.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48
    Това горе бяха аз...
    Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!

kukli4ka_888
    Guest
    emi az mu imam doverie,no ponqkoga se samnqvam v nego

Как може хем да му имаш доверие, хем да се съмняваш в него?
    Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!

Да, имам и доверие
    Не е важно да си пръв, важното е да си единствен

Голям фен
    Град
    Нейде из Европа, по-точно Виена
    Да, вярвам му, не ме е лъгал и винаги изпълнява това, което каже! Не ме е и разо4аровал!
    "Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."

Ami za da hodi6 s nqkogo bi trqbvalo malko ili mnogo da mu vqrva6!

Голям фен
    Имам му доверие,естествено.И той на мен,също.
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Вярвам му, защото дори да е направил нещо нередно ми казва с риск да почна да викам Ако нямаш доверие на човека до себе си мисля, че въобще не може да става въпрос за пълноценна връзка...
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Котарана
    Guest
    Ами вярвам му ако трябва да го кажа в % 99.9% .Незнам но той е човека на който вярвам най-много от всички приятели познати дори на родителите ми не вярвам толкова колкото на него.Досега никога не е скрил нещо от мен винаги е бил искрен независимо какво трябва да ми каже ми го е казвал.Но както се казва винаги имам едно на ум

Re: vqrvate li na priqtelkata si/priqtelqt si?????

Цитирай Първоначално написано от coteto
    az li4no ne vqrvam na moq priqtel za6toto me e lagal mn pati i to za nai razli4ni ne6ta i nai ve4e za gluposti ama ....
    Започва се от глупостите. Защи изобщо си с него?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен
    Град
    SF
    Вярвам му. Ако не му вярвах нямаше да има никъв смисъл да съм с него. Ама и ти ме разбиваш - кво правиш с тва мом4е, като сама си казваш, 4е те лъже за щяло и нещяло?!

Робинята на Quench

Вярвам и, даже мисля повече от необходимото.

Glavunder
    Guest
    Az 6e vi kaem kak staa raotata da ne vi luje ! Kat si imate o6te 2-3 vruzki po otdelno i nikoi nz za nikoi nqq vi pyka mn mn i 6te hlutvat o6te poe4e po vas i o6te poe4e dokat nakraa ne razberat syrovata i istina i ne q izqdat cqlata ! se 1 da dam na 1 ciganin 5lv(e taka da mi gi pazi ) i da go vidq ytre da mi gi vurne DA WE nqq takoa ne6e vsqka vruzka e politika ! a istinskata lubov moe da doe moe i da ne doe za kvo dokat doe trea da sme se prevurnali v nekvi plaxi su6testva pokriti s rani i belezi ! + tva sveta si 1 orgiika, a angli4anite kazvat : "if you can't beet them join them" em re4eno storeno evala na tia perverznici

razbirase 4e DA

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Vqrvam mu no ne napylno.Vse oshte ima neshta,za koito se samnqvam
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Супер фен Аватара на Barbie
    Признавам, че съм ревнива (но ми се струва, че всеки човек е малко или много ревнив, когато обича), но му вярвам. И с времето му вярвам все повече и повече. Така де, не казвам, че е изключено да ме нарани/ излъже/ разочарова, хора сме, но когато се случи, тогава ще го мисля. В момента го обичам и му имам доверие.

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    На никой нямам безусловна вяра! Вярвам на приятелката си, но винаги си имам едно наум когато иска от мен нещо по странно и ако "странните" неща зачестят обикновено и аз се "разхлабвам" и така... Е поне със сегашната ми такива игрички засега няма

Град
    bulgaria
    VQRVAM MU!

Супер фен
    Естествено,че вярвам на приятеля си...какво е една връзка без доверие?
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    Ами вярно си е, че без доверие няма и връзка. А пък за ревността - тя няма много общо. Ревност е и когато ти е неприятно приятелят/ката ти да говори с някой друг, но това не означава, че му/й нямаш доверие. Аз имам доверие на приятеля си, а и той никога не ме е карал да се съмнявам в него. И наистина мисля, че ако двама души си нямат доверие, никаква връзка няма да е тяхното.

Guest
    Вярвам му на 100%

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Feel Lonely
    Eh kato zapochnat s momicheto s tova doverie;/ revnivi ste i vie qko aide sa..
    taka e i az sum mn revniva oba4e obi4am i men da me revnuvat taka mi dokazvat 4e me obi4at a ne nekoi koito da e bezrazli4en ujasno e ...za men de

emi az na moq predi my izgubih doverieto0..no sq otnovo my go spe4elih.. spored men..shtom ne my vqrvash..nqma smisal da ste zaedno..! ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си