.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Lineage 2 въпрос

Когато си инсталирам играта и искам да я пусна почва да ми се ъпдейтва вече 2-ри час.Тегля с 120/кб и просто отдолу тоталния прогрес не ми се мърда,ето това не го разбирам,колко трябва да чакам?

Forslor
    Guest

Re: Lineage 2 въпрос

Цитирай Първоначално написано от NF_D
    Когато си инсталирам играта и искам да я пусна почва да ми се ъпдейтва вече 2-ри час.Тегля с 120/кб и просто отдолу тоталния прогрес не ми се мърда,ето това не го разбирам,колко трябва да чакам?
    След като я ъпдейтваш и се свързваш директно към сайта на производителя , случайно да си платил за нея или е кракната. Следиш ли мисълта ми .....

Просто си я изтеглих от замунда......Защо някаъф проблем ли има,трябва да плащам ли?

Forslor
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NF_D
    Просто си я изтеглих от замунда......Защо някаъф проблем ли има,трябва да плащам ли?
    Много ясно . Потърси си ъпдейта от замундатата.

Свърши да ми ъпдейтва,обаче като си пусна играта ми изписва че акаунта е грешен е е 1000000000% верен.После ходя да си проверявам акаунта в сайта и ми изписва че трябва да въведа някакъв специален код!Какъв е той?

Как да го намеря?

И какво сега немога да играя ли?Защо другите могат, аз немога???

Град
    www.flirt4i.com
    намери някой руски сървър за игра и от сайта ти дават една мания за теглене... след като си я изтеглиш си правиш акаунт инсталваш я кадето ти я Лineage или се разархивирва в папката на играта и си готов ако не се справиш прочети указанията в замундата или влез в арената там има описано подробно как да играеш

БАГОДАРЯ НА www.teenproblem.net!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си