.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    bolna ot lubov
    Guest

obi4am go a trqbva da se razdelime

obi4am go a trqbva da se razdeli me,poradi prostata pri4ina 4e nemojem da badem 6tastlivi,na6ata lubov trqbva da bade taina a taka nestava za6toto nemoje da se krieme ve4no,prosto nqma na4in trqbva da se razdeli me za6toto mnogo hora naranqvame.

Град
    Бургас
    Защо трябва да е в тайна, дай малко повече инфо че да можем да дадем адекватно предложение.
    To live, is to suffer. To survive, that's to find meaning... in the suffer.

Град
    Varna

Re: obi4am go a trqbva da se razdelime

Цитирай Първоначално написано от bolna ot lubov
    obi4am go a trqbva da se razdeli me,poradi prostata pri4ina 4e nemojem da badem 6tastlivi,na6ata lubov trqbva da bade taina a taka nestava za6toto nemoje da se krieme ve4no,prosto nqma na4in trqbva da se razdeli me za6toto mnogo hora naranqvame.

Я стига с тия простотийй, да не ти пука кой нараняваш, мисли и за себеси... А все ти е в главата де не нарания някой ти няма да си щастлива никога! Прави това коети ти харесва!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    и аз съм на мнението на kuber

Голям фен
    Една птичка пролет не прави->няма смисъл само ти да се съобразяваш с останалите,след като те не се съобразяват с теб.Живей си живота и не се разделяйте.
    I like to watch you sleep at night
    To hear you breathe by my side..

Фен
    Град
    BapHa
    Ti lyda li si?!afe mymi4eeeee q sa 0s1znai!kak 6sa razdelite 60ty ste bili naranqvali mn x0ra slet katy se 0bi4ate?!tfa za men e besmisleny!aky se ybi4ate b1dete si dfamata!!!!da ni ta e*e k0i naranqva6 i k0lky my e gadny!vajn0ty e ti da si 6taslifa!!!!!!!!!!!!!

Няма смисъл да се разделяте заради околните.Тяхното мнение едва ли има особено значение.Най-добре обясни защо се налага да се криете.

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Тъпоооо и кво кой пък ще нараните като се обичате
    Vladoka rulzzz

Вий сте нек'ви глупави и 2мата. Що тряя се криете бе? За тва ли е любовта? Да се крие? Айде моля ви се... вземете се стегнете малко, кфо ви пука, кво ще говорят другите ве.. леле

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Obichate se i se razdelqte zaradi nqkakvi si ?!Nedei si propilqva shansa da badesh s 4oveka kogoto obichash samo i samo na drugite da im e dobre.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Inn
    Guest
    Ами той иска ли да се разделите?!

Мега фен Аватара на koalka
    Кои хора наранявате, това са глупости!Един от двамата се опитва да си намери оправдание, че няма чувства към другия.Аз никога не бих жертвала щастието си, освен ако е някоя супер основателна причина.

И защо трябва да се криете? Нима връзката ви е грешка или най-лошото нещо на света? От колко време сте заедно и какви са причините да се разделите? Ако е от скоро, нищо чудно той да си търси оправдание.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

bolna ot lubov
    Guest
    emi zna4i pri4inata e takava 4e vrazkata ni e gre6na i za tova trqbva da se razdelime,makar 4e se obi4ame,ne e problema horata,a tova 4e naranqvame samo edin 4ovek,no v kraina smetka re6ihme 4e moje i da se borime da spasime lubovta.stra6no 6te mi lipsva ako se razdelime,no nz koe e pravilnoto,nemoga da gradq moeto 6tastie na 4ujdoto ne6tastie

emi zna4i pri4inata e takava 4e vrazkata ni e gre6na i za tova trqbva da se razdelime,makar 4e se obi4ame,ne e problema horata,a tova 4e naranqvame samo edin 4ovek,no v kraina smetka re6ihme 4e moje i da se borime da spasime lubovta.stra6no 6te mi lipsva ako se razdelime,no nz koe e pravilnoto,nemoga da gradq moeto 6tastie na 4ujdoto ne6tastie
    Права си, че е гадно да си щастлив, докато другчовек страда по твоявина. Но замисли се, правилно ли е да страдаш, за да е щастлив друг човек. Колкото и да се опитваме да сме добри, трябва да бъдем и малко егоисти. Ако ние не мислим за себе си, кой ще го направи?
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest

Re: obi4am go a trqbva da se razdelime

Towa mi e mnogo poznato...To4no sega sym v takyw period, i da ti kaja, 4e ako naistina go obi4a6 nqma da ti puka ot horata, a samo liubovta. I za6to trqbva da se kriete?? Nqma logika... Ne si zaslujava ot horskoto mnenie da se razdelq6 s 4oweka, koito obi4a6....
    Ama vse pak tvoe si re6enie...

Любовта не би могла да е грешна. Човек винаги наранява хора около себе си, лошото е, когато го прави съзнателно. А вие просто сте заедно.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

maleeeeeeeeeeeeeeeee po glypavo neshto ne bqh 4yvala..da se razdelish s 4oveka koito obichash..zarad drygite....az nikoga ne bih go napravila.....nedeite da se razdelqte..ako naistinase obichate..posle she osaznaete 4e ne mojete edin bez dryg..NO MOJE VECHE DA E KASNO DA SE VARNETE NAZAD !!!...

а за какво трябва да се криете като се обичате???

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си