Здравейте! Много ще съм ви благодарна ако ми дадете съвет! Ем значи аз съм от Плевен и имам един приятел който е от София но той си идва почти всяка седмица на Плевен и се виждаме а иначе през другото време си чатим и си споделяме всичко! И стана така че след време започнах да го харесвам и една моя приятелка която му е братовчедка взе че му каза че имам чувства към него и той ме попита вярно ли е това и аз не си признах и той ми се разсърди и се минаха няколко дни и се сдобрихме и той пак ми зададе същия въпрос и аз реших да му призная но му казах че никога не съм си мислела че можем да сме повече от приятели и той ми каза че найстина можем да сме само приятели! Но мойте приятелки смятат че той ме харесва а й на скоро той ми писа и каза че мн момичета го харесват и че тия дет го харесват не са грозни! Но аз си мисля че той се опитва да ми намекне нещо! Е тва е историята ми много харесвам това момче но той е с малко труден характер! Надявам се да ми дадете съвет какво да правя! Мерси предварително!!! [-o<