.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Ami sega ...?

Ami sega ...?

Zdraveite priqteli imam problem ... v4era edno mom4e da go nareka P mi predloji da trugna s nego , no az haresvam drug... P e dodro mom4e razbirame se ... simpatqga e no neznam kakvo da pravq...dali da trugna s nego ili da ostana da ti4am sled drugiq ,koito mai nikoga nqma da mi oburne vnimanie ...kakvo da pravq daite mi suvet ... Blagodarq vi predvaritelno !!!
    Break the Rules, Find Your Freedom,Live Your Life!!!

Позната и все по-често случваща се случка. Ти харесваш един, друг харесва теб. И в един момент си на кръстопът. Харесваш ли ги и двамата по 1 и същи начин или единия повече? Съветът ми е добре да премислиш нещата и да разбереш с кой би се чувствала по-добре.

Ами прецени доколко харесваш другия и мислиш ли че той би те харесал и би направил за теб същото като Р...Ако наистина има смисъл да тичаш след оня-направи го..Но ако не-дай шанс на момчето което те харесва
    just a kid۵

Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Позната и все по-често случваща се случка. Ти харесваш един, друг харесва теб. И в един момент си на кръстопът. Харесваш ли ги и двамата по 1 и същи начин или единия повече? Съветът ми е добре да премислиш нещата и да разбереш с кой би се чувствала по-добре.
    да така е на кръстопът съм и незнам кой път да поема...другото момче ми каза че неможе да има нещо повече между нас от обикновенно приятелство,но аз неискам да го приема ...а Р е готов да направи всичко ,незнам

Еми ти гониш ... ама внимавай на кой ще се спреш. Не че имам нещо в предвид. Просто тва да тичаш като послушно кученце след оня ... не мислиш ли, че си подъпкваш достойнството ...

Guest
    е да ... но... е утре обештах на Р да му кажа отговора си и ще падне голямо мислене така че давайте съвети какво да правя

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Ауе, мацка, аз бих ти казала да се опиташ да престанеш да мислиш само за оня, който харесваш-той сам ти е заявил, че не може нищо повече да стане между вас А след това "признание" не бива да продължаваш да мислиш за него(имам в предвид като за обект на твоите чувства ) А иначе като приятел-мисля, че няма микакъв проблем да сте си такива Друг е въпроса, наистина, че на теб на първо време ще ти е малко трудничко да не фантазираш за него, ама няма как... А пък на този, който те харесва, макар и да не го харесваш, можеш да му дадеш шанс Ти познаваш ли го достатъчно добре, т.е. приятел ли ти е Ако мислиш, че имаш поне някаква дори минимална доза симпатия...защо не опиташ с него? Ами, не знам какво друго да те посъветвам ...Знам, че си много объркана, но...Това е Успехчета, мила

da ti kaja bila sam v tvoito polojenie.Vlubena sam v edno mom4e,a toi i 5 pari ne dava za men zapoznah se s edno drugo toi mn me haresva6e az nego sa6to go haresvah(pone togava taka si misleh)bqhme zaedno 2meseca skasah s nego i nai-gadnoto e 4e vse o6te ostavam da bada vlubena v drugiq

sweet~N
    Guest
    Toq sled koito ti4a6 ti e kazal 4e ni6to nqma da se polu4i mejdu vas a ti produljava6 da si tup4e6 dostoinstvoto i da go goni6 kato glupa4ka 6tom ima6 6ans sus drug probvai koi znae moje da si po 6tastliva s nego ot kolkoto s toq dr nqma kvo da misli6 napravo kazvai "da"

mid_get благодаря ти много...да имам симпатии към Р но си мисля че не го познавам достатъчно и немога да преценя защо иска да е с мен ! Което си е проблема май !

Guest
    mi spored men ako novoto mom4e e svesno i ti haresva trygni s nego...nedei da se zaminava6 s dr..toi ako te haesva 6te6e da trygne s tebe..a ne da te ostavi na suho...no tva e moito mnenie

Благодаря ви на всички !!!

nznznzn
    Guest
    mila pogovori s tozi P ... razberi manereniqta mu i 4ak togava re6i kakvo da pravi6 ...ne burzai da kazva6 "DA" ili "NE" 6te te 4aka ako ima istinski 4uvstva!

Мега фен Аватара на koalka
    Няма смисъл да започваш връзка, в която няма чувства и само ще се измъчиш.

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Няма смисъл да започваш връзка, в която няма чувства и само ще се измъчиш.
    Напълно подкрепям това мнение...
    Ако уважаваш момчето "Р", не му давай напразни надежди...
    ще кажа още нещо и се надвам да го проумееш правилно:

"Съзнателното падане ни пази от пропадане по лошо" - У. Шекспир
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

kuber разбрах те какво имаш в предвид и думите са наистина на място!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си