- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Обецииии:DD..
Ако темата ви се стори глупава,просто не пишете в нея..та,сложете снимка на обеците сиииитова е моята (мишка)
![]()
обичкам си наскоОо!!
![]()
Искаш да видиш моделчета ли какво?
само на ушите ли да си показваме?
http://img205.imageshack.us/my.php?image=img2914tr9.jpg да не ти прай впечатление че съм пииииийнала леко...тфа са ми любимите обици..А твойте мишки са мн яки
мерсииииииииииПървоначално написано от Jamalska
п.с. хич не личи ,че си пила
![]()
обичкам си наскоОо!!
![]()
Нях.
Иначе ето тази (имах и още една такава, но падна на място, от което не можех да я извадя) ми е супер любима. Но сега като е една някак си не ми харесва да си я нося.
![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Ааа ножчето в мн добро попадение...и обицата зад ухото![]()
Аууу boot това е много яко (1-вата снимка). Жестоко е!
Sry за сега нямам снимки
Look into my eyes - you will see
What you mean to me
Search your heart - search your soul
And when you find me there you'll search no more
Bryan & Celine - Everything I Do
Абе то не е зад ухото, просто на обицата по средата щифта й е дълъг и от прозрачен силикон, за тфа така изгледа.Първоначално написано от Jamalska
![]()
аа верно лиии...аз секи път като го видя и ми изглежда като обица.Би било супер якоПървоначално написано от Boot
аз искам отпред пък пред ухото на противоположното място.Леле хаха може да мине спокойно за дупка това.То биопласт(?!) ли е?
Е ба ли го кго е. Силикон. Де да знам има ли разлики, нема лиЧей ся щи покажа една манийка...
Оф, деба, не мога да го намеря, друг път :/
![]()
Не са интересни и първата не е на фокус, но толкова успях да снимам...онези по лицето ми сте ги виждали.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
е аз не с1м дай да ти се накефя..
Аз обици нямам, приятелката ми има на п1па, езика, и там долу ...
Тази ми попадна, тук се виждат добре.
Възможно ли е да бъде по-красиво?