.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 58
    Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~

Тя го обича...но едва ли той ще доживее 1 година

Тя го обича повече от всичко на света, тя жадува за него така както цветето за вода и слънце, тя го обича с цялата си душа!Но тук идва и голямото НО, на него не му остава много живот...Тя иска да е до него да го целува, да го прегръща, в трудните моменти да му подава ръка, да бърше горчивите сълзи който капят от очите му, да държи ръката му...
    Приятели дайте съвет на едно момиче което скоро ще изгуби най - прекрасния човек, любовта му както и собствената си душа.Надявам се да не погледнете на тази тема като на ебавка а като част от живота.Какво бихте направили на мое място защото аз незнам...Благодаря!

колко ужасно..много съжелявам..най-несправедливото нещо е да обичаш някой,но да не ти бъде възможност да си с него,мисля,че трябва да решиш,дали имаш сили да понесеш загубата му,ако искаш да бъдеш с него,да е от любов,не от състрадание,ако смяташ,че си достатъчно силна,направи го..
    обичкам си наскоОо!!

Град
    При сенките

Re: Тя го обича...но едва ли той ще доживее 1 година

Цитирай Първоначално написано от aLoNe`In`ThE`dArK`f
    Тя го обича повече от всичко на света, тя жадува за него така както цветето за вода и слънце, тя го обича с цялата си душа!Но тук идва и голямото НО, на него не му остава много живот...Тя иска да е до него да го целува, да го прегръща, в трудните моменти да му подава ръка, да бърше горчивите сълзи който капят от очите му, да държи ръката му...
    Приятели дайте съвет на едно момиче което скоро ще изгуби най - прекрасния човек, любовта му както и собствената си душа.Надявам се да не погледнете на тази тема като на ебавка а като част от живота.Какво бихте направили на мое място защото аз незнам...Благодаря!
    Budi do nego v sqka seknda..
    Requiem for a dream....

Тфа ее... нямам думи. Най-трудното и гадно нещо на тоя свят. Да си отива любим човек, а ти да не можеш да направиш нищо, за да го предотвратиш. Моят съвет е да не се отделя от него, нито за миг. Нека изживеят всички тези неща, за които са си мечтали, ако е възможно разбира се. Съжалявам, наистина супер гадно

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Tova e mnogo gadno.. Prosto ne moga da si go predstavq.Badi s nego,pokazvai mu kolko mnogo go obichash...prekarvaite vseki den sqkash e posleden.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен Аватара на Qnchety
    Това е ужасно . Съжалявам! Препоръчвам ти да бъдеш с него всеки път когато можеш и да му покажеш че истинки го обичаш!!!

Повече от фен
    Град

...

Toi e edinstveniq 4ovek koito nqkoga sam obi4ala!

Ся не знам, ама имаше филм със същата история. Момичето беше болно, неизлечимо, той я взе, откара я на плажа и правиха любов. После взе колата и започнаха да обикалят места, които винаги са искали да посетят. На края на филма тя си отиде, но поне си отиде щастлива от тоя свят. Всичките мечти могат да се сбъднат, сега.

Повече от фен
    Град

...

Чесно казано нямам си и на идея какво да правя, незнам къде съм, незнам какво правя, незнам как да продължа, какво да му кажа и т.н незнам нейздържам искам да бъда завинаги с него.Той е слънцето в моя ден, луната през ноща, давам всичко за да го задържа тук...Ако той си отиде искам да си ида с него и аз....няма живот за мен без него!

tva naistina e gadno nz kakvo da ti kaja osven da bade6 silna i da go obi4a6 do posledno

a moje li da mi kaje6 na nego kakvo mu e za6to ne mu ostava mnogo vreme

Повече от фен
    Град

...

Няма значение какво му е...за мен важното е че живота му бавно се изплъзва и никой нищо не може да направи.
    Да имаше такъв филм и го гледах...знам за какво се разказваше филма, но аз не съм геройня от филм, аз съм човек ... Това не го пожелавам и на най - големия си враг!

Град
    У нас Си (=
    Това е наистина ужасно . Сигурно ни е далеч по-лесно да ти кажем какво би трябвало да направиш, но ако съм на твое място и аз самата не знам как бих постъпила. Единственото, което мога да направя е да ти съчувствам И все пак да кажа това, което мислех. Според мен трябва да отидете някъде, ако е възможно, където той наистина много е искал и да изживеете мига, така че той да остане винаги в съзнанието ти. Опитай се да запомниш радостта и блясъка в очите му от последните ви срещи, опитай се да запомниш усмивката му, да запомниш прегръдката му и така да го пазиш в съзнанието си....твоята история е наистинамного тъжна , но опитай се да съхраниш единствено красотата на любовта ви. Единственото, което можеш да направиш...да го пазиш в съзнанието си
    и да му даваш живот в мислите ти. Така, докато ти живееш той ще бъде с теб...Още веднъж съжалявам за историята ти

Фен
    Град
    BG
    Това наистина е ужасно ... трудно бих си представила как бих реагирала на твое място и дали щях да имам сили да се справя с това. Мисля си, че единственото, което си способна да сториш е да му дариш малко щастие, да го накараш да се поувства обичан. Накарай го да забрави какво му предстои, научи го да се радва на всеки един момент. Единственото, което можеш да сториш е да го дариш с любов и щастие, да бъдеш до него ... защото няма нищо по-важно от това ...
    Стискам ти палци да се справиш с това, което ви предстои .... и наистина много съжалявам ...
    Somebody wants you,
    Somebody needs you,
    Somebody dreams about you every single night
    Somebody can't breathe without you, it's lonely
    Somebody hope that some day you will see
    That somebody's me

Повече от фен
    Град

...

slan4evo_momi4e UnaBle_to_LoVe_U благодаря за коментара по моята темичка.Приемете един приятелски съвет от мен - не се ядосвайте за глупости, бъдете щастливи, раздавайте любовта си и не изпускайте нито един миг с любимия.Да, моя след време няма да е до мен и ужасно ме боли, но вашите приятели ще са там радвайте им се така както никога.
    Относно коментарчетата ви благодаря Ви, оценявам ги и мисля да последвам някой от тях, но аз съм така устроена, че винаги без причина подарявам каквото и да било.До сега нз колко малки подаръчета съм му направила а най - голямото възнаграждение което ми дава той е усмивката му, блясъка в очите, целувките...Не очаквам някой напълно да ме разбере...но съм готова да дам живота си само за да живее той...

Guest
    Ще се абстрахирам да плюя и в тази тема - тук вече е сериозно.

Отдава ти се една възможност да докажеш на себе си колко силен човек си. Една година бъди в мъки и неволи, радости и разочарования с този човек, а когато дойде момента на неговата смърт - приеми я като дар. Направи я своя. Позволи й да те разтърси из основи, но в злия вариант. Излишно е, да те карам да останеш безразлична, такъв начин няма - дори и за най-най-силните измежду нас.
    Само един вариант има. Неприятен е, ще изглежда странен, но е изпитан и върши работа. Това е пренасянето на вината в/у господ Бог. За да успееш ТИ да превъзмогнеш неговата загуба е нужно да ЗАМЕСТИШ тъгата с ярост. Вместо да ревеш, да си режеш вените и да скачаш от мостове, можеш просто да изразиш яростта си, обвинявайки Оня горе. И не само изкуствено, но и да почувстваш тази ярост - да й оставиш да те обземе, да срине психиката ти и да те измени коренно.
    Смени музиката, смени стила, смени начина на говорене, държане, смени светогледа си, смени амбициите си и ще смениш спомените си.

Защото след една година ти ще си привързана към този човек още повече, отколкото сега.

В момента, в който четеш този пост, вместо да си кажеш : 'А, оставяй го тоя сатанист, да се застреля', се поспри малко, прочети го още веднъж, ОСМИСЛИ го, та чак тогава прецени.
    Аз съм сатанист - да, така е. Но вина прехвърлям само тогава, когато е нужно, а в твоя случай е даже неизбежно.
    А и още повече - твоят случай далеч не ми е непознат.

Лек ден.

Съжалявам..

TcTc Nqmam Dumi
    Guest

Re: ...

Ti eba maikata, stiga si go karala na poezii, zemi obesni malko kvo e polojenieto, kak iskash da ti sychustvam kato neznam kakvo e stanalo.. OMG

Град
    У нас Си (=
    Оле бе ти нормален ли си ,какъв си? Сдържах си един пост по онова мнение ''Дано всичко да се оправи..'', но тук не мога. Какъв човек трябва да си, за да псуваш човек, а камо ли такъв, попаднал в такава ситуация. Просто думи нямам. Толкова ли си безчувствен, че не можеш да разбереш поне малко болката й? Толкова ли никога не си обичал, че да разбереш какво е, ако ти отнемат този човек. И дори да не ти се е случвало да виждаш как човека, който е слънцето в живота ти бавно си отива и ти си безсилен да направиш нещо, все пак поне малко трябва да се замислиш и да се опиташ да се поставиш на мястото на момичето. Просто ми е жал за хора като теб...Наистина ми е жал

Голям фен Аватара на I_ve7o
    aLoNe`In`ThE`dArK`f naistina mn ti sy4ystvam kakto kazaha v predni postove bydi postoqnno s nego bydete tam kudeto nai-mnogo e iskal da byde prosto ne se otdelqi ot nego i nai vajnoto BYDI SILNA za6toto kogato si otide 6te e nai tejkiq moment no togava trqbva da se izpravi6 pred sebe si i da si dokaje6 kolko si silna znam 4e ne ti e lesno no...dano sam pomognala i pak mn su4ustvam ;[...

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Ужасно е ,наистина мн съжалявам.Не мога да кажа,че ти съчуствам,защото не ми се е случвало такова нещо и наистина силно се надявам да не ми се случи никога.Според мен трябва да си до него до последния му час,за да направиш последната му година,най-хубавата която е можело да му се случи.Нека си отиде с усмивка и с знанието че е имало човек,които го обича мн.Знам че ще ти е мн трудно,но не се предаваи.Не вярвам в чудеса,но най-искрено ти пожелавам ако наистина има чудеса то на твоето момче да му се случи чудото и да живее.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мега фен
    Град
    София
    Оххх!Сигурно ти е УЖАСНО тежко....!Мисля,че и самата аэ щях да бъда в това състояние и нямаше да энам какво да правя...! Миличка съчувствам ти....мисля ,че друго не мога да направя эа съжаление 1Бъди силна ,эащото сега си му нужна.......а болката после ще е много голяма Съжалявам
    [size=7][b][u]fosse cos

Повече от фен
    Град

...

Не вярвах, че и аз някой ден ще пиша толкова гадна тема...незнам и какво да кажа освен благодаря ви...Благодаря на всички който добавиха коментарчета.Мерси за съчувствито ви но се моля нито един от вас да не разбира болката ми защото по страшно от това да гледаш как приятелят ти си отива НЯМА а колко боли само... Не мога да проумея защо така става, хората казват "Бог не наказва тези които мрази, наказва тези които обича", тогава аз ще попитам що за Бог имам който ми отнема любовта...Мерси отново ще се опитам да го направя най - щастливия човек на земята...

Град
    ..във един измислен свят..
    Ъъ..това е гадно..Наистина не мога да кажа нищо,защото не съм била в подобна ситуация и не знам как бих постъпила..

колко тъжна история наистина много съжелявам но в крайна сметка дори и да не му остава много живот ти винаги ще го обичаш както сега а той винаги ще е жив в душатата

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си