.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad

Ако на някой му се занимава..

Не съм пускала тема в този раздел от както бях на 14, нямам представа защо го правя сега, и аз незнам

С този човек скъсахме преди няколко седмици, не сме били заедно много - 1 месец. Преди да се съберем беше нещо много различно, красиво - той беше очарователен, държеше се различно, излъчваше някаква енергия и оптимизъм и това ме е пленило сигурно Но в началото хората винаги се представят в по-добрата си светлина.. Както и да е, той скъса с мен поради някакви неоснователни причини, все едно избяга от обвързване, защото още отначало ми каза, че гледа да стои по-на страна, за да не се налага да страда
    Не го обичам, не си въобразявам такива неща. Не съм от тези, които хлътват бързо или използват тази дума за щяло и не щяло. Не съм и дори влюбена в него, не бих могла да си го позволя.. не и с такъв човек.. не че е лош, но все му скимваше нещо, все изчезваше на някъде, после изведнъж се появяваше, никога не си сигурен какво ще му хрумне или накъде ще го отвее, точно като вятъра

И все пак не мога да си го обясня.. защо ми пука малко или много.. Имахме и хубави моменти, макар че се броят на пръсти - какво ли чак толкова можеш да видиш от един месец?
    От моето училище е, засичаме се почти всеки ден, отвръщам поглед всеки път, отбягвам гласа му, обръщам се на другата страна, когато минава покрай мен, не искам да го виждам, дори не говоря за него, както правиш обикновено, когато си мислиш за някого. Тогава защо? Смея се, забавлявам се, игнорирам го.. а като че ли докато съм на едно място, сякаш всъщност съм на друго, там при него.
    Излизам си вечер, изобщо не съм се затваряла вкъщи или изпадала в депресии, когато се разделихме дори не заплаках, независимо от вътре какво ми беше, бях след него с няколко момчета, изобщо не съм си позволявала да си концентрирам вниманието върху него.
    Когато съм с приятели ми е весело, говоря, смея се, изключвам го от мислите си, избягвам всичко, свързано с него.
    А дори като не мисля за него сякаш част от мен още го усеща.. все едно съм му запазила малко място в съзнанието ми, и не го пускам напълно да си тръгне Живея си живота, продължила съм напред, а следите още си стоят..
    Не съм го търсила, не съм му се обаждала, посмъртно не бих го направила, това е проява на слабост за мен, а и не съм от тези, които ще тичат след някой, който най-вероятно дори не си мисли за тях в замяна.
    Винаги съм се ръководила от разума, преборвам се не веднъж със себе си, знаейки, че просто така трябва да е, подтискам някои неща, които знам, че с нищо не ми помагат
    Разумът ми казва, че не искам да сме пак заедно, защото не си заслужава.. не може да се каже, че го познавам, но ми е казвал някои неща за себе си.. преценила съм, че така е най-добре.. И все пак изведнъж, съвсем неочаквано изниква момент в съзнанието ми, нещо, което ми е говорил, или поглед, спомен.. и се дразня и ядосвам.

Знам, че ще мине. Знам, че няма да е вечно, той завършва скоро, сигурно след това ще замине някъде. Но не мога и не мога да преодолея онова гадно "но", онази тежест, която по всички възможни начини се опитвам да избегна, онази буца в гърлото, онази липса...
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Може би си намерила нещо по-различно в него... Нещо, което никой друг до сега не е успял да ти даде. Сама казваш, че не си влюбена. Харесва ми това, че не си като повечето, безнадеждно 'влюбени' и отчаяни от живота. Явно гледаш реално на нещата, но понякога има неща, които не можем да си обясним. Понякога има хора, които успяват да се вмъкнат под кожата ни без да го искаме и без дори да се опитаме да ги спрем. Не знам с какво това момче е успяло да те спечели, това само ти можеш да разбереш. Не знам дори какво да те посъветвам. Може би трябва да изчакаш малко.. да видиш как ще се развият нещата вътре в теб самата - дали ще го забравиш, дали ще спреш да мислиш за него, или точно обратното - цялото си съзнание ще бъде насочено към него. Ако е второто - може би трябва да го потърсиш, да потърсиш близостта му и евентуално да разбереш какво точно изпитваш. Най-важното е да си наясно със себе си, а останалото ще дойде само. Успех

Мисля че дори за краткото време през което сте били заедно си се привързала към него...Колкото и да не искаш да си го признаеш той ти липсва въпреки всичко което не харесваш в него.Да..ще ти мине но няма смисъл да се преструваш пред себе си че ти е безразличен и че е нищо за теб.Признай си че ти се иска да върнеш времето...Така по лесно ще го забравиш
    just a kid۵

Сега ще ти разкажа моята история а ти сама си направи извод: Преди 16 дена се разделих с приятеля си. Преди да се съберем той ходеше с най - добрата ми приятелка, но я заряза по - адски гаден начин. Няколко часа след това ми призна че има чувства към мен и то ,,мн силни,, Аз също имах чувства към него и трябваше де реша кого да избера. В крайна сметка една седмица след това се видяхме тайно от неговия приятел и моята приятелка. И 2та не знаехме какво да правим, защото знаехме, че неможем да сме заедно, но чувствата надделяха над разома и тръгнахме. После вече всичко беше наред, приятелката ми ни остави да бъдем щастливи и ние наистина бяхме. Той наистина ми се стори различен, беше мил добър привлекателен и мн сериозен и ме накара да се чувствам обичана. Всичко беше идеално, ходехме само 3-4 седмици но те ми бяха достотъчни да го обикна. След това забелязах че започна да ме отбягва и го попитах дали е така, а той ми каза да не си въобразявам глупости, и че всичко е наред. На следващия ден имахме среща, той не дойде и 2часа по-късно ми се обади и сложи край без дори да ми обясни защо. И точно обратно на твоя случай аз изпаднах в депресия нямах желание за нищо дори не се хранех, и въприки всичко се надявах да се съберем. Както и да е с помоща на същата онази приятелка чиито бивше гадже откраднах, разбрах че момче което те зарязва по телефона, не заслужава нито една твоя сълза. Не мога да кажа че сега го мразя и че съм го забравила но дори да ме моли няма да се върна при него. И въпренки това макар че не си го признавам той ми липсва и всеки миг мисля за него, и дори искам да е щастлив дори и с друга. Не знам защо се получава така сигорно защото наистина го обичам но със сигорност знам едно. Какво и да става просто трябва да гледаш напред защото времето лекува.
    !!! I don't give a fuck !!!

Мега фен Аватара на koalka
    Хубаво е, че не си толкова тъжна и приемаш нещата нормално, така и трябва да е.И аз съм на мнение, че ще ти мине, защото не ти е чак толкова зле-забавляваш се.Според мен повече ти е кофти за това, че сте скъсали, а не че имаш някакви чувства толкова към него.

Цитирай Първоначално написано от Miss_Beauty_16
    Сега ще ти разкажа моята история а ти сама си направи извод: Преди 16 дена се разделих с приятеля си. Преди да се съберем той ходеше с най - добрата ми приятелка, но я заряза по - адски гаден начин. Няколко часа след това ми призна че има чувства към мен и то ,,мн силни,, Аз също имах чувства към него и трябваше де реша кого да избера. В крайна сметка една седмица след това се видяхме тайно от неговия приятел и моята приятелка. И 2та не знаехме какво да правим, защото знаехме, че неможем да сме заедно, но чувствата надделяха над разома и тръгнахме. После вече всичко беше наред, приятелката ми ни остави да бъдем щастливи и ние наистина бяхме. Той наистина ми се стори различен, беше мил добър привлекателен и мн сериозен и ме накара да се чувствам обичана. Всичко беше идеално, ходехме само 3-4 седмици но те ми бяха достотъчни да го обикна. След това забелязах че започна да ме отбягва и го попитах дали е така, а той ми каза да не си въобразявам глупости, и че всичко е наред. На следващия ден имахме среща, той не дойде и 2часа по-късно ми се обади и сложи край без дори да ми обясни защо. И точно обратно на твоя случай аз изпаднах в депресия нямах желание за нищо дори не се хранех, и въприки всичко се надявах да се съберем. Както и да е с помоща на същата онази приятелка чиито бивше гадже откраднах, разбрах че момче което те зарязва по телефона, не заслужава нито една твоя сълза. Не мога да кажа че сега го мразя и че съм го забравила но дори да ме моли няма да се върна при него. И въпренки това макар че не си го признавам той ми липсва и всеки миг мисля за него, и дори искам да е щастлив дори и с друга. Не знам защо се получава така сигорно защото наистина го обичам но със сигорност знам едно. Какво и да става просто трябва да гледаш напред защото времето лекува.
    i az sam bila v po4ti sa6tata sityaciq.samo 4e toi me e zarqzval mn pati i ako sega go napravi e ve4e naistina 6te umra ne v depresiq 6te izpadna ami nz o6te po lo6o.no da pak vqrno e 4e ponqkoga vremeto lekuva ama ne vseki pat.

Повече от фен
    Град
    Варна
    Доколкото схванах поста ти,проблеми нямаш. Само малко те гризе съвестта,че сте скъсали. Ще ти мине така или иначе,като не седиш затворена у вас ,значи няма да имаш проблеми.

Няма нищо лошо в тва да пишеш теми,даже и на 2800 мнения . Когато нямаш с кого да споделиш,форума си е правилното място. Ако не помощ,то поне можем да ти съчувстваме. Ама ти тия работи си ги знаеш.

Продължавай напред,забравяй по-бързо.

Град
    РЮАР
    valantain_love Мога да ти кажа че ти си един прекрасен човек, с1дейки по това което прочетох.

Мога само да те пос1ветвам главата високо вдигната напред и прод1лжавай натат1к, вярно забравила си го, игнорираш го, но спомена винаги ще б1де в с1рцето ти, колкото и да се м1чиш да го подтиснеш..

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Ами според мен просто има не6то, което наитсина харесва6 в него и то буди тези 4увства у теб. Това, 4е знаае6, 4е не иска6 да няма6 не6то об6то с него, не зна4и, 4е не те привли4а не6то определно или пък някоя постъпка докато сте били заедно. Била съм в подобна ситуация - някакъв с който съм била кратко, после е постъпил тъпо, разо4аровал ме е, не е бил това, з акоето го мислеь И ВЪПРЕКИ ТОВА ми харесва6е...И аз не можех да си го обесня, но с времето 6те из4езне!
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Guest
    Stranno,i az izpadnah v sa6tata situaciq...Bqhme zaedno 4 meseca,otiva6e si,pak i pak se vra6ta6e,to4no kato vqtar...A az vse pro6tavah i pro6tavah,mojebi za6toto mi e bilo malko ili mnogo bezrazli4no..No eto 4e sega sum bez nego ve4e cqli 6 meseca....kogato sum zaeta,kogato sum s priqteli,kogato dori sum s gadjeto mi ne mislq za nego,..no neznam kakvo stava i ponqkoga mi izpluvat spomenite za tova koeto e bilo,makar kakto kaza ti i malko da sa...Slu6am pesnite koito zaedno sme slu6ali i sme haresvali..No tova stava samo ponqkoga...I kato se zamislq,ne me boli,a edno takova gadno 4ustvo,4e tolkova me4ti i nadejdi "ni izbqgaha"...savest mojebi.. sigurno e bil razli4en,i imam 4ustvoto 4e 4ustvata mi ne sa zamrqli vse o6te,ne si go obqsnqvam,kak moje vse o6te da mislq za 4oveka koito me ostavq6e bez kapka jal za men, i pak si idva6e i pak sa6toto se povtarq6e...no tova e, ste go zabravq,vseki den spiram malko po malko,otihvat mi spomenite...a mojebi e edna neijivqna prikazka:

Mojebi e prosto savest namesena s 4ustva....ste go zabravi6 ,no hubavite ti spomeni ...edva li...

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    valantain_love Мога да ти кажа че ти си един прекрасен човек, с1дейки по това което прочетох.

Мога само да те пос1ветвам главата високо вдигната напред и прод1лжавай натат1к, вярно забравила си го, игнорираш го, но спомена винаги ще б1де в с1рцето ти, колкото и да се м1чиш да го подтиснеш..
    Абсолютно съм съгласен с колегат,. просто , даже тоя път ня кво да добавя

Град
    dimitrovgrad
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    edno takova gadno 4ustvo,4e tolkova me4ti i nadejdi "ni izbqgaha"
    Да, това също до някъде ме тормози.. усещането, че всичко би могло да се развие различно и да стане нещо хубаво, ако не бе приключило така.
    Той от много време не си бе имал приятелка, заради отдавнашна дълга връзка, която накрая е свършила зле, дори преди мен с някаква друга там за малко да се съберат, но той в последния момент се отказал.

Поздравления за това, 4е си съумяла да продължи666 на пред, а не да се забива666 в него. С времето това "но" 666те се зали4и и вси4ко 666те е наред
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от valantain_love
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    edno takova gadno 4ustvo,4e tolkova me4ti i nadejdi "ni izbqgaha"
    Да, това също до някъде ме тормози.. усещането, че всичко би могло да се развие различно и да стане нещо хубаво, ако не бе приключило така.
    Той от много време не си бе имал приятелка, заради отдавнашна дълга връзка, която накрая е свършила зле, дори преди мен с някаква друга там за малко да се съберат, но той в последния момент се отказал.
    Ami i moito mom4e be6e mnogo naraneno ot nqkoe momi4e,predi men..i neznam,strah li go be6e za ne6to po seriozno...pri vsqka trudnost bqga6e,aide ne bqga6e iz4ezva6e na nqkade..i pak si idva6e...stranen be6e,razli4en be6e..obicha6e po svoi na4in,makar i netradicionen... Be6e mi mnogo hubavo,i pomnq smao hubavite ni momenti,a te bqha po malko ot lo6ite....no sigurno sum si imala nqkakvi nadejdi za nas,imala sum me4ti estestveno,makar i s tozi "nestandarten,leko" 4ovek..intrigata be6e qka...ne be6e edno i sa6to,vseki den ima6e raznoobrazie...Sega kato si spomnqm ne me boli,naprotiv daje mi edno takova ,stava mi hubavo,prosto....A predi mi stava6e gadno,parvo 4e sum go zagubila,i vtoro 4e sum zagubila NASHITE me4ti,4ystvah se vinovna.....i si misleh 4e ako prodaljim ste6e da e ne6to krasivo,hubavo..taq misal qko me ma4e6e,4e mojebi stqhme da badem po shtaslivi..naprazni nadejdi nqkakvi sum si imala... Ste vidi6 ,4e s te4enie na vremeto tova 4ystvo ste otpadne,i ste ti ostanat samo hubavite spomeni...ot koito bolkata ne proli4ava,i ste ti bade edno takovahubavo na du6ata...no ako si bila naranena ot tozi 4ovek,dalboko..neznam ve4e,ne 4e Toi ne me e naranqval,no az si spomqnm samo hubavite momenti..Minali svar6eni vremena,ostavi ,nqma smisal da misli6....neka da ti ostane samo hubavoto..

(avtor sum i na otgovora,4iito citat si kopirala)

Guest
    ми нормално е да се чувстваш така скоро след като си се разделила с някого,макар и да не си го обичала все нещо си изпитвала щом си била с него,нещо те е привлякло в него и това нещо не може да изчезне за толкова кратко време
    затова още ти е гадно акто се сетиш за него,може би защото не се е получило така както си го искала,и както си си го представяла,ти си го мислела за друг човек,а той се е оказъл по-различен не е могъл да ти даде това което си очаквала от него и си разочарована.НОРМАЛНО Е
    Но времето лекува,ти си разбрала че така е по-добре,че не си заслужава,а това е най-важното,но по някакъв начин се чувстваш предадена,изиграна,и за това не искаш да го видиш и да си покрай него.Продължавай така,живей си живота,игнорирай го,и всичко ще си дойде на мястото,когато свикнеш с мисълта,че вече не сте заедно.

Еми ако толкова го обичаш, не се отказвай, бори се за него, за твоята, за вашата любов. Какво да ти кажа друго. Просто се отказваш само в един случай, когато ТОЙ ти каже "Край, ние сме до тук."

Град
    dimitrovgrad
    Какво значи "бори се за него"? Да го преследвам, да му се натрапвам, да го карам въпреки волята му да е с мен, да му се моля? Не съм такава и никога няма да бъда заради когото и да било Плюс това няма в никакъв случай да стана "една от многото", колкото и да ми е трудно да съм сдържана.. защото не една иска да е с него, поне според думите му

Всъщност аз незнам точно в какво положение е той сега, но и не искам да разбирам първо, ако разбера, че има надежда, ще се разколебая, а вече казах, че е по-добре да не сме заедно.. второ, той ако искаше, щеше сам да ме потърси

А за това, че когато се разделиш с някого е нормално да ти е гадно - била съм с хора, към които съм била безразлична и след като скъсаме ми е било все тая Не е там въпросът..

Какво значи "бори се за него"? Да го преследвам, да му се натрапвам, да го карам въпреки волята му да е с мен, да му се моля? Не съм такава и никога няма да стана заради когото и да било
    Всъщност аз незнам точно в какво положение е той сега, но и не искам да разбирам първо, ако разбера, че има надежда, ще се разколебая, а вече казах, че е по-добре да не сме заедно.. второ, той ако искаше, щеше сам да ме потърси

А за това, че когато се разделиш с някого е нормално да ти е гадно - била съм с хора, към които съм била безразлична и след като скъсаме ми е било все тая Не е там въпросът..
    Явно значи той е казал "Край!". Еми следваш следващата стъпка, оставяш го на произвола на съдбата. И да бе, как ня ти е тежко и трудно в момента, всяка раздяла си има негативите, малко или много.
    От тва, коет' съм подчертал, мога ли да вадя извод, че не ти пука вече за ВАС, ако мога така да се изразя?

Всеки е бил с хора, дет просто е харесвал и раздялата е лесна, тва е разбираемо. Но казваш, че там не е въпросът, тогава какъв всъщност е той?

Град
    dimitrovgrad
    Мисля, че е ясно. Въпросът е, че този път е било различно.

А ако не ми пукаше вече за нас, щях ли да пиша темата? Не го правя особено често.. и щом се е стигнало до това, значи наистина има причина. Плюс това съм обяснила защо е по-добре да не разбирам.

Guest
    Усмихвай се за да ти се усмихне живота,миличка!

Мисля, че е ясно. Въпросът е, че този път е било различно.

А ако не ми пукаше вече за нас, щях ли да пиша темата? Не го правя особено често.. и щом се е стигнало до това, значи наистина има причина. Плюс това съм обяснила защо е по-добре да не разбирам.
    Еми кфо да ти кажа, май е по-добре да не ти пука въобще. Първо, че се е държал като задник (на моменти) и второ, че сте ходили само 1 месец. И е ясно, че ти е оставил няк'в белег(спомен) и за туй се терзаеш ся.. сладка усмивка, нежен поглед, малък жест ... но е по-добре за теб да ги оставиш спомените там дето са, и да си продължиш по старо му. Нзн на колко год. си , но определено тая връзка не бива да я бавиш в живота си, пусни я зад борда и така.

Ami mila spored men ne6tata stoqt taka.Razsuma ti kazva vsi4ko tova a surceto 4uvstva drugo.Znae6 4e razsujdava6 pravilno,4e postupva6 pravilno...produljavai po su6tiq na4in.Spored men za mnogo kratko vreme ti si otkrila onova specialnoto koeto tursi6 u edin 4ovek,no samo to ne e dostatu4no.Sledite 6te sa si tam vinagi samo4e sled vreme nqma da se se6ta6 za tqh."Lo6ite momenti sloji v ramka,a hubavite otnesi na mqsto koeto 6te gi pogulne i te nikoga nqma da izlqzat ot tam!"-tova mi kaza 4oveka koito skusa s men sled 5 mese4na vruzka vupreki 4e o6te me obi4a6e.Mislq 4e e prav za tova ti go kazvam.

6te ti pojelaq da si vse taka silna,za6toto samo silnite li4nosti uspqvat da se zapazqt vuv vremeto i ostavqt nai-dulbokite sledi sled sebe si.
    Ако някой се опита да те засенчи, остави го да слънчаса!!!

Град
    dimitrovgrad
    Явно не трябваше да казвам, че ако поиска би ме потърсил. Звънна ми, беше пил и ми се правеше на много остроумен и интересен

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Явно не трябваше да казвам, че ако поиска би ме потърсил. Звънна ми, беше пил и ми се правеше на много остроумен и интересен
    И какво ти каза? А ти как се държа? Сега разколебана ли си или...
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Град
    dimitrovgrad
    Нищо свястно не каза.. разпитваше ме къде съм, с кого съм, какво правя и някакви глупости.. с кого съм била ходила, каква кола карал .. няма от какво да съм разколебана, държа се като идиот и само му се издразних

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си