- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако на някой му се занимава..
Ami i moito mom4e be6e mnogo naraneno ot nqkoe momi4e,predi men..i neznam,strah li go be6e za ne6to po seriozno...pri vsqka trudnost bqga6e,aide ne bqga6e iz4ezva6e na nqkade..i pak si idva6e...stranen be6e,razli4en be6e..obicha6e po svoi na4in,makar i netradicionen...Първоначално написано от valantain_love
Be6e mi mnogo hubavo,i pomnq smao hubavite ni momenti,a te bqha po malko ot lo6ite....no sigurno sum si imala nqkakvi nadejdi za nas,imala sum me4ti estestveno,makar i s tozi "nestandarten,leko" 4ovek..intrigata be6e qka...ne be6e edno i sa6to,vseki den ima6e raznoobrazie...Sega kato si spomnqm ne me boli,naprotiv daje mi edno takova ,stava mi hubavo,prosto....A predi mi stava6e gadno,parvo 4e sum go zagubila,i vtoro 4e sum zagubila NASHITE me4ti,4ystvah se vinovna.....i si misleh 4e ako prodaljim ste6e da e ne6to krasivo,hubavo..taq misal qko me ma4e6e,4e mojebi stqhme da badem po shtaslivi..naprazni nadejdi nqkakvi sum si imala...
Ste vidi6 ,4e s te4enie na vremeto tova 4ystvo ste otpadne,i ste ti ostanat samo hubavite spomeni...ot koito bolkata ne proli4ava,i ste ti bade edno takovahubavo na du6ata...no ako si bila naranena ot tozi 4ovek,dalboko..neznam ve4e,ne 4e Toi ne me e naranqval,no az si spomqnm samo hubavite momenti..Minali svar6eni vremena,ostavi ,nqma smisal da misli6....neka da ti ostane samo hubavoto..
(avtor sum i na otgovora,4iito citat si kopirala)