- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако на някой му се занимава..
Според мен зад всичко това се крие думата - Превързаностизлизали сте заедно има ли сте хубави моменти..дори и да не си влюбена в това момче той се е превърнал като навик .. свикнала си да излизате заедно..Ок не го обичаш но в един момент както прекараваш времето си с един човек и изведнъж този човек изчезне от живота ти .. ти се питаш-защо го няма?защо ми пука? може би си се превързала силно към него без да се усетиш..но хубавото в случая е че си пренебрегнала липсата му и продължаваш напред не както повечето момичета се затварят между четири стени депресират се и плачат.. послушала си разума си и това е много добре
а до това какво значи обаждането му може би е под влияние на алкохола .. пиян човек си казва каквото му е на сърце .. сетил се е за теб и е решил да ти се обади..може би се е опитал ако не друго то поне да има приятелство между вас.. на твое място следвашия път когато ти се обади ( защото съм убедена че ще има следващ ) бих го попитала-какво значат обажданията му и какво очаква.. за какво се бори
![]()
...Въпреки всичко Продължавай все така напред .. живей си живота а другото го остави в ръцете на съдбата
![]()