- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако на някой му се занимава..
Според мен зад всичко това се крие думата - Превързаностизлизали сте заедно има ли сте хубави моменти..дори и да не си влюбена в това момче той се е превърнал като навик .. свикнала си да излизате заедно..Ок не го обичаш но в един момент както прекараваш времето си с един човек и изведнъж този човек изчезне от живота ти .. ти се питаш-защо го няма?защо ми пука? може би си се превързала силно към него без да се усетиш..но хубавото в случая е че си пренебрегнала липсата му и продължаваш напред не както повечето момичета се затварят между четири стени депресират се и плачат.. послушала си разума си и това е много добре
а до това какво значи обаждането му може би е под влияние на алкохола .. пиян човек си казва каквото му е на сърце .. сетил се е за теб и е решил да ти се обади..може би се е опитал ако не друго то поне да има приятелство между вас.. на твое място следвашия път когато ти се обади ( защото съм убедена че ще има следващ ) бих го попитала-какво значат обажданията му и какво очаква.. за какво се бори
![]()
...Въпреки всичко Продължавай все така напред .. живей си живота а другото го остави в ръцете на съдбата
![]()
Извинявай, ама за какъв навик става въпрос тука??? Та те са ходили само 1 месец, не са излизали всеки ден, както тя казва, "моментите прекарани заедно и които бяха хубави се брояха на пръстите на едната ми ръка." Според мене тва нещо не е навик. Според мен и привързаност не е. Просто едно момиче, което е допуснало някой да влезе за много кратко в сърцето и, макар и да отрича всичко. И много ясно. Колкото по - бързо един човек се настани в сърцето ти, толкова по-болезнено е това, да го накараш да излезе от там.
Според мен (колкото и да го отпичаш) си влюбена в него![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Мерси на всички за мнениятаНякои ми бяха полезни, други не чак толкова, но все пак мерси, че сте отделили време..
Ще оставя нещата на произвола им.. ако трябва да става нещо, то ще стане, аз ще продължа да живея, както съм живяла до сега..
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.