- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 16-годишно момиче и 14-годишно момче
Аз съм живият пример че не само може да съществува такава връзка, но може и да бъде прекрасна. С гаджето ми сме заедно от 2 години, аз сега съм на 18, той на 16.
И не виждам нищо нередно и извратено в това, щом ви е приятно заедно. А още повече, че 2 години обикновено не са чак видима разлика.
Късмет.![]()
Винаги ми е било странно когато в една връзка момичето е по-голямо.По принцип съм израстнала с убеждението,че момчето трябва да е тази фигура във връзката,която закриля момичето,защитава го и т.н.А ако момчето е по-малко,тази роля като че ли се прехвърля на момичето...Ами виж,докато момичето не се чувства като негова бавачка,всичко е ОК.При нас има разлика 5 години,но е в негова полза.
Ъм.. още ли се дискутира тва? То на всички ни стана ясно, че няя нищо лошо в тва. Обичайте си е и тва е. Айде с мир и любов ""
Първоначално написано от nelkalee
Ima edna prikazka:Xvani si kaka da te otraka
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
МдаПървоначално написано от BAYO
![]()
[size=7][b][u]fosse cos
emi est 4e e normalno,nqma ni6to ne normalno v sl4eqmoqta razlika s gadjeto mi sa6to e tolkova ama ne vijdam ni6to pritesnitelno
spoko ,po nenormalno e da hodi6 s maj na 30
ama kvo da kaja zA lubovta nqma granici....
Първоначално написано от ™G-Baby™
zdr na vsi4ki.spored men nqmat zna4enie godinite za6toto edna moq priqtelka e na 14 a gadjeto i e na 16 i se razbirat mnogo dobre.
nqkoq kaka da si tarsi drebosak ???![]()
![]()
![]()
![]()
You are Misleading and or Homosexual
Няма никакви проблеми след като всичко върви окейРазликата не е никак фрапираща! И никой нищо няма да каже, пък и да го направи... дреме ти
![]()
Няма нищо лошо щом се разбирате и обичате не виждам причина за притеснение![]()
all that she wants is another baby,she's gone tomorrow boy
щом я има любовта между нас няма какво да те притеснява тогава![]()
годините не са от значение важна е любовта и какво ти чувстваш и щом се обичате от това какво по хубаво има тогава освен да си бъдете заедно и щастливинесе притеснявай за години те неса важни
![]()
За Любовта граници няма![]()
Трябва да мина през пролетния дъжд
зад света до края на времето
докато не пада повече дъжд
срещу бурята
по продължение на пропастта
и когато не мога нищо повече мисля за това.
щом я има любовта между вас няма какво да те притеснява тогава Smile
годините не са от значение важна е любовта и какво ти чувстваш и щом се обичате от това какво по хубаво има тогава освен да си бъдете заедно и щастливи Smile несе притеснявай за години те неса важни Smile
За Любовта граници няма Boo hoo!
![]()
Трябва да мина през пролетния дъжд
зад света до края на времето
докато не пада повече дъжд
срещу бурята
по продължение на пропастта
и когато не мога нищо повече мисля за това.
Може.
нямам повод да сънувам....
Хайде викам тази тема вече да се заключи, автор1т на тема е поличил вече отговор на в1проса си и мисля че останалото е просто за трупане на мнения..
МНОГО ИЗВРАТЕНО!!!Първоначално написано от Анонимко
НЕ ГО ПРАВИ!!!
ПЪЛНА ГЛУПОС
Аз съм на 17 а приятелката ми на 18 такаче няма нищо лошоНали знаете хвани си кака да те отрака
Първоначално написано от Dragon
neka poznaq ti si 4 klas i mn im zavijda6 ?!
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Mn qsno 4e nqma ni6to lo6o! daje 6e e po-dobre za mom4eto za6toto 6t pridobie pove4e opit pokrai tebe![]()
"La sonrisa es el unicо virus que no hace da
няма нищо лошо мацко даже е по яко ще си с по младо гадже![]()