.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    bebssss
    Guest

Moderated: Как да отслабна за един месец?

Моля ви кажете ми как за 1 месец да отслабна спешно ми трябва ,знам 4е трябва много спорт но освен това как може да се отслабне бързо и ефикасно.Искам да наблегна пове4е на краката

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Супер фен
    Има търсачка,пълно е с теми за отслабване.
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Голям фен
    Град
    по морето

Re: Моля помогнете

Цитирай Първоначално написано от bebssss
    Моля ви кажете ми как за 1 месец да отслабна спешно ми трябва ,знам 4е трябва много спорт но освен това как може да се отслабне бързо и ефикасно.Искам да наблегна пове4е на краката
    ами с банички няма да отслабнеш! така че неядене му е майкатааааа !!!

lil4eto
    Guest

Re: Моля помогнете

Цитирай Първоначално написано от bebssss
    i az otslabvam no s edin mesec ne stava trebva da si izberesh dieta s koiato da si zapazish kilogramite,zashtoto ina4e posle shte gi ka4ish dvoino ako otslabnesh drasi4no i sled tva zapo4nesh da iadesh normalno .Az sega zapo4nah dietata na d-r Дюкан тя е книга можеш da potarsish po podrobno zaneia

Има 10000 такива теми!Просто потърси малко!
    OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си