr ne i me e qddd ko da praqqqq
    Абе не знам ама аз миналия месец с 300 зора го убедих да правиме секс в колата,ма то каква касапница беше лелеле още ми е смешно като се сетя.После падна едно чистене.Добре че тапицерията е кожена \/

Guest
    tva e normalno no ne si zaslujava da si precakva6 cikala za 1q mu sex po dobre iz4akai malko i tva e kolko mu e 5 dni>?

Guest
    dobre de,e kvo akt ti se pravi?6te traijjjjjjjjjj aide sq edin pat v meseca e vse pak be posle hem 6te si po-nastarvena za priqtelq si

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си