.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37

Тема: with love

То това си е много относително...зависи от ситуацията и т.н Ако е само физическа изневяра под влиянието на алкохол да кажем, може би бих простила, но не се знае пак. Ама както някой каза в горните постове, щом се е стигнало до там значи нещо във връзката куца...

Guest
    Зависи от човека , човешко е да се греши, божествено е да се прощава.
    Считам, че любимият човек има право на 2-ри шанс, но само ако докаже, че наистина съжалява и заслужава прошка..

Поне съм благодарен на половинката си,че реши така по отношение на мене и ми даде време да осъзная грешката си и да се разкаям за стореното от мен и възможността да осъзная и да докажа, че само нея Обичам.

Град
    При сенките

Re: with love

Цитирай Първоначално написано от never ever
    ako znaete 4e sa vi izneverili bihte li prostili?Prosto s toq 4ovek ste bili tvarde dalgo i ne ste o4akvali tova ot nego
    Zavisi s koi ako e nqkoi moi blizak priqtel nikoga,ako e nekoi koito nepoznavam shte mu osigorq po dulag prestoi v pirogof i sigorno taka shte mi mine,no nadali nqkooga neshtata m/u nas dvamata shte budat sushtite..
    Requiem for a dream....

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Зависи от човека , човешко е да се греши, божествено е да се прощава.
    Считам, че любимият човек има право на 2-ри шанс, но само ако докаже, че наистина съжалява и заслужава прошка..

Поне съм благодарен на половинката си,че реши така по отношение на мене и ми даде време да осъзная грешката си и да се разкаям за стореното от мен и възможността да осъзная и да докажа, че само нея Обичам.
    Да, да се греши е човешко, ама има ли някой безгрешен? За тва е добре поне по веднъж да се прости, но само веднъж и в зависимост от обстоятелствата. Божествено е да се прощава. Да, ама да не съм светец, че да прощавам всеки път :>

Ne bih prostila pri polojenie, 4e sym mu vqrvala tolkova mnogo.. i nakraq da predade doverieto..!!!

ami prostih mu,no ne se subrahme pak.taka stana po-dobre vupreki 4e o6te ima 4uvstva mejdu nas.Spored men e po-dobre 4e se razdelihme po-rano,za6toto ako tova be6e stanalo sled godina naprimer 6te6e da o6te po-trudno i za dvamata.Plakahme dvamata pregurnati za tova 4e ne mojem da sme zaedno i za tova 4e toi e precakal vsi4ko za 1 ve4er...Stranno a?
    Ако някой се опита да те засенчи, остави го да слънчаса!!!

Да. Бих простила. Стига ми да съм сигурна, че обича мен, а не нея.
    Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!

Супер фен

Re: with love

Цитирай Първоначално написано от never ever
    ako znaete 4e sa vi izneverili bihte li prostili?Prosto s toq 4ovek ste bili tvarde dalgo i ne ste o4akvali tova ot nego
    Ами честно казано сега на този етап не мога да кажа,защото незнам каква ще ми е реакцията тогава....със сигурност ще зарежа м-чето,но може би ще му простя ако мн го обичам Ама аз съм си сигурна в моя пр,че винаги ще ми е верен тъй че няма какво да ги мисля тия неща ! Обаче една изневяра опетнява всичко хубаво според мен..ии сега като се замислих,сигурно няма да простя !
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

мисля 4е ако не е било с 4уства му прости но ако е било то тогава го накарай да се разкайва

Guest
    spored men edva li nqkoy koyto te obi4a bi ti izneveril nz....ne bih prostila moje bi

ami az li4no ne bih prostila kolkoto i da go obi4am,6tom ti e izneveril ili ne te e obi4al ili ne e durjal na teb
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Guest
    изневяра не бих простила никога..имам приятел от 7 месеца и ако ми изневери..колкото и да го обичам...не бих му простила

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си