- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Грим за бала
здравейте! това сигурно е хилядната тема тук. изчетох каквото бяха писали по-напред във форума,но не ми помогна особено много. искам да ви помоля за идеи за грим за бала ми. роклята ми е в розово и черно и съм се спряла на тази гама, но ако имате предложения няма да ги отхвърля. ако някой ми предложи и подходящ снимков материал или линкче със снимки на предишни абитуриентки ще го черпя един сладолед през зиматамерси предварително!!!
pazgledai tuk ima dosta stranici s kartinki:
http://club.passion.ru/viewtopic.php...a28beeaf9483f4
заложи на розовото,все пак не бива да се правиш на металистка :Д
нещо по ефектно
![]()
линкчето съм го гледаламерси за него
иначе този розовият е ефектен... много даже. искам да му прибавим мъъничко черно, за да се вързва с роклята. ако попаднете на нещо подходящо- приемам всичко
=D>
ООо, аз сама се гримирах. Черно на очите и червено червило - много яко се връзваше с червения ми кок. Иначе идеи...трябва да е в цветовете на роклята!
Бтв, аз съм ходила с изцяло розов грим и пак съм "металистка'. Не говорете наизуст.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
I az shte sum s rozova roklq i mislq da si napravq opushen grim,v nachaloto s rozovi senki a kum kraq ili neshto mn sivo ili po leko 4erno.Kakvo shte kajete![]()
Dori da iskam az nemoga da buda Angel.....
Аз също имам рокля цвят бордо и търся подходящ грим- опушени очи. Бих се радвала някой да помогне.![]()
Само,че тук вместо оранжево да е розово.
![]()
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Петият от серийката на Carmen_Kass е невероятен![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Най - добре както казаха преди мен опушени очи в розово и леко черно![]()
maini4ka_sladka за тебе определено е подходящо розовият грим. Ако искаш нещо ефектно може да го направиш преливайки се от тъмно розов към светло (отнася се за сенките).
Черно с розово не си представям тази комбинация в грима честно да ти кажа. ЩЕ е доста грозно. А и една черна хубава спирала би придала завършек и ето ти къде ще сложиш черното.
За бордото за лично предлагам опушени тъмнокавяфи сенки и червено-кафяво червило. Също е възможен и такъв руж.
Ти сама ли ще се гримираш ? Може да си с опушен грим . Може да сложиш черно на самия клепач и нагоре с розово. Зависи какво ти отива . Най-хубаво е да се консултираш с добра гримьорка , защото тя може да прецени по-чсно какво би ти отивало !
а ако на това се сложи само една тънка,издължен очна линия? мн ще е якоПървоначално написано от o.c.
Ей това е много хубаво!
![]()
Първоначално написано от comics
Уоу , мислех , че темата е нова ,защото нямаше много мнения . И все пак ...![]()
![]()
![]()