Сега ще ти разкажа моята история а ти сама си направи извод: Преди 16 дена се разделих с приятеля си. Преди да се съберем той ходеше с най - добрата ми приятелка, но я заряза по - адски гаден начин. Няколко часа след това ми призна че има чувства към мен и то ,,мн силни,, Аз също имах чувства към него и трябваше де реша кого да избера. В крайна сметка една седмица след това се видяхме тайно от неговия приятел и моята приятелка. И 2та не знаехме какво да правим, защото знаехме, че неможем да сме заедно, но чувствата надделяха над разома и тръгнахме. После вече всичко беше наред, приятелката ми ни остави да бъдем щастливи и ние наистина бяхме. Той наистина ми се стори различен, беше мил добър привлекателен и мн сериозен и ме накара да се чувствам обичана. Всичко беше идеално, ходехме само 3-4 седмици но те ми бяха достотъчни да го обикна. След това забелязах че започна да ме отбягва и го попитах дали е така, а той ми каза да не си въобразявам глупости, и че всичко е наред. На следващия ден имахме среща, той не дойде и 2часа по-късно ми се обади и сложи край без дори да ми обясни защо. И точно обратно на твоя случай аз изпаднах в депресия нямах желание за нищо дори не се хранех, и въприки всичко се надявах да се съберем. Както и да е с помоща на същата онази приятелка чиито бивше гадже откраднах, разбрах че момче което те зарязва по телефона, не заслужава нито една твоя сълза. Не мога да кажа че сега го мразя и че съм го забравила но дори да ме моли няма да се върна при него. И въпренки това макар че не си го признавам той ми липсва и всеки миг мисля за него, и дори искам да е щастлив дори и с друга. Не знам защо се получава така сигорно защото наистина го обичам но със сигорност знам едно. Какво и да става просто трябва да гледаш напред защото времето лекува.