Знаете ли,писна ми всеки 2-ри да повтаря,че в един монет секса и отношенията с човека до вас ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще се превърнат в нещо еднообразно,скучно,механич но,че ще си омръзнете,че тръпката ще изчезне...Ами да ви питам,като всеки ден се храните писнало ли ви е? Писнало ли ви е да спите? Писнало ли ви е да живете? Наистина не мога да разбера някои хора.Това дали ще има тръпка зависи само от нас.А ако се предаваме толкова лесно и си казваме "А бе,вече няма тръпка,нищо не е същото..." И не правим нищо по въпроса за да променим нещата...ДА,МНОГО ЯСНО,че няма да издържаме повече от 2-3 месеца с някого. Ако някой е прочел мое мнение знае,че имам приятелка от 3 години и се чувствам ЖИВ,разбирате ли?Откакто сме заедно аз живея пълноценно.Дали ще ми омръзне? Някои може да решат,че секса само с един партньор ще ми писне със сигурност.Е,аз не правя секс,а ЛЮБОВ.Съмнявам се това някога да ми омръзне.Съмнявам се да ми писне да получавам подкрепа,разбиране и обич.Едва ли ще се наситя на усмивката да любимото същество.Едва ли ще се откажа от възможността да виждам истинска радост в очите на момичето до мен когато вижда щастлив мен самия.Как може да ми писне от един искрен и невероятен човек,който ме научи да обичам? Защо всичко се свежда до някакви елементарни неща? Възможно ли е да предпочета да бъда сам? Или може ли да мислите,че когато нещо не е наред ще го промените с друг човек? Че...примерно прословутия секс с някой друг няма да ви омръзне? Че с този друг всичко ще е иделано и съвършено? Много хора правят грешка,като загърбват дългогодишни връзки,заради някакъв мимолетен импулс,само защото са решили,че "вече няма тръпка" и после съжаляват,но вече е КЪСНО.Дразня се,когато кажа на някого,че имам връзка от 3 години,че обичам безкрайно приятелката си,че съм безумно щастлив и той да ме погледне с едно такова недоумение и веднага да направи коментар,че това е едва ли не невъзможно и че в най-скоро време ще почувствам нужда от нещо различно. И как ще стане,след като всичко от което се нуждая вече е част от живота ми? Ако искам да разнообразя нещо,единствения човек,който би могъл да ми помогне е именно приятелката ми.Наистина само тя е доказала,че държи истински на мен,че за нея съм специален,че когато има някакъв проблем между нас,тя говори с мен и всичко си идва на мястото.
ТЯ ме прави щастлив,аз нея също.Това искам.Знам,че с нея нищо няма да ми липсва,че няма да ми омръзне,защото си имаме доверие,защото говорим винаги,когато има нужда от това,защото живея с усещането,че съм открил един ЧОВЕК,който никога не би ме предал или наранил.
А ВИЕ КАК МИСЛИТЕ - ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ТОВА ДА Е ИСТИНА? СМЯТАТЕ ЛИ,че И ВИЕ МОЖЕТЕ ДА ГО ИЗПИТАТЕ? А ИСКАТЕ ЛИ ДА ГО ИЗПИТАТЕ?