.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр

RQ:С коя програма мога да направя клип с ефекти по него

пробвал съм с WindowsMovieMaker не става това което искам да се получи.Искам да го направя в формат който мойе да се публикува в сайт за видео споделяне и да се гледа много хора разбирате ме за кое говоря.Благодаря за разбирането и очаквам вашите отговори!

Пробваи със тази Ulead VideoStudio 10
    аКо дРуГа Те ПоГлЕдНе, КаЖи и Че Ще РеВнУвАм.. АкО Ти КаЖе,Че Те ХаРеСвА,и КаЖи чЕ СъЩеСтВуВаМ...АкО ПоисКа Да БъДе С ТеБ...КаЖи и чЕ Ще я НаМеРя.

Град
    www.flirt4i.com

Re: RQ:С коя програма мога да направя клип с ефекти по него

Цитирай Първоначално написано от Valento
    пробвал съм с WindowsMovieMaker не става това което искам да се получи.Искам да го направя в формат който мойе да се публикува в сайт за видео споделяне и да се гледа много хора разбирате ме за кое говоря.Благодаря за разбирането и очаквам вашите отговори!
    ами след като си го направиш има една мания save movie as.. и там си избираш формата на клипчето... ама наистина програмата Windows Movie Maker не е никак добра пробвай тази от горния пост

БАГОДАРЯ НА www.teenproblem.net!!!

Forslor
    Guest

Re: RQ:С коя програма мога да направя клип с ефекти по него

Цитирай Първоначално написано от gavra1
    Цитирай Първоначално написано от Valento
    ами след като си го направиш има една мания save movie as.. и там си избираш формата на клипчето... ама наистина програмата Windows Movie Maker не е никак добра пробвай тази от горния пост
    1-во тази мания за която говориш SAVE AS... при MOVIE MAKER-a просто не съществува. Сейфа се единствено в формат WMV !!!
    2-ро програмата ,че е бъгава така си е , но за един обикновен потребител е напълно достатъчна.
    3-то препоръчвам автора да си изтегли WAX 2.0 страхотна безплатна програма която съчетава функцийте на завидно обемните си и платени събратя като не им отстъпва по нищо.
    Не се работи лесно с нея.

Ако незнаете VirtualDub e килобайти , но също много мощна програмка за видео обработка, която също може да се използва за създаването на ефектно клипче, а не само за рязане на видео файлове и т.н

Guest
    Е добре де тая WAX 2.0 не мога да я намеря никаде ебати скапаното

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си