.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

Бременност- помощ

Някой може ли да ми каже първите най-ранни признаци по които може да се съди за бременността.Спешно е
    И след колко време най-рано се прави тест

Град
    в мечтите ти
    Тест за бременност се прави една седмица след рискования полов акт.Първите признаци за закъснение на менструацията,гадене сутрин и напрежение в гърдите, евентуално промяна на апетита
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Simptomite se poqvqvat po-kusno(gadene,naprejenie v ......bla bla) a testa nai-rano sled sedmica
    Istinskoto 6tastie se postiga s mnogo muka taka 4e neka se radvam,4e me boli!!!)

Супер фен Аватара на maybelline

Re: Бременност- помощ

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Някой може ли да ми каже първите най-ранни признаци по които може да се съди за бременността.Спешно е
    И след колко време най-рано се прави тест
    Има различни тестове за бременност.Някои от тях ти показват дали си бременна на седмия ден след половия акт(питай в аптеката за този тест,защото има тестове,които показват бременност чак няколко дни след като не ти дойде мензисът,което на тази възраст изобщо не е критерий за бременност,а и докато дойде този ден сигурно сама ще си разбрала че си или не си бременна).Най-ранните признаци на бременност са гадене (особено сутрин,а и като видиш определена храна,която преди може да си харесвала),гърдите ти леко наедряват(не стават огромни де ),ставаш раздразнителна(това по-скоро другите могат да забележат),през деня можеш да почувстваш внезапна отпадналост.Признаците се появяват след първата седмица,затова тестът за бременност е най-бързият начин да разбереш дали си бременна или не.Ако не са минали 3 дена от половия акт,Постинор(хапче за спешни случаи като този) може да ти помогне - колкото по-скоро се изпие,толкова по-надеждно средство е.

Guest
    Ужас филмирах се---- Днес ми е раздразнително ама сиг ми е изнервено заради гафа.
    Спи ми се-но аз съм си такава
    Болят ме гърдите-но може да е от постинора
    Имам още седмица до цикъла но мисля утре да си взема SureCheck

Супер фен
    Щом си взела Постинор (навреме разбира се), би трябвало да няма проблем.

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Ужас филмирах се---- Днес ми е раздразнително ама сиг ми е изнервено заради гафа.
    Спи ми се-но аз съм си такава
    Имам още седмица до цикъла но мисля утре да си взема SureCheck
    вземи си друг тест този е боклук на колко приятелки им показа че са бременни а на тях нищо им няма
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

emi pravi se sled 7 dena..emi zapo4va da te boli glava..da ti se vie..svqt..abe vlez v razdel "vsi4k0 za sexa" i vij.. !!!

Град
    sofiq
    ami nai-donre si napravi test sled sedmica za da ne se pritesnqva6
    ЛГБТ
    http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
    "Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си