.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Срам ме е!

Guest

Срам ме е!

Значи правих свирки на приятелят ми.... хареса ми, сега той каза че бил негов ред за минет... ооообаче мен супер много ме е срам и ми е някво супер некомфортно за това...

Голям фен Аватара на Devilka
    Позволи му-ще ти хареса!Просто се отпусни и се наслади на удоволствието и ще забравиш за срама :P

Guest
    как ще те е срам бе??? ти чуваш ли се?? направо не знаеш кво изпускаш!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Прав си,ти ако си му исинска приятелка,няма да те е срам!!!

не трябва да те е срам,все пак ти си му праила свирка.......а нали сте заедно,няма от кво да се притеснява6..а и наистина изпуска6 много
    "Най страшното е да любиш светица дето тайно живее във грях"

От кво те е срам?

Повече от фен
    Град
    i kvo kato mi e nepodhodq6t razmera na avatara :D
    Цитирай Първоначално написано от NF_D
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Прав си,ти ако си му исинска приятелка,няма да те е срам!!!

Оффф много ясно, че ще се срамува особено ако никой до сега не я е лизал. Спокойно миличка абсолютно всяка една от нас ще ти каже, че ще ти е супер кеф и е така :P Няма да те съветвам да се отпуснеш, защото и аз не го направих Въпросът е просто този "първи път" да мине и да си преодолееш срама, от там нататък няма за какво да се тревожиш..той ще свърши всичко друго. enjoy
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Няма от какво да те е срам. Позволи на приятеля си да ти подари това удоволствие. Сама ще се убедиш, че няма нищо срамно в това. Даже ще се научиш да си искаш още. Не се срамувай, отпусни се и се наслаждавай.
    Създадох те от сънища и думи, от багри, от мечти и от безумие. Единствен ти да бъдеш на Земята, тъй както е единствена Луната.

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    spox be macka ko te sram otvarqsh dvata kraka i vika6 do naslada xaxa bazik be nqma ot kvo da se pritesnqva6 toi ti e priqtel i bi sledvalo da my ima6 dovreie taka4e my se doveri!
    No matter where you go, there they are...

Няма да се плашиш.
    Затваряш очи и се отпускаш!
    После е якоо!
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    От кво те е срам?
    moje da se sramuwa ot tqloto si:P
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    Оффф.... толко ли е трудно човек да се отпусне ...

Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    От кво те е срам?
    moje da se sramuwa ot tqloto si:P
    Е,ще се срамува от тялото си,ако до сега не се е събличала пред него,а предполагам се е събличала.Не вярвам да му е правила свирки и да е била облечена ..

Не се притеснявай,мила!Удоволств ието е на 100%!Ще ти хареса супер много,няма от какво да се срамуваш-не е срамно да позволиш на приятеля ти да ти доставя удоволствие
    Да обичаш-значи да страдаш,да нямаш минута покой...Колко тежко е да знаеш,че този,когото обичаш никога вече няма да бъде твой.

Град
    sofiq
    Цитирай Първоначално написано от lips_of_anegel
    не трябва да те е срам,все пак ти си му праила свирка.......а нали сте заедно,няма от кво да се притеснява6..а и наистина изпуска6 много
    =D> da taka is e napulno pravilno =D>
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Само изпускаш

Подкрепям всички останали няма кво да му мислиш. Забравяш за притеснинието и срама, остави се в негови ръце и се отдай на мига. Гарантирам ти, че няма да съжаляваш. Айде приятно удоволствие

Rammstein
    Guest
    Ама преди да му дадеш да те лиже си обръсни катеричока.И сложи подплънки на циците

nqma ot kvo da te e sram...posle sama 6te go kara6
    За света може да си един, но за някого ти си света!

Guest
    Айде и аз да се присъединя към тези, които ще те уверят, че няма от какво да се притесняваш
    Виж сега, сериозно по темата. Щом момчето само иска да го направи - това трябва да говори достатъчно за теб. Ако се притесняваш от тялото си, ако се притесняваш специфично за "онази" част от тялото си - то бъди сигурна, че на него хич и не му пука. Респективно нямаш сериозни основания за страх, срам и т.н. Действай на принципа "мечка страх, мен не страх" и му позволи да слезне по-надолу напук на собствените ти терзания. Гарантирам ти, че няма да съжаляваш

Град
    Пазарджик
    оОо Мила страшно мн удоволствие изпускашш.И мене когато първия път моя пр ми каза, че иска, аз не бях мн сигурна, че ще ми хареса и тн, но се съгласих и след тва ...Наистина е голямо удоволствие и след това ще ти се иска още и още \/ Не трябва да се срамуваш от нищо.Аиди успехче от мене

Guest
    ma verno glei da ne si kat gora....lusni se hubavo...se pak 6e mu e po-priqtno kat si obezkosmena

Град
    Maina City
    Normalno e spored men momi4eto da se pritesnqva...spomnqm si 4e az hodih s moq priqtel dosta vreme sled kato mu razre6ih...a toi sy6to iska6e.Taka 4e tva si e edno mn li4no mqsto i e normalno da se pritesnqva6...vse pak bi bilo pritesnitelno ako go pokazva6 s uhota na vseki...no v slu4aq ako mu vqrva6...davai naistina 6te ti haresa...ako i toi se postarae razbira se...no znai 4e vinagi moje6 da mu kaje6 ako ne6to ne e nared ili da mu otkaje6 ako ne se 4uvstva6 sigurna ne go pravi samo za6toto vsi4ki ti kazvame 4e e hubavo...pravi go ako iska6... \/

Katencety
    Guest

;]

mii......spored mene e syvsem normalno da q e sram...no az te posyvetvam ako ne go iskash ne go pravi....ako nqma jelanie...nqma da ima i udovolstvie,no kao go obichash i go iskash...mmmm...povqrvai mi mn she ti haresa....za tfa smelo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си