- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- with love
Зависи от човека , човешко е да се греши, божествено е да се прощава.
Считам, че любимият човек има право на 2-ри шанс, но само ако докаже, че наистина съжалява и заслужава прошка..
Поне съм благодарен на половинката си,че реши така по отношение на мене и ми даде време да осъзная грешката си и да се разкаям за стореното от мен и възможността да осъзная и да докажа, че само нея Обичам.
Zavisi s koi ako e nqkoi moi blizak priqtel nikoga,ako e nekoi koito nepoznavam shte mu osigorq po dulag prestoi v pirogof i sigorno taka shte mi mine,no nadali nqkooga neshtata m/u nas dvamata shte budat sushtite..Първоначално написано от never ever
Requiem for a dream....
Да, да се греши е човешко, ама има ли някой безгрешен? За тва е добре поне по веднъж да се прости, но само веднъж и в зависимост от обстоятелствата. Божествено е да се прощава. Да, ама да не съм светец, че да прощавам всеки път :>Първоначално написано от Анонимко
Ne bih prostila pri polojenie, 4e sym mu vqrvala tolkova mnogo.. i nakraq da predade doverieto..!!!
ami prostih mu,no ne se subrahme pak.taka stana po-dobre vupreki 4e o6te ima 4uvstva mejdu nas.Spored men e po-dobre 4e se razdelihme po-rano,za6toto ako tova be6e stanalo sled godina naprimer 6te6e da o6te po-trudno i za dvamata.Plakahme dvamata pregurnati za tova 4e ne mojem da sme zaedno i za tova 4e toi e precakal vsi4ko za 1 ve4er...Stranno a?![]()
Ако някой се опита да те засенчи, остави го да слънчаса!!!
Да. Бих простила. Стига ми да съм сигурна, че обича мен, а не нея.
Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!
Ами честно казано сега на този етап не мога да кажа,защото незнам каква ще ми е реакцията тогава....със сигурност ще зарежа м-чето,но може би ще му простя ако мн го обичамПървоначално написано от never ever
Ама аз съм си сигурна в моя пр,че винаги ще ми е верен тъй че няма какво да ги мисля тия неща !
Обаче една изневяра опетнява всичко хубаво според мен..ии сега като се замислих,сигурно няма да простя !
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
spored men edva li nqkoy koyto te obi4a bi ti izneverilnz....ne bih prostila moje bi
![]()
ami az li4no ne bih prostila kolkoto i da go obi4am,6tom ti e izneveril ili ne te e obi4al ili ne e durjal na teb
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
изневяра не бих простила никога..имам приятел от 7 месеца и ако ми изневери..колкото и да го обичам...не бих му простила![]()