Здравейте,първо ще ви се представя.Аз съм Ани и съм на 18.Имам един въпрос към потребителките на този форум,дано ми помогнете.Принципно имам цикъл около 28-29 дни с овулация около 13-14 ден,усещам леки болки в долната част на корема и понякога промени във вагиналния секрет.Та този месец около 14 ден като че ме наболяваше коремчето но промени в секрета нямаше,не приличаше на белтък и не се разтягаше.НО седмица по-късно мойе би около 21-22-23 ден ме боля пак леко корема и секрета се разтягаше.Имам и ПМС но като че ли в дните когато си чаках мензиса,края на миналата седмица,и малко преди това имах лекички болки в корема по-леки от друг път като чакам цикъл,сега имам подути гърди,пъпките по лицето и от време на време малко болки в долната част на корема.
До тук добре но на 24 ден от цикъла имах рисков полов акт,седмица по-късно си направих тест с първата урина сутринта и беше отрицателен.Според вас с това което разказах за овулацията си тогава втория път около 21-22-23 ден ли съм била в ову или на 14 още?Питам за да знам всъщност закъснява ли ми или само се панирам излишно?