- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Бременност- помощ
Някой може ли да ми каже първите най-ранни признаци по които може да се съди за бременността.Спешно е
И след колко време най-рано се прави тест
Тест за бременност се прави една седмица след рискования полов акт.Първите признаци за закъснение на менструацията,гадене сутрин и напрежение в гърдите, евентуално промяна на апетита
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Simptomite se poqvqvat po-kusno(gadene,naprejenie v ......bla bla)a testa nai-rano sled sedmica
![]()
Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka taka 4e neka se radvam,4e me boli!!!)
Има различни тестове за бременност.Някои от тях ти показват дали си бременна на седмия ден след половия акт(питай в аптеката за този тест,защото има тестове,които показват бременност чак няколко дни след като не ти дойде мензисът,което на тази възраст изобщо не е критерий за бременност,а и докато дойде този ден сигурно сама ще си разбрала че си или не си бременна).Най-ранните признаци на бременност са гадене (особено сутрин,а и като видиш определена храна,която преди може да си харесвала),гърдите ти леко наедряват(не стават огромни деПървоначално написано от Анонимко
),ставаш раздразнителна(това по-скоро другите могат да забележат),през деня можеш да почувстваш внезапна отпадналост.Признаците се появяват след първата седмица,затова тестът за бременност е най-бързият начин да разбереш дали си бременна или не.Ако не са минали 3 дена от половия акт,Постинор(хапче за спешни случаи като този) може да ти помогне - колкото по-скоро се изпие,толкова по-надеждно средство е.
Ужас филмирах се---- Днес ми е раздразнително ама сиг ми е изнервено заради гафа.
Спи ми се-но аз съм си такава
Болят ме гърдите-но може да е от постинора
Имам още седмица до цикъла но мисля утре да си взема SureCheck
Щом си взела Постинор (навреме разбира се), би трябвало да няма проблем.Първоначално написано от Анонимко
вземи си друг тест този е боклук на колко приятелки им показа че са бременни а на тях нищо им нямаПървоначално написано от Анонимко
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
emi pravi se sled 7 dena..emi zapo4va da te boli glava..da ti se vie..svqt..abe vlez v razdel "vsi4k0 za sexa" i vij.. !!!
ami nai-donre si napravi test sled sedmica za da ne se pritesnqva6![]()
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих