- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- vqrvate li na priqtelkata si/priqtelqt si?????
Това горе бяха аз...![]()
Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!
emi az mu imam doverie,no ponqkoga se samnqvam v nego
Как може хем да му имаш доверие, хем да се съмняваш в него?
Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!
Да, имам и доверие![]()
Не е важно да си пръв, важното е да си единствен
Да, вярвам му, не ме е лъгал и винаги изпълнява това, което каже! Не ме е и разо4аровал!
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Ami za da hodi6 s nqkogo bi trqbvalo malko ili mnogo da mu vqrva6!
Имам му доверие,естествено.И той на мен,също.
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
Вярвам му, защото дори да е направил нещо нередно ми казва с риск да почна да викамАко нямаш доверие на човека до себе си мисля, че въобще не може да става въпрос за пълноценна връзка...
Ами вярвам му ако трябва да го кажа в % 99.9% .Незнам но той е човека на който вярвам най-много от всички приятели познати дори на родителите ми не вярвам толкова колкото на него.Досега никога не е скрил нещо от мен винаги е бил искрен независимо какво трябва да ми каже ми го е казвал.Но както се казва винаги имам едно на ум![]()
Започва се от глупостите. Защи изобщо си с него?Първоначално написано от coteto
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Вярвам му. Ако не му вярвах нямаше да има никъв смисъл да съм с него. Ама и ти ме разбиваш - кво правиш с тва мом4е, като сама си казваш, 4е те лъже за щяло и нещяло?!![]()
![]()
Робинята на Quench
Az 6e vi kaem kak staa raotata da ne vi luje ! Kat si imate o6te 2-3 vruzki po otdelno i nikoi nz za nikoi nqq vi pyka mn mn i 6te hlutvat o6te poe4e po vas i o6te poe4e dokat nakraa ne razberat syrovata i istina i ne q izqdat cqlata ! se 1 da dam na 1 ciganin 5lv(e taka da mi gi pazi) i da go vidq ytre da mi gi vurne DA WE nqq takoa ne6e vsqka vruzka e politika ! a istinskata lubov moe da doe moe i da ne doe za kvo dokat doe trea da sme se prevurnali v nekvi plaxi su6testva pokriti s rani i belezi ! + tva sveta si 1 orgiika, a angli4anite kazvat : "if you can't beet them join them" em re4eno storeno evala na tia perverznici
razbirase 4e DA
Vqrvam mu no ne napylno.Vse oshte ima neshta,za koito se samnqvam
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Признавам, че съм ревнива (но ми се струва, че всеки човек е малко или много ревнив, когато обича), но му вярвам. И с времето му вярвам все повече и повече. Така де, не казвам, че е изключено да ме нарани/ излъже/ разочарова, хора сме, но когато се случи, тогава ще го мисля. В момента го обичам и му имам доверие.![]()
На никой нямам безусловна вяра! Вярвам на приятелката си, но винаги си имам едно наум когато иска от мен нещо по странно и ако "странните" неща зачестят обикновено и аз се "разхлабвам" и така... Е поне със сегашната ми такива игрички засега няма![]()
VQRVAM MU!
Естествено,че вярвам на приятеля си...какво е една връзка без доверие?![]()
![]()
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Ами вярно си е, че без доверие няма и връзка. А пък за ревността - тя няма много общо. Ревност е и когато ти е неприятно приятелят/ката ти да говори с някой друг, но това не означава, че му/й нямаш доверие. Аз имам доверие на приятеля си, а и той никога не ме е карал да се съмнявам в него. И наистина мисля, че ако двама души си нямат доверие, никаква връзка няма да е тяхното.![]()
Вярвам му на 100%![]()
taka e i az sum mn revniva oba4e obi4am i men da me revnuvat taka mi dokazvat 4e me obi4at a ne nekoi koito da e bezrazli4en ujasno e ...za men deПървоначално написано от Feel Lonely
emi az na moq predi my izgubih doverieto0..no sq otnovo my go spe4elih..spored men..shtom ne my vqrvash..nqma smisal da ste zaedno..!
...