- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- with love
ako znaete 4e sa vi izneverili bihte li prostili?Prosto s toq 4ovek ste bili tvarde dalgo i ne ste o4akvali tova ot nego
Зависи дали е било с чувства или не.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
И аз мислех така...но вече се чудя...
Нещата са доста оплетени...твоят приятел например мислиш, че не чувства дори лека обич към бившите си приятелки например? Не е така.
Ами зависи от мн мн неща.Това че ходим примерно от дълго време неозначава че ще му простя.Но по скоро не бих простила незнам не съм изпадала в подобна ситуация
ТВЪРДО НЕ!! НЕ ЗНАМ ЗАЩО НО СЕ ВБЕСЯВАМ САМО ОТ МИСЪЛТА ЗА ИЗНЕВЯРА! И НЕ БИХ Я ПРОСТИЛА НИКОГА....може да си останем приятели но само толкова!...казвала съм го и дру път...изневярата е единственото нещо което не мога да простя...само на 13 съм и като си представя колко долно е когато някой изневери на някой а представям си като порасна...и ако ми се слу4и какво ще е
![]()
Може би ... стига да застане пред мен и да ми каже кви са били обстоятелствата... и се пак ше се замисля сериозно.
Az li4no ne bih prostila iznevqrata,zashtoto za neq nqma izvinenie.Ako si izneveril,zna4i si predal 4oveka do sebe si.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
Аз простих на моя, когато ми изневери с бившата си въпреки, че знам че не трябваше, но като го обичам нищо не мога да направвя. Но ако се повтори няма да му простя колкото и да ме боли да скъсам с него.
Това е ден, който никога не съм срещала.
И ако тръгнеш,
аз ще тръгна с теб.
И ако умреш,
аз ще умра с теб.
Нека те хвана за ръка и да си вървим.
Най-самотният ден в моя живот.
Не.
tova i za da mu prostq trqbva da go obi4am tvurde mnogoПървоначално написано от BAYO
Lubovta ni e kato vqtura.....Ne moga da q vidq,no moga da q po4ustvam...!!!!
A walk to remember
Ами да, аз я обичам ТВЪРДЕ много, че да мога да си позволя, да и простя.Първоначално написано от bonboneno^mace
Всичко си зависи от отношенията м/у двамата.
Много трудно прощавам но всичко зависи от обстоятелствата все пак...
just a kid۵
БНикога не бих простила изневяра. Ако този човек наистина ме е обичал нямаше да изневери, независимо от обстоятелствата.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ako mnogo go obicham..i ako znam 4e tova nqma da se povt0ri..da bih my prostila..:
![]()
![]()
...
![]()
Не знам. винаги съм се чудила. Обичам го много и искам да съм с него. но не знам каква цена съм склонна да платя, за да сме заедно. дано да не ми се налага да съм поставена пред тази дилема, но ако се случи бих простила може би. но да забравя-няма да мога.
аз не бих простила
Въпреки, че би било трудно, ще опитам... все пак всеки прави грешки
Мн зависи от обстоятелствата...но все пак ако човека до теб ти изневерява не те обича истински ...за да отиде при друг...каквото и да е оправданието
Ако имам силни чувства към него - бих му простила, но ще му е за последно и ще има контрол вече, щом не може да се въздържа![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
za men za da stignesh do iznevqra zna4i ne6to kuca vav vrazkata ti .... predpo4itam da mi zvanne da mi kaje 4e 6te mi izneveri ... da znam 4e sme dotuk i tfa e... estestveno vinagi ima slu4ei, v koito edna iznevqra se pro6tava... za men kogato si s edin 4ovek zna4i trqbva da si samo s nego.... az ne izneverqvam zatova iziskvam ot 4oveka do men da ne go pravi i toi![]()
![]()
![]()
![]()
![]()