- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- koi e perfektniq gms za vas
e vie ste ;] za men perfektniq GSM e Nokia 7390
Мн ме кефи една Нокиа...нз как се казва ама рекламата й е "Simply beautiful..Beautifully simple"![]()
![]()
just a kid۵
И аз съм на това мнение.Първоначално написано от LunaTriCk
BlackBerry Pearl![]()
![]()
![]()
нокия 8800 сирокото![]()
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
=D> Най добратаПървоначално написано от xaxo_xixi
![]()
Ами според мен най - яките телефони са Samsung и Nokia
Така е. В момента имам Samsung и Nokia. Попринцип за мен е важно да ми вършат работа, а не да имат по 1000 екстри, а според мен тези 2 марки я вършат най-добре.Първоначално написано от nelkalee
![]()
Първоначално написано от nelkalee
И според мен е така.
to4no za model ne moga da se setqno nOkIa rulzzz :P 4 5 telefona sum smenila i vsi4kite sa na nokia .. ediniq go pregazi kon i oshte e jiv i baca
![]()
drugiq mu stupih otgore i go razmazah edva li ne na cimenta (tova po slu4ainost) iii i toi baca
![]()
prosto nokia si e nomerr 1 :P
Все ми е таяМоже ли да звъни и да се пращат смс-и, значи телефона върши работа
![]()
Винаги съм се чудила как едно момиче може да хареса телефон във формата на тухла 4-ка.Първоначално написано от evil lady in black
Аз ако имам телефон, който тежи над 100-120 гр. трябва да си нося специален сак за него
![]()
моя телефон е такъв и повярвай не нося сак за негоаз го харесвам заради това , че има мн екстри и 8 ГБ памет
Няма спор, че телефона има много екстри, но не ти ли е малко големичък?Първоначално написано от evil lady in black
ами аз съм имала и супер дребни с капаче , но не ми е голям ..![]()
А с такива мега телефони нормални разговори могат ли да се провеждат?Първоначално написано от evil lady in black
AZ sum Sus NOKIA N95 i sam mn dovolen ot Nego....
[img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]
Nokia N93i
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Обожавам го и си го търся по заложните къщи.
Възможно ли е да бъде по-красиво?