taka problema mi e sledniq.na 15 sam,a teja 50 kila mokar,ne sam nisak,no izglejdam mn dreben.opredeleno ne qm malko,no ni6to ne mi se lepi.iskam da tragna na fitnes,no parvo spored men trqa da napalneq.taka de,na kvo 6a praa muskuli,kato sam tolkova slab sia.kajete nqkvi dieti i fitnes programi za men pls
Абе не е нужно...!Отиди в някой фитнес и си намери инструктор!Той ще ти определи фитнес програмата и евентуално хранителния режим!Това е най-добрия вариянт,эащото поне ще получиш по-компетентно мнение...![]()
Късмет и тръгвай към фитнеса![]()
[size=7][b][u]fosse cos
mersi,ma se pak tuk sam siuren 4e ima hora koito hodqt na fitnes ot tuka i neka spodelqt ne6to ot opit![]()
Ако си под 16 не ходи!
Протеин + креатин + аминокиселини + глутамин + добра програма + правилно трениране + достатъчно време за почивка + добро хранене = 6+
Протеин - качваш маса (кила)
креатин - дава ти сила и се възстановява по-бързо мускула => расте по-бързо
аминокиселини - храни мускула и надува предимно него
глутамин - предпазва от преумора мускула => запазва обема му
без добра програма - забрави каквото и да вземаш.
правилно трениране - без него няма да постгнеш каквото искаш - бъди упорит.
почивка - трябва да се наспиваш добре нощем, и да не се чувстваш уморен - докато спиш и почиваш ти расте мускула.
хранене - трябва да ядеш минимум 4-5 пъти на ден. повче въглехгидрати и белтъчини (протеин му викат също).
Това е общо набързо казано.
Успех![]()
Ако нямаш правилна диета не ти трябват добавки. Добавките са 5% от цялта работа. 50% е хранене и 45% трениране. Килограми може и на НВД да качваш. Питай в bb-team & spidersport.
Мисля че няма какво да се добавиПървоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
![]()